Eşim marketteki kızlarla şakalaşıyor!

Basligini gorunce benim derdim dedim esimde ayni kasiyerlerle sakalasir ama deli olurum. Gecen yine marketteki kiza eli sarili gecmis olsun dedi .... tabi yine cildirdim ve sakin bir dille eger bana biri boyle dese sizi ne ilgililendirir derim dedim bana ne dese begenirsin sana biri oyle dese agzini kirarim dedi bende semim agzini kiracak biri denk gelir ozaman insallah dedim.

Defalarca rahatsizligimi belirtiyorum yapma diyorum ama nafile ama tepkini belli et bu samimilik karsilik bulabilir..... boyle bir firtinadan yeni kurtulduk facesinde bir mesajlasma yakaladim ben masumum diyor sadece dilde diyor ...diyorda diyor bunu hazmedebilirmiyim bilmiuorum 1 ayi gecti ama hala icimden ona karsi hicbirsey gelmiyor onceden erkek kadin arasinda bir seviye olurdu bana ne derseniz diyin kadinla erkek samimi arkadas olamaz ben kabul etmiyorum bunu

bende kabul etmiyorum. ama kendimizde istemeden de olsa yapıyoruz iş yerimde ki erkek arkadaşlarımla samimi olduğumu düşünürsek. ama onlara karşı bişi olabilirmi asla. ama herkes biz de değil tabiii

ben eşimle konuştum. düzeltmeye başladı dün kasiyer kız konuştu hiç tepki vermedi. ama sizinki biraz ileri gitmiş kızlarla internette konuşmak ne demek. sen konuşsan naparmış. bu erkekler çok kötü yaa. Allah yardımcımız olsun

kızlar dün akşam eşim yine beni sinir ettti. markete gittik beraberce. ekmek almaya arka tarafa geçti bende bir metre uzağında bekliyorum. kasiyer kızda ekmeğin oraları temizliyor. eşim çocuksu gülümsemeyle kuruyemişi işaret etti yok dedim.(fazla kilolarımızdan ötürü böyle şeyler almak istemiyorum.

sonra göz kırpıyor sırıtıyor iyice alalım dercesine yok dedim kasaya geldik bu sefer kasada bir çikolata aldı eline çikolataya öyle bir bakıyor ki aldım elinden yerine bıraktım. kız eşime baktı sırıttı. markette çıktık kızdım ne o çocuk gibi tavırlar dedim o da bana kızdı ne yaptım ben diye

yani sözle olmasa da hareketleriyle komiklik yapıp dikkatleri üstüne çekmeye çalışıyor. ben onunla içtenlikle konuşmuştum duygularımı anlatmıştım üstelik. niye böyle yaptı gene. eve gittik akşam hiç konuşmadık :KK43:

kızlar dün akşam eşim yine beni sinir ettti. markete gittik beraberce. ekmek almaya arka tarafa geçti bende bir metre uzağında bekliyorum. kasiyer kızda ekmeğin oraları temizliyor. eşim çocuksu gülümsemeyle kuruyemişi işaret etti yok dedim.(fazla kilolarımızdan ötürü böyle şeyler almak istemiyorum.

sonra göz kırpıyor sırıtıyor iyice alalım dercesine yok dedim kasaya geldik bu sefer kasada bir çikolata aldı eline çikolataya öyle bir bakıyor ki aldım elinden yerine bıraktım. kız eşime baktı sırıttı. markette çıktık kızdım ne o çocuk gibi tavırlar dedim o da bana kızdı ne yaptım ben diye

yani sözle olmasa da hareketleriyle komiklik yapıp dikkatleri üstüne çekmeye çalışıyor. ben onunla içtenlikle konuşmuştum duygularımı anlatmıştım üstelik. niye böyle yaptı gene. eve gittik akşam hiç konuşmadık :KK43:
merket alışverişini siz yapsanız sadece .Götürmeyin kocanızı

merket alışverişini siz yapsanız sadece .Götürmeyin kocanızı

ya cnm iş çıkışı alıyor beni eşim birlikte marketten ekmek sigara alıyoruz. sitemizin marketi. yani sen gir ben girmeyim ben giriyim sen girme gibi bir durum söz konusu değil.

dilimin ucuna kadar geldi dün akşam bir daha senle markete gitmicem diye ama diyemedim. dünkü olayda benmi haksızım sence. diliyle yapmadı ama hareketleriyle gülümsemesiyle yaptı anlatabildimmi

Back
X