- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.783
- 448
- Konu Sahibi Ozgedik2cocukannesi
-
Kusura bakmayın ama sizin eşleriniz de böyle mi diye sormanız kendinizi teselli etmek için mi? aksi halde çok saçma bir soru oluyorda. Herkesin eşi böyle olsa tamamsınız yani. Hayır birde dır dır mı yapıyorum diyorsunız çıldıriciğimmm adam size beğenmiyorsan defol git demiş siz ne böylesiniz ya...Herkese selamlar 15 yaşında ve 5 aylık iki oğlum var eşim bu aralar iyice çığırından çıktı zaten mükemmel bir evliliğimiz yoktu aklınıza gelebilecek bütün pislikleri (aldatma alkol madde pavyon)gibi yapıyor ben eleştirincede normal bisey yapmış gibi kendini savunuyor başına buyruk oldu iyice bende evliliğin kurallarına uymak zorundasın diyorum begenmiyorsan defol git diyor çok mutsuzum sizin eşlerinizde böylemi bazen kendimi dır dır yapmış gibi hissediyorum ama yaptıklarına da tepkisiz kalamıyorum
Spiralle hamile kaldığını yazmışVe siz bu adama 15 yıl sonra 2. çocuğu verdiniz. Helal be.
Hiç mi çocuğu düşünmediniz. Böyle kötü bir ortamda nasıl büyüyecek hiç mi düşünmediniz. Eşiniz kadar siz de suçlusunuz. Sakın yok korunurken oldu, yok Allah verdi olaylarına girmeyin hiç inandırıcı gelmiyor.
O zaman hiç görme, duyma, bilme en azindan yüzsüz gibi bi de kapiyi gostermesiyle yuzlesmek zorunda kalmazsin. Adam diyor ki ben buyum değişmem. Yapacak tek sey yüz göz olmamakGidecek yerim yok maalesef
Ne diyorsun ablam sen yaa şunları yapan şahısa daha da fazla mı dırdır ettim mi diyorsun???Herkese selamlar 15 yaşında ve 5 aylık iki oğlum var eşim bu aralar iyice çığırından çıktı zaten mükemmel bir evliliğimiz yoktu aklınıza gelebilecek bütün pislikleri (aldatma alkol madde pavyon)gibi yapıyor ben eleştirincede normal bisey yapmış gibi kendini savunuyor başına buyruk oldu iyice bende evliliğin kurallarına uymak zorundasın diyorum begenmiyorsan defol git diyor çok mutsuzum sizin eşlerinizde böylemi bazen kendimi dır dır yapmış gibi hissediyorum ama yaptıklarına da tepkisiz kalamıyorum
Aldırabilirdi. Düzelir diye doğurmuş. Bu kadar kötü bir evliliğe o masum bebeyi de eklemek doğru mu?Spiralle hamile kaldığını yazmış
Aldırırken masum olmuyo mu o bebekAldırabilirdi. Düzelir diye doğurmuş. Bu kadar kötü bir evliliğe o masum bebeyi de eklemek doğru mu?
aldirmakda bi masum bebegi oldurmek.oluyoAldırabilirdi. Düzelir diye doğurmuş. Bu kadar kötü bir evliliğe o masum bebeyi de eklemek doğru mu?
Aldırması günah ama maddeci, pavyoncu, hakaret eden küfreden babayla yaşatması çok sevap oluyor evet.Aldırırken masum olmuyo mu o bebek
Sizin bi eşiniz yok, eş bu değil. Bu kadar şeye katlanılmaz, bir de normal bir şey gibi eşimde ne ararsan var sizinkiler de böyle mi demişsiniz. Ne kadar korkunç bir şeyin içinde olduğunuzu bile göremiyor musunuz?Herkese selamlar 15 yaşında ve 5 aylık iki oğlum var eşim bu aralar iyice çığırından çıktı zaten mükemmel bir evliliğimiz yoktu aklınıza gelebilecek bütün pislikleri (aldatma alkol madde pavyon)gibi yapıyor ben eleştirincede normal bisey yapmış gibi kendini savunuyor başına buyruk oldu iyice bende evliliğin kurallarına uymak zorundasın diyorum begenmiyorsan defol git diyor çok mutsuzum sizin eşlerinizde böylemi bazen kendimi dır dır yapmış gibi hissediyorum ama yaptıklarına da tepkisiz kalamıyorum
Sevmedim bu yorumu.cok iyi eşler var tabi ama evlilikleri yuruten cogu zaman kadinlar malesef erkeklerin cogusu ben erkegim yaparim.diyo kadinlarin bir kismi cocuk icin bir kismi caresizlikden sabrediyo yoksa dagilacak yuva cok sadece sen diyilsin 100 kadindan 95 mutsuz
Nedense biz bekarlar hiç kazayla hamile kalmıyoruzVe siz bu adama 15 yıl sonra 2. çocuğu verdiniz. Helal be.
Hiç mi çocuğu düşünmediniz. Böyle kötü bir ortamda nasıl büyüyecek hiç mi düşünmediniz. Eşiniz kadar siz de suçlusunuz. Sakın yok korunurken oldu, yok Allah verdi olaylarına girmeyin hiç inandırıcı gelmiyor.
Valla ben şunu da anlamıyorum aldatma madde alkol pavyon ne ararsan var ve bunlar son Bi yılda olmadığına göre bu kadar pis Bi adamla nasıl aynı yatağa girebiliyor. Yani evlilik bu kadar kötü ama cinsellik devam, çok ilginç.Aldırabilirdi. Düzelir diye doğurmuş. Bu kadar kötü bir evliliğe o masum bebeyi de eklemek doğru mu?
Aldatma alkol pavyon bunlar varsa böyle adamın yanında çocuk büyütmeyin.Herkese selamlar 15 yaşında ve 5 aylık iki oğlum var eşim bu aralar iyice çığırından çıktı zaten mükemmel bir evliliğimiz yoktu aklınıza gelebilecek bütün pislikleri (aldatma alkol madde pavyon)gibi yapıyor ben eleştirincede normal bisey yapmış gibi kendini savunuyor başına buyruk oldu iyice bende evliliğin kurallarına uymak zorundasın diyorum begenmiyorsan defol git diyor çok mutsuzum sizin eşlerinizde böylemi bazen kendimi dır dır yapmış gibi hissediyorum ama yaptıklarına da tepkisiz kalamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?