Kizlar merhaba artik ne yaoacagimi bilmiyorum yardiminizi istiyorum esim yillardir meth bagimlisi ve bununla ugrasiyorum iki cocugum var annem var baska sehirde ablam var oda annemin yasadgi yerde baska kimsem yok esim senelerdir iciyor surekli yalan soluyor dun esimin whatsub mesajlarni takip ettim ve saah birine mesaj yazdigini gordum mesaji yazyor snra hemen siliyorki yakalnmamak icin mesaj icerigi su sekilde
15 dkkaya yanindayim
Dukkanin yanindayim iceri geleyim mi. Disarisi sknti motor var bende diyor esim
Karsi tarafda diyorki
İceri gelme kamera var kac istiyon
Esimde diyorki 500da her zamanki yaziyor snra mesajlar siliniyor esim sanirim uyusturucu satiyor bu mesaj onu gosteriyor ekran goruntusude aldim esme ayrlmak istedigimi soylyorum ama birakmiyor coxuklari vermez bize bisey yapar diye korkuyorum gidemi yo rum kimsem yok zaten bagimli bi insan her seyo yapabilir ama bu sekildede daha fazla dayanamiyorum ne yapayimda bu isten kurtulayim yarin savciliga gitsem bnu satan arkadaslarnin isimlerini versem esimin mesajini gostersem nasil bi yol izlenir esimin telefnlarini takip ederlerse zaten yakalarlr esimi. hepsi hapse girsin istiyorum yardim edin bana kizlar
15 dkkaya yanindayim
Dukkanin yanindayim iceri geleyim mi. Disarisi sknti motor var bende diyor esim
Karsi tarafda diyorki
İceri gelme kamera var kac istiyon
Esimde diyorki 500da her zamanki yaziyor snra mesajlar siliniyor esim sanirim uyusturucu satiyor bu mesaj onu gosteriyor ekran goruntusude aldim esme ayrlmak istedigimi soylyorum ama birakmiyor coxuklari vermez bize bisey yapar diye korkuyorum gidemi yo rum kimsem yok zaten bagimli bi insan her seyo yapabilir ama bu sekildede daha fazla dayanamiyorum ne yapayimda bu isten kurtulayim yarin savciliga gitsem bnu satan arkadaslarnin isimlerini versem esimin mesajini gostersem nasil bi yol izlenir esimin telefnlarini takip ederlerse zaten yakalarlr esimi. hepsi hapse girsin istiyorum yardim edin bana kizlar