• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim,maaş ve bebeğim....

yorum yazayım dedim son sayfaya geldim konu karışmış

konu açan kişi gelecek herşeye açık olmalı ki konuyu açıyor ve herkes seviyesini korumalı .

ve konu sahibi arkadaşım eşinin borçları var sen ona yardımcı olmak yerine kardeşine para göndermek için çalışmak istiyorsun benim anladığım bu . ne güzel bir evladın var önce kendi ailene destek olmalısın . sonuçta senin kendi ailen var tabi ki annenleride kimse sana bırak demiyor ama kendi ailnedeki düzeni kurmadan kardeşinin özel okulunu düşünmene gerek yok . birde eşinin böle düşündüğünü düşün nasıl hissederdin ?

kendisine densiz, çakal denilen arkadaşlar neden kötü içerik butonunu kullanmıyor, ben yapacaktım ama bana düşmez, lütfen bu kadar hakarete sessiz kalmayın....hanımefendi kendisine stres topu arıyor...

kendisine densiz, çakal denilen arkadaşlar neden kötü içerik butonunu kullanmıyor, ben yapacaktım ama bana düşmez, lütfen bu kadar hakarete sessiz kalmayın....hanımefendi kendisine stres topu arıyor...

yanlis buldugunuz yorum size yapilmamissa bile kotu icerik yapma hakkina sahipsiniz sahsen ben konu sahibinin butun hakaretlerini kotu icerik yaptim bekliyorum...

hani gidiyordunuz seviyesizdim ne kadar ciddiyetsiz ve seviyesiz olduğunuz ordan belli.konularınıza göz attım ayrıca saygız ve terbiyesizsin utanmadan gelmiş burda bana ahkam kesiyor

bana cevap vermiştin aklınca! ben de haddini bildiriyim dedim anlayacağını zannetmiyorum ama yine de anlatayım;benim bütün KONULARIMI siz dahil herkes okuyabilir ama emin olun kimse benim için saygısız diyemez çünkü sizin gibi sağına soluna çemkirene ben dahil hiç kimse saygı duymaz.ben size kendimi kanıtlamak zorunda değilim ben kimseye saygısızlık yapmam ama yapaana da sesiz kalmam...

Son düzenleme:
Madem evi geçındırmek eşinizin görevi,
çocuğunuza bakmak da sizin göreviniz,bakıcının değil.

:46::46::46::46::46::46: Bu yorumdan son noktayı koymuş bence çok doğru yazmışsınız.

yorum yapan arkadaşlara söylemek istiyorum konu sahibi anlamak istediği gibi anlıyo ve siz ne söylerseniz söyleyin almak istediğini alacak oyüzden boşuna kafanızı yormayın derim.arkadaş soru sormuş ama karşılıkları gerçekten çok çocukca bence bu konunun üstünde durmaya değmez derim ben açıkcası merak etmeyin zaten yakında "kızlar napiim eşimle parasal bakımdan problem yaşıyoruz boşanma eşiğine geldik" veya buna benzer bir konuyla karşı karşıya gelebilirsiniz..kusura bakmayın ama sonunuz pek hayra alamet değil bencillikle yuva yürütülmezz...:ssz:

pek sağlıklı düşündüğünü söyleyemiyorum :( canım galiba loğusalık depresyonu yaşıyorsun. benzer bir durumu ablam yaşadı, çocuğuma alışamadım, anneliğin ne olduğunu anlayamadım deyip deyip ağlardı :( uzman yardımıyla 3 ay gibi bir sürede atlattı. ayrıca eşiyle ortak adım atma gerekliliğini de zor kabullenmişti. sanırım sende de evlilik bilinci henüz oturmamış. bence yardım almalısın canım.

arkadaşlar kimsenin nickini ezberlemem ama konu sahibinin nickini bilirim her konusuna bakın herkesi terslemiş üslup yerlerde

konusuna yorum yapılacak var yapılmayacak var çok bile yazmışsınız bu şahısa...

sonra gider benım nıye hıç arkadaşım yok diye konu açar orada da üslubunun kötü olduğunu söylersın gelir seni tersler bi garip yani boşverin...:31:

kocadan ilgi goremeyen gelip burada desarj oluyor.. seviye yerlerde masallah. bir bayana asla yakismayan cakallar les bekleyenlar gibi tabirler kullanilmis. kibariye, seda sayan ve yildiz tilbeyi bi odaya kapatsan anca 4-5 saatte bu kivama gelirler.. bravo sayin konu sahibesi yeteneklerinizi cok iyi kullanmissiniz.:46::46:

Durdum durdum kounuyu sonuna kadar okudum ama pes ...Konu sahibi o kadar agresif ki işine gelene beni tek sen anladı işine gelmeyene ANLAMASI KIT diyebiliyor rahatlıkla.Sen kimsinde seni kale alıp sana yorum yazan birisine böyle hakaret edibiliyorsun.Eğer fikrini beğenmediysen saygı duyarım ama ben böyle düşünmüyorum dersin olur biter.
Ayrıca baştan sorduğun şey eşimin borcu var aileme para yollıyım mı gibiydi sonra ağzını bozarak size ne benim paramdan maaşımdan ben en az 2 milyar alırım 500 aileme falana getirdin.
Sonra bakıcı tuttuk işe başlıyımmı başlamıyımmı.
Ayy çok sinir oldum valla sana kim bilir eşini ne kadar sinir ediyorsundur sen...
Ayrıca biz sana akıl vercek değiliz bu kadar yaşamıssın aklın yoksa bundan sonra tutmaz:27:
İster 10 milyar kazan hepsini ailene yollan ister yan gel yat bakıcınında parasını kocan ödesin adam borç batağına düşsün bizim umrumuzda değilsin yeterki adam gibi cevap yaz yada hiç yazma bizimde asabımızı bozma.

konu sahibine göre kendi düşüncesine uygun cevap vermeyen herkes dengesiz, saçmasapan... konuya cevap veren arkadaşlar sizin yerinizde olsam böyle davranan birine tek bir kelime tavsiyede bulunup zaman harcamazdım.

Konu sahibi sizin nezdinizde, konu acip, derdini anlatip, farkli bakis acisina ihtiyac duyup sonrada bu farkli bakis acilarini begenmeyen ve zamanini ayirip cevap yazan üyelere hakater eden tüm arkadaslara yaziyorum bu iletiyi.

Bende bir kadin oldugum icin ve lohusalik sendromudur, hamileliktir, hormanlardie ve bunun gibi zor durumlari yasadigim icin size anlayisla yaklasmaya calisiyorum.
SIKILMISSINIZdir olabilir, cocugunuz cok hareketlidir olabilir, biraz dertlesip kafa dagitmak istemissinizdir anlarim, bircok kisi ayni anda size yanlis yaptiginizi söyledigi zaman biran kabullenmek istememissinizdir bunuda anlarim ama vakit ayirip yardim etmeye calisan insanlara hakaret ettinizmi orda durun.
Öncelikle buna hakkiniz yok. Sonra agrasif, agzi bozuk, bildiginden sasmayan insanlar yaptiklari ve söyledikleri ile karsidakine birsey yapamaz sadece kendisini alcaltir.
Ayrica sunuda altini cizerek belirteyim ki, Allah bir kuluna güzel rizik, iyi bir es, doktor doktor gezdirmeden evlat vb nimetler verebilir.
Ama kul nankörlük ederse elinden almakta Yaradan icin zor degildir.
Ailesine 500 lira harcadi diye dünyayi dar ettiginiz esinize "aileme her ay 500 yollayacagim" nasil diyeceksiniz, yüzünüz kizarmayacakmi.
Haaa derseniz ki "benim param calismak kazanmak ev gecindirmek erkegin görevi" bende size kendinizle celismeyin, o bakmaktan SIKILDIGINIZ cocuga bakmak, temizlemediginiz icin esinizin tepki gösterdigi evi temizlemekde sizin göreviniz, o her ay para yollamak istediginiz kardesinizi okutmakta babanizin görevi derim.

Derim ama sizin ne yapacaginizi, gönderip göndermeyeceginizi, esinizle tartisip, yuvanizin huzurunu bozacaginizi umursadigimdan degil.
Hani o cocuk varya size anne diyen, iste o cocugu umursadigim icin.

Son düzenleme:
Güzelim eleştiriye açık değilsen buraya konu açmayacaksın.Herkes fikrini düşüncesini söylemekte özgür.Kimisi haklı görür alkıslar kimisi görmez eleştirir.Bunları bilerek derdini paylasıcaksın ama yok çekemiyorum diyorsan ozaman burda konu açıp kımseyı meşgul etmeyeceksin.OKEY?:52::52::52:

Bu kulüpte kimse bir diğerine hakaret etme, saygısızlık yapma hakkına sahip değildir, burada her kültürden kadınlar mevcut, hepsinin farklı görüşte olması doğal, herkes aynı düşüncede olamaz, ortaya konulan düşüncelere katılmak zorunda değilsiniz ama saygı duymak ve saygın cevap vermek zorundasınız...

Back
X