- 13 Nisan 2020
- 15
- 10
- 18
- 34
- Konu Sahibi Ozgedik2cocukannesi
-
Neden 2. Çocuğu yaptınız boşanmak varken ?Herkese selamlar 15 yaşında ve 5 aylık iki oğlum var eşim bu aralar iyice çığırından çıktı zaten mükemmel bir evliliğimiz yoktu aklınıza gelebilecek bütün pislikleri (aldatma alkol madde pavyon)gibi yapıyor ben eleştirincede normal bisey yapmış gibi kendini savunuyor başına buyruk oldu iyice bende evliliğin kurallarına uymak zorundasın diyorum begenmiyorsan defol git diyor çok mutsuzum sizin eşlerinizde böylemi bazen kendimi dır dır yapmış gibi hissediyorum ama yaptıklarına da tepkisiz kalamıyorum
Spiralle hamile kaldımNeden 2. Çocuğu yaptınız boşanmak varken ?
Herkese selamlar 15 yaşında ve 5 aylık iki oğlum var eşim bu aralar iyice çığırından çıktı zaten mükemmel bir evliliğimiz yoktu aklınıza gelebilecek bütün pislikleri (aldatma alkol madde pavyon)gibi yapıyor ben eleştirincede normal bisey yapmış gibi kendini savunuyor başına buyruk oldu iyice bende evliliğin kurallarına uymak zorundasın diyorum begenmiyorsan defol git diyor çok mutsuzum sizin eşlerinizde böylemi bazen kendimi dır dır yapmış gibi hissediyorum ama yaptıklarına da tepkisiz kalamıyorum
Ekonomik hıc bir gücüm yok ama ev benim üstümeParantez içinde yazdıklarınıza dırdır demek az olur. Ekonomik gücünüz varsa uğraşmaya lüzum yok.
Allah bağışlasın keşke ilişki vs de yasamasaydiniz bunları öğrendikten sonra yollarınizi ayirsaydinizSpiralle hamile kaldım
Ikinci çocuk kazayla oldu ailemden de kimse yok zaten onun özgüveni de ordan geliyoAllah bağışlasın keşke ilişki vs de yasamasaydiniz bunları öğrendikten sonra yollarınizi ayirsaydiniz
Artık olan olmuş maddi durumunuz nasıl , boşansaniz aileniz destek olur mu
Ve siz bu adama 15 yıl sonra 2. çocuğu verdiniz. Helal be.Herkese selamlar 15 yaşında ve 5 aylık iki oğlum var eşim bu aralar iyice çığırından çıktı zaten mükemmel bir evliliğimiz yoktu aklınıza gelebilecek bütün pislikleri (aldatma alkol madde pavyon)gibi yapıyor ben eleştirincede normal bisey yapmış gibi kendini savunuyor başına buyruk oldu iyice bende evliliğin kurallarına uymak zorundasın diyorum begenmiyorsan defol git diyor çok mutsuzum sizin eşlerinizde böylemi bazen kendimi dır dır yapmış gibi hissediyorum ama yaptıklarına da tepkisiz kalamıyorum
Gidecek yerim yok maalesef
Bir iş bulup calissaniz büyük kendini idare eder küçüğü de bakiciya verirsiniz bir ömür bu mutsuzlukla geçmez hayata birkez geliyoruzIkinci çocuk kazayla oldu ailemden de kimse yok zaten onun özgüveni de ordan geliyo
İyi kira derdi yok gidin calisin. Ama iste ikinciyi dogurmasaymisiniz iyiymis. Spirale guvenmeniz hata boyle bir evlilikte. Gerci adamla ayni yatağa nasil giriyorsunuz o bile garip deEkonomik hıc bir gücüm yok ama ev benim üstüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?