• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim,maaş ve bebeğim....

yazma zahmet oluyorsa canım.sana zahmet vermek istemem

neden konu actin fikir almak icin,
bizde fikir verdik,
en azindan bi yorumlar icin tessekurler yazaydinda kaale alip alinmadigimiz bileydik,
ki kaale alindigimi dusunmuyorum cunku benim yorumum isine gelmeyen yorumlar kismina giriyor...
hadi selametle...:3:

konu sahibi biraz bencilsin demek isterdim ama ne yazık ki çok bencilsiniz ya da lohusallık dönemini ağır geçiren annelerdensiniz diye düşündüm.eşinize fazla yükleniyorsunuz ve bence eşinize güven probleminiz var. paranızı bile paylaşmıyorsunuz bu hayatı nasıl paylaşacaksınız hayat yalnızca 'seni seviyorum' dan' ibaret değildir. eşinizin borçlarına ödenmesi konusunda yardımcı olacağınıza size hiiiç maddi anlamda ihtiyacı olmadığı ÖZEL üniversitede okutmayı düşünülmesinden belli. kardeşinizin bir annesi ve babası var.ama unutmayın ki evlilik bu kadar çıkar hesaplı yürütülmez siz ne eşinizi ne de bebeğinizi aileniz olarak görmüyorsunuz.aileniz nasıl öncelliği bekar kardeşinize vermiş,siz de eşinizin borçlarını düşünün...

yorumların hepsini değil ama çoğunu okudum,konu sahibi arkadaşım sizde biraz sert yaklaşıyorsunuz yorumlara...Evet size göre olumsuz gelen yorumlar olabilir,herkesin bakış açısı farklı tabii.Sıkıntı konusunda haklısınız sizi iyi anlıyorum benimde kendime ayırıcak 5 dakikam yok,yardımcı olucak kimsede olmayınca çok zor oluyor haliyle...İşe girmek,bakıcı tutmak,ailenize para göndermek sizi ilgilendirir buna kimse karışamaz ama burda herkesin savunduğu tek nokta bebeğinizin öncelikli gelmesi,kardeşinizi okutmak ilk başta ailenizin sorumluluğudur sizde bir aile oldunuz neticede,haa durumları olmaz yardımcı olursunuz ama eğer böyle değilse bebeğinizin geleceği ilk sırada olmalı

konu sahibi biraz bencilsin demek isterdim ama ne yazık ki çok bencilsiniz ya da lohusallık dönemini ağır geçiren annelerdensiniz diye düşündüm.eşinize fazla yükleniyorsunuz ve bence eşinize güven probleminiz var. paranızı bile paylaşmıyorsunuz bu hayatı nasıl paylaşacaksınız hayat yalnızca 'seni seviyorum' dan' ibaret değildir. eşinizin borçlarına ödenmesi konusunda yardımcı olacağınıza size hiiiç maddi anlamda ihtiyacı olmadığı ÖZEL üniversitede okutmayı düşünülmesinden belli. kardeşinizin bir annesi ve babası var.ama unutmayın ki evlilik bu kadar çıkar hesaplı yürütülmez siz ne eşinizi ne de bebeğinizi aileniz olarak görmüyorsunuz.aileniz nasıl öncelliği bekar kardeşinize vermiş,siz de eşinizin borçlarını düşünün...

fazla çeneni yorma konu sahibinin maaşı hem eve hem bakıcıya hem de ailesine de yetrli olurmuşşşşş:ssz::6:

konu sahibi biraz bencilsin demek isterdim ama ne yazık ki çok bencilsiniz ya da lohusallık dönemini ağır geçiren annelerdensiniz diye düşündüm.eşinize fazla yükleniyorsunuz ve bence eşinize güven probleminiz var. Paranızı bile paylaşmıyorsunuz bu hayatı nasıl paylaşacaksınız hayat yalnızca 'seni seviyorum' dan' ibaret değildir. Eşinizin borçlarına ödenmesi konusunda yardımcı olacağınıza size hiiiç maddi anlamda ihtiyacı olmadığı özel üniversitede okutmayı düşünülmesinden belli. Kardeşinizin bir annesi ve babası var.ama unutmayın ki evlilik bu kadar çıkar hesaplı yürütülmez siz ne eşinizi ne de bebeğinizi aileniz olarak görmüyorsunuz.aileniz nasıl öncelliği bekar kardeşinize vermiş,siz de eşinizin borçlarını düşünün...

bebeğimi niye ailem olarak görmüyormuşum bu ne saçma sapan yorumlar ya ne kadar anlayışı kıt insan var gelmiş beni bulmuş

fazla çeneni yorma konu sahibinin maaşı hem eve hem bakıcıya hem de ailesine de yetrli olurmuşşşşş:ssz::6:

belkide fazla yoruyoruz hem çenemizi hem kafamızı hem de parmaklarımızı o kadar çok kazanıyor olabilir ama doğru düşünmüyor tüm mesele bu...:7:

mesele yalnızca çok kazanmak değil asıl mevzu doğru düşünmemek ...biz de belki kendimizi boşa yoruyoruz

yani biz kadınlar gerçekten dalaşmaya yer arıyoruz seviyoruz sanırım yapımızda var bu:27::27::27::27::27::27:

çok bunaldıysan çalış arkadaşım benimde ikizleirm var o bunalmanın ne demekolduğunu anlarım insan evlendiğinede pişman olur çocuk yaptığınada ama bu bi süreç 2 en geç 3 yaaından sonra rahatlayacaksın o zaman iyiki evlenmişim iyiki doğurmuşum sensiz hayat ne kadar anlamsız diyeceksinn sabrını koruuu

onun dışında arkadaşlara katılıyorum paranı çocuğun için biriktir kaardeşinede göndermek istiyorsan 150 lira gönder
bekar olsan o ayrı onlar bana yaptı sıra bende dersin ama şuan şartların farklı evliisn çocuklusun ve farklı sorumlulukların varrr

bide herkes yaşadığını bilir o yüzden her yoruma kafanı yorma anne olmayan anlayamaz evli olmayan anlayamaz yda ne bilim evli çocukludur ama az da olsa yardım edeni vardır veyaa sakin yapısı vardır güçlüdür başa çıkabilir yani herkes kendi yaşadığını bilirrr

mesela bana sorsan tek çocuk çocuk oyuncağı neden benim iki tane var çünkü hahha :)))

bebeğimi niye ailem olarak görmüyormuşum bu ne saçma sapan yorumlar ya ne kadar anlayışı kıt insan var gelmiş beni bulmuş

öncelikle saygılı olmayı öğrenin tabi bu saatten sonra zor...bir de anlayıştan en son bahsedecek kişi sizsiniz yazdıklarınızdan anlaşılacağı gibi...

Son düzenleme:

Sizce olasılık teoremine göre bu kadar anlayışı kıt insanın sizi bulması mı daha yüksek bir olasılık?
Yoksa bir sürü normal insanın (siz söylediğiniz için söylüyorum ) tek bir anlayışı kıt insanı bulması mı yüksek olasılık ?
Madem hakaret edeceksiniz ötesini berisini düşünün bari :31:
Herkesin anlayışı kıt bir tek sizinki muhteşem.
Bilimsel olarak mantıklı görünmüyor ama elbette ihtimal dahilinde :ssz:

Son düzenleme:
benim çocuğuma bakacak da kardeşime para gönderecek kadar da durumum var sen merak etme.ayrıca benim kardeşlerim bakarlar.anlamadıysan niye konu açtığımı yazmazsın zahmet edip,silah zoruyla mı yazdırıyolar yoksa

ben neden merak ediyim ki banane banamı calısıp kazanıyorsnuz sanki hayret bir şeysin gercekten......

[sıze=2]yorumların hepsini değil ama çoğunu okudum,konu sahibi arkadaşım sizde biraz sert yaklaşıyorsunuz yorumlara...evet size göre olumsuz gelen yorumlar olabilir,herkesin bakış açısı farklı tabii.sıkıntı konusunda haklısınız sizi iyi anlıyorum benimde kendime ayırıcak 5 dakikam yok,yardımcı olucak kimsede olmayınca çok zor oluyor haliyle...işe girmek,bakıcı tutmak,ailenize para göndermek sizi ilgilendirir buna kimse karışamaz ama burda herkesin savunduğu tek nokta bebeğinizin öncelikli gelmesi,kardeşinizi okutmak ilk başta ailenizin sorumluluğudur sizde bir aile oldunuz neticede,haa durumları olmaz yardımcı olursunuz ama eğer böyle değilse bebeğinizin geleceği ilk sırada olmalı[/sıze]

ya millet sizin gibi söylemiyor ki bir sürü irdeliyor yok niye devlet ünv.değilmiş yok eşim bilmem neymiş sana ne hadsiz haddini bil.yanlış anlama sana demiyorum. Benim yaşadığımı sen mi biliyorsun sıkılmışım ki buraya yazmışım hayret ya buraya moral bulmaya yazıyorum moralim daha çok bozuldu hadsiz işte seviyesizler

arkadaşlar size bir önerim var.ben kendi adıma bu klübe belki yardımım dokunur diye ya da birinin yardımını alırım diye giriyorum.ama biz fikirlerimizi saygı çerçevesinde sunarken konu sahibinin yaptığı gibi saygısızlıklarla karşılaşabiliyoruz, ki bunu yapan örnek olması gerken bir anne ise bence bu tarz insanları kendi anlayış düzeyleriyle baş başa bırakalım ve konuyu terkedelim .yani kadınlar klübünde üslupsuz kişiler yer almasın...

Sizce olasılık teoremine göre bu kadar anlayışı kıt insanın sizi bulması mı daha yüksek bir olasılık?
Yoksa bir sürü normal insanın (siz söylediğiniz için söylüyorum ) tek bir anlayışı kıt insanı bulması mı yüksek olasılık ?
Madem hakaret edeceksiniz ötesini berisini düşünün bari :31:
Herkesin anlayışı kıt bir tek sizinki muhteşem.
Bilimsel olarak mantıklı görünmüyor ama elbette ihtimal dahilinde :ssz:

tabi ki bir sürü normal insan da var beni anlayan kıtlarda var işte

arkadaşlar size bir önerim var.ben kendi adıma bu klübe belki yardımım dokunur diye ya da birinin yardımını alırım diye giriyorum.ama biz fikirlerimizi saygı çerçevesinde sunarken konu sahibinin yaptığı gibi saygısızlıklarla karşılaşabiliyoruz, ki bunu yapan örnek olması gerken bir anne ise bence bu tarz insanları kendi anlayış düzeyleriyle baş başa bırakalım ve konuyu terkedelim .yani kadınlar klübünde üslupsuz kişiler yer almasın...

senin bana mı yardımın olacak.sen önce kendine yardım et bayan iyilik meleği.gidersen buna en çok ben sevinirim inan

senin bana mı yardımın olacak.sen önce kendine yardım et bayan iyilik meleği.gidersen buna en çok ben sevinirim inan

siz kimsiniz ki size yardım edeyim.ne kadar sorunlu olduğunuzu kanıtlıyorsunuz. size bir uzman psikiyatr yardım edebilir durumunuz bu kadar ciddi.siz tramva geçirmiş olabilirsiniz farkında olmadan. ben ve arkadaşların bir kısmı eğleniyoruz artık yardımcı olamadığımız için...

benim ki de aynısı işte.ihtiyaçları yok bana da güvenmiyorlar ama beni okuttular şimdi sıra bende yardımcı olmalıyyım yani

düşüncenizde sizi haklı buldum sonuçta evlenip bir yuva kursak da ailelerimiz bizi büyütüp okutmuş onlara da bir vefa borcumuz var.. bunu da illa yeme içme gibi zaruri ihtiyaçları olması durumunun dışında da yerine getirebiliriz bence. illa durumları çok kötü mü olması lazım... sizi ben anlıyorum fakat uslubunuz çok sert olmuş zannedersem net bir şekilde anlaşılmak adına öyle yazmışsınız. o yüzden çok eleştiri aldığınızı sanıyorum. ama sakın eşinize böyle sert şekilde söylemeyin, durumu güzelce anlatıp anlayış beklemenizi tavsiye ediyorum

düşüncenizde sizi haklı buldum sonuçta evlenip bir yuva kursak da ailelerimiz bizi büyütüp okutmuş onlara da bir vefa borcumuz var.. bunu da illa yeme içme gibi zaruri ihtiyaçları olması durumunun dışında da yerine getirebiliriz bence. illa durumları çok kötü mü olması lazım... sizi ben anlıyorum fakat uslubunuz çok sert olmuş zannedersem net bir şekilde anlaşılmak adına öyle yazmışsınız. o yüzden çok eleştiri aldığınızı sanıyorum. ama sakın eşinize böyle sert şekilde söylemeyin, durumu güzelce anlatıp anlayış beklemenizi tavsiye ediyorum

teşekkürler yorumlarınız için

Back
X