Esim le kavgalarımız arttı

Kusura bakmayın ama sizin eşleriniz de böyle mi diye sormanız kendinizi teselli etmek için mi? aksi halde çok saçma bir soru oluyorda. Herkesin eşi böyle olsa tamamsınız yani. Hayır birde dır dır mı yapıyorum diyorsunız çıldıriciğimmm adam size beğenmiyorsan defol git demiş siz ne böylesiniz ya...

Spiralle hamile kaldığını yazmış

Büyük çocuğunuz 15 yaşında eşiniz genel olarak böyleyse neden çalışmadiniz bu zamana kadar? Bir güvencesiz olurdu. Kötü giden evlilikte, bosanmasa bile bir şeyler yapıp kendini, çocuğunu garanti almalı insan. Şimdi biri bebek iki çocukla hareket etmek çok daha zor.
Madem gidecek yeriniz yok, üç maymunu oynayıp çocuklarınızla ilgileneceksiniz.

Siz gitmeyin. O gitsin.

Anladığım kadarıyla birikiminiz de yok, eve giren para üzerinde kontrolünüz de yok, değil mi?
Paranızın olmaması, eşinizin siz denetlemek amacıyla kullandığı bir yöntemse ve gelirini sizinle paylaşmıyorsa bu hem bir kusur hem de çok etkili bir şiddet yöntemidir.
Aile Mahkemesine gerekçeleri ile bildirerek eşinizin size uyguladığı ekonomik şiddetin yasaklanmasını isteyebilirsiniz.
Talebiniz kabul edilirse sizin ve çocuklarınız için kullanılmak üzere nafakaya karar verilecektir.
Ayrıca eşinizin evin alışıldık giderlerini ödemesine de karar verilebilir.
Ayrıca yaşamakta olduğunuz evin size ve çocuklarınıza tahsisi kararı da verilebilir.

Bu kararları çıkarttırırken bir yandan da boşanma davasını açın.
Maddi yardım vb için Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma birimlerine, Vakıflara başvurabilirsiniz.

15 yaşındaki bir çocuk madde kullanan bir ebeveynle aynı çatı altında??? Ben olsam "Başlarım böyle kocaya" der, kapının kilidini değiştirir, eve almam o adamı. Siz bir de koynunuza almışsınız. Herkesin kocası böyle mi, bu normal mi diye sormuşsunuz ama çocuklarınız adına dile gelip soruyorum size: "Sizce herkesin annesi böyle mi? Sizin gibi mi? Sizin davranışlarınız, seçimleriniz, tepkisizliğiniz normal mi?"

Siz kocalardan sorumlu değilsiniz hanımefendi, siz kendinizden ve çocuklarınızdan sorumlusunuz!

Ne diyorsun ablam sen yaa şunları yapan şahısa daha da fazla mı dırdır ettim mi diyorsun???

Aldırırken masum olmuyo mu o bebek
Aldırması günah ama maddeci, pavyoncu, hakaret eden küfreden babayla yaşatması çok sevap oluyor evet.
15 yasındakı cocuk ne travmalar yaşadı, yaşıyor ve yaşayacak kim bilir. Onun vebaline girdiğiniz yetmemiş gibi şimdi bunun da vebaline girmişsiniz ama yeter ki aldırmamışsınız bravo.

Aman tutmayın biyerinizi mazallah, yok spiral kaydı yok prezervatif delindi, yok içime kaçtı yok k.çıma kaçtı diye diye böyle rezil adamlara ve rezil evliliklere çocukları dörtleyin beşleyin.

Kizlar sitemlerinizi anlıyorum, hak da veriyorum. Fakat şuan doğmuş bir bebek üzerinden aldirsaydin vs demek karsinizdakini üzmekten başka bir şeye yaramaz. Çocuğu geri sokamayacagina göre çözüm odaklı eleştirmek daha mantıklı geliyor bana. Bence ayrilamayacaksaniz boşuna kavga etmeyin sinirlerinizi yiprattiginizla kalırsınız. Net bir duruşunuz olsun, ya ayrılın ya da görmezlikten gelin ki çocukların psikolojisi bozulmasın. 15 yaş tam ergenlik çünkü. çalışma şansınız varsa çalışmaya başlayıp evden gönderebilirsiniz eşinizi. Ev sizinmis nasılsa. Sabırlar diliyorum

Sizin bi eşiniz yok, eş bu değil. Bu kadar şeye katlanılmaz, bir de normal bir şey gibi eşimde ne ararsan var sizinkiler de böyle mi demişsiniz. Ne kadar korkunç bir şeyin içinde olduğunuzu bile göremiyor musunuz?

Benim de 16 yaşında kızım var ve açıkçası şu konuda önce çocuğu düşündüm.
Ben kızımla bu evden çıksam cocugun tüm hayatı değişecek.
Ailesinin evine gidebilir ama 2 çocukla gerçekten zor.
Es kisisinin yaptıklarına tahammül edip katlanıp,susup oturmak tabii çözüm değil.
Sığınma evi deseniz çocuklar olunca birde ergen olunca çok çok zor.
Ben böyle bir adami eve almazdım.
Evden gidip ben kötü duruma düşeceğine eve almaz öyle düşerdim.
Pavyona giden,madde kullanan herif dışarıda başının çaresine bakabilir.
Açıkçası düzeleceğini düşünmüyorum bari madde kullanmasaymis.

Kendini dır dır yapmış gibi mi hissediyorsun? Sanki doğum gününde çiçek almamış ya da seni evde bırakıp arkadaşlarıyla görüşmüş gibi küçük masum hatalar olmuş gibi anlatıyorsunuz. O kadar normalleştirmeye çalışmayın tabi ki her erkek böyle değil tabi ki her evlilikte aldatma kumar madde pavyon evden kovma yok. Ne sanıyorsunuz her evlilikte olur bunlar mı? Bunların hepsi ayrı ayrı boşanma sebebi.

Nedense biz bekarlar hiç kazayla hamile kalmıyoruz

Aldırabilirdi. Düzelir diye doğurmuş. Bu kadar kötü bir evliliğe o masum bebeyi de eklemek doğru mu?
Valla ben şunu da anlamıyorum aldatma madde alkol pavyon ne ararsan var ve bunlar son Bi yılda olmadığına göre bu kadar pis Bi adamla nasıl aynı yatağa girebiliyor. Yani evlilik bu kadar kötü ama cinsellik devam, çok ilginç.

Aldatma alkol pavyon bunlar varsa böyle adamın yanında çocuk büyütmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…