• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim le kavgalarımız arttı

Herkese selamlar 15 yaşında ve 5 aylık iki oğlum var eşim bu aralar iyice çığırından çıktı zaten mükemmel bir evliliğimiz yoktu aklınıza gelebilecek bütün pislikleri (aldatma alkol madde pavyon)gibi yapıyor ben eleştirincede normal bisey yapmış gibi kendini savunuyor başına buyruk oldu iyice bende evliliğin kurallarına uymak zorundasın diyorum begenmiyorsan defol git diyor çok mutsuzum sizin eşlerinizde böylemi bazen kendimi dır dır yapmış gibi hissediyorum ama yaptıklarına da tepkisiz kalamıyorum
Böyle bir adamdan da ikinci çocuk büyük cesaret doğrusu

Bekar olupta onun bunun altına yatmak nasıl bi iğrençlik ya yazık size. Ucuzsunuz.

Bu, papatyamm1, hayattaki tek basarisi bakire evlenmis olmak. O kadar dar goruslu ki kendinden baska yasam stili olanlari fikri sorulmadan elestirebilecegini saniyor. Ayrica nerede nasil konusulacagini da hic ogrenmemis.

Siz, papatyamm1 gibi olmayin. Haddini bilmek guzeldir.

Bu, papatyamm1, hayattaki tek basarisi bakire evlenmis olmak. O kadar dar goruslu ki kendinden baska yasam stili olanlari fikri sorulmadan elestirebilecegini saniyor. Ayrica nerede nasil konusulacagini da hic ogrenmemis.

Siz, papatyamm1 gibi olmayin. Haddini bilmek guzeldir.
Yaşası bakire evlenen P papatyamm1

Kötü giden evlilikte neden 2. Çocuk diye sorduğumda korunurken oldu diyorsunuz da asıl mesele kötü bir insanla aynı evi aynı yatağı paylaşma korkunçluğu.

Çocuğunuz lise çapında kendiniz için iş güç ne yaptınız bugüne kadar son 1 seneyi gebelik doğum vs saymıyorum.

Aldatmanın, pavyonun olduğu bir evliliği normal karşılamak ne mümkün?
Adını ansa kendini mahkemede bulacağını bilir.

Bekar olupta onun bunun altına yatmak nasıl bi iğrençlik ya yazık size. Ucuzsunuz.
Toplumun ahlaki çöküntüsüne neden, kınadığınız o bütün herşey kadar siz de suçlusunuz bu üslubunuzla,bu yaklaşımınızla. Yetti sizin gibiler. Dilinizle yanıyorsunuz.

Bu yargılamak değil canım. Bak evliyim diyorsun bide. Bende evliyim ama sizin gibi geniş bakamıyorum anladın? Sizin gibilere sıkıntı olmuyor işte kim kim dum duma misali. Neyse uğraşamıcam çalışıyorum. Konu sahibine ayıp olmasın diye daha da cevap vermiyorum daha da.
Insan kendinde olmayani surekli surekli goze sokar gibi konusurmus. Namusunuz mu yok yoksa kocaniza kendinizi bakire diye mi kakaladiniz da bu kadar hassasiyet gelisti sizde 😁 milletin *minin *otunun bekciligi sana mi dustu sen kendininkini koru.

konuyu okuyoruz ya.
sizin kullandığınız argo kelimeleride okumuş oluyoruz mecburen. buna maruz kalmak zorunda değiliz.
burada sizden başka kendini argo yada bu şekilde sanane vs gibi kelimelerle ifade eden var mı bir bakın.
herkes düzgün ve toplum içinde olması gereken şekilde kendini ifade ediyor.
zaten üslupsuz olduğunuz için banlanacaksınız.
tekrar gelmeyi düşünüyorsanız oturup düşünün ben kendimi neden olması gerektiği gibi, herkes gibi, hakaret etmeden ifade edemiyorum, iletişim kuramıyorum diye. zira burası olmaz başka bir yer olur. bize verilen zeka ve konuşma becerisinin bir fark yaratması lazım.

Valla sana söyleyecek çok güzel kelimelerim var ama senin gibi kenar dilberi olup mahalle kavgasında olmadığımın cok farkındayım bebisim💅🏻
Bana bir yarası var gibi geldi. Bu karın ağrısının başka bir açıklaması olamaz. 🥲

Insan kendinde olmayani surekli surekli goze sokar gibi konusurmus. Namusunuz mu yok yoksa kocaniza kendinizi bakire diye mi kakaladiniz da bu kadar hassasiyet gelisti sizde 😁 milletin *minin *otunun bekciligi sana mi dustu sen kendininkini koru.
Oh be biri sonunda söylemek istediklerimi söyledi ağzına sağlık maşallah sanaa👏🏻👏🏻👏🏻

Back
X