Lütfen bana art niyetlisin diyin

Son verdiğiniz 2 detaya göre ( face ve pişti oynamak )
Haklısınız. Benim bilgisayar ekranıma dahi bakamaz kimse... ben çağırıp birşey göstermiyorsam eğer.
Diğer konu zaten otorite boşluğundan kaynaklı işi asmaya girer.. bu boşluğu yaratan da eşiniz maalesef..
kız ile ilgili değil de bu sebeplerle girip konuya konuşabilirsiniz.

Kızın resimleri herkese açık.
Benim anasayfama düştü resimler.
Bi baktım orda çalışan kız. Yaftalamak istemiyorum ama çok da sağlam ayak değildi ki bunu çok sonra eşim de söyledi adı çıkmış onun diye.
Kız da açık saçık biriydi, resimler de öyle.

Yani bilemiyorum tabi kız anormal bir tipse olabilir belkide.. Birinin gidip de başkasının face'inden kendini
ekleyip üstüne de kendi fotoğraflarını beğenmesi pek de normal olmadığını gösteriyor ama bana yine de
pek inandırıcı gelmedi açıkcası.. Eşinizin de günahını almak istemiyorum ama sormamış mı
sen niye benim hesabıma habersiz girip kendi kendine iş yapıyorsun? diye..

Elbette hayir. Esinizin tutumunu gayet civikca buldum dedigim gibi. Hicbir takim elemanim bana gunaydin mesaji falan da atamaz yani sacmalik, ne gerek var. Ayni sekilde ben de bu tur enseye saplak stili ilsiki kurmam yani.

Ayrıca daha evvel çok işte çalıştım. En son mali müşavir yanındaydım. Adam çok babacan iyi bi insandı guler yuzlu, çalışanlarını düşünen biri. Kendisine x abi derdim ama bir gün olsun "sen" diye hitap etmemişimdir. Eşiniz geldi, babanız aradı gibi..

Yani bilemiyorum tabi kız anormal bir tipse olabilir belkide.. Birinin gidip de başkasının face'inden kendini
ekleyip üstüne de kendi fotoğraflarını beğenmesi pek de normal olmadığını gösteriyor ama bana yine de
pek inandırıcı gelmedi açıkcası.. Eşinizin de günahını almak istemiyorum ama sormamış mı
sen niye benim hesabıma habersiz girip kendi kendine iş yapıyorsun? diye..

Ben inandım anlattığı konuya. Kız onu yapacak bi tip. Ama işte bu cesareti nasıl buldu?
Yani bi insanın kişisel hesabını kullanmak için kızmayacağını düşünecek bi samimiyet gerekmez mi?

Ben uzun zaman önce küçük bir işletmede çalışmıştım. 4 erkek bir bayan ben. Patronumla aramız cok iyiydi diğer üç abiyle de çok iyiydi. Onlar bana çingene der ben onlara aç kurt derim takılırdık birbirimize biri hariç hepsi evliydi ve o bekar olanda dahil hiç yan gözle bakmadılar biliyor musunuz.. aile gibiydik kardeş gibiydik. Hala hepsi sosyal hesaplarımda eklidir. Çok güzel bir samimiyetimiz vardı ve ben onların küçük kız kardeşleriydim inanın.. belki bu kızla da eşiniz ve diğer beyler bu şekildedir oda bir erkek fatmadır ve gerçekten siz art niyetlisinizdir:)

Son verdiğiniz 2 detaya göre ( face ve pişti oynamak )
Haklısınız. Benim bilgisayar ekranıma dahi bakamaz kimse... ben çağırıp birşey göstermiyorsam eğer.
Diğer konu zaten otorite boşluğundan kaynaklı işi asmaya girer.. bu boşluğu yaratan da eşiniz maalesef..
kız ile ilgili değil de bu sebeplerle girip konuya konuşabilirsiniz.

Neden otorite sağlasın ki orası holding mi diyesim geldi :)
İşte bu otoriteden, bu ağırlıktan bahsediyorum. Rahatça suistimal edilebilecek kadar samimiyet var arada. İş başka arkadaşlık başka.

Yahu etmeyin eylemeyin. Huzurumu bozan o değil, benim eşim sınırını bilmiyor. Kızda o samimiyet yok bile. Benimki gereksiz samimiyet kuruyor. Elin evladını niye çıkarsın işten.

iyi işte, kocanın ayarı yok gördüğün gibi sonra neden art niyetli miyim diyosun ? hepsi erkek olsa o konuşmalara bakmazdın bile.. neyse ben daha önemliyim elin evladından. yani benim evliliğim daha önemli. kocamıda fanusa kapadım zaten diger arkadaşlar önermiş ama yaptım yani . tööbe yahu :kızgın:

Ben inandım anlattığı konuya. Kız onu yapacak bi tip. Ama işte bu cesareti nasıl buldu?
Yani bi insanın kişisel hesabını kullanmak için kızmayacağını düşünecek bi samimiyet gerekmez mi?

Bilemiyorum kız o kadar manyaksa cesarete ihtiyacı da olmayabilir. :deli::KK53:

Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama olay kadın erkek olayı da değil birisi benim face'imden kendisini
ekleyip sonra kendi fotolarını beğense delirmiş zaar diye korkar çekinir doktor filan öneririm. :KK53:
O kadar anormal saçma sapan bir davranış yani..

iyi işte, kocanın ayarı yok gördüğün gibi sonra neden art niyetli miyim diyosun ? hepsi erkek olsa o konuşmalara bakmazdın bile.. neyse ben daha önemliyim elin evladından. yani benim evliliğim daha önemli. kocamıda fanusa kapadım zaten diger arkadaşlar önermiş ama yaptım yani . tööbe yahu :kızgın:

Hayır sizi art niyetli bulmadım konu sürekli başka başka yerlere geldi. Anlatmak istwdiğim yere varamadım. Boşverin görmeyin kim ne demiş.

Bilemiyorum kız o kadar manyaksa cesarete ihtiyacı da olmayabilir. :deli::KK53:

Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama olay kadın erkek olayı da değil birisi benim face'imden kendisini
ekleyip sonra kendi fotolarını beğense delirmiş zaar diye korkar çekinir doktor filan öneririm. :KK53:
O kadar anormal saçma sapan bir davranış yani..

Ve kavga ettik. Aradım dedim o kızı neden ekledin. Haberim yok dedi. Sonra hakarete varacak kadar kavgaya dönüştü. O bana etti yani. Buna rağmen kıza sormadı bile neden eklediğini. Sor dedim, aman onunla mı uğraşcam dedi ne gerek var dedi. Ulan birbirimize girmişiz daha ne gereği olsun

Abartma ya
Holding mi işletiyor eşin alt tarafı ufak bir market
Kıskançlığınla çocukları ekmek parasından etme aile gibi olmuşlardır bütün gün birlikteler
Ne var yani o sözde .ne dram yarattınız ya

İsveren olarak agirligi olmadigina kiziyorsunuz ama ahmetle mehmetle degil ayseyle olan kısım icin. O mesajda ayseye atıf yapmasaydi buna takilmayacaksiniz. O yuzden ben basliga istinaden art niyetlisiniz diyorum
Orasi bir market, bi büro degil ofis degil banka degil
Herhalde boyle olacaklar, bence kotu dusunuyorsunuz sacma bi kiskanclik

ama siz baştan öyle yazmadınız ki, o yüzden insanlar size tepki verdi. şimdi diyorsunuz o kız şöyleymiş böyleymiş diye eşiniz söylemiş size hatta. hem arkasından konuşup hem de lakayt bir şekilde iletişim kuruyosa tabi ki eşinizin sorunu. ortada saçma bi durum var. eğer gerçekten oyle bı sey yoksa sız kuruntu yapıyosanız, farklı anlatıyosanız da (ordan burdan duyduklarınızla) sızın bu sacma tavrınızdan dolayı kız ısınden olacak boyle gıderse. kıskanclıgında bı sınırı var. lutfen bu dedıklerımı dıkkate alın.

Son düzenleme:
yok yok yanlıs anlamıssın ortada bır sorun yok
kıza ozel bırebır mesajla laubalı yazmamıs dırek grupta ortaya yazmıs bu konusmalar normal
kendı kendını doldurma :)

Bana anormal gelmedi konuşma. Zaten öğrenci ve parttime çalışıyorlar, kurumsal işletme ciddiyeti beklemeyin. Ayrıca grupta başkaları da varmış kıza özel söylememiştir. Kaldı ki söylese bile flörtten ziyade arkadaşça geldi bana.

Hakli buldum sizi. Esiniz agirligini koymasi gerek, ben calisaniniz olsam sahsen rahatsiz olurum, ne gerek var bu kadar samimiyete. Herkesle her konuda resmi olmak en sagliklisidir.

Patron degil ama üst düzey müdürümüz (erkek) de biz kızlarla oturur dedikoduları dinler yada sorunlarımızı dinler,özel hayatımızda sorun varsa maddi manevi destek olur.Dışardan bakarsan üst düzey bi yöneticiye yakışmayan davranıştır.15 yaş fark var aramizda ama bize bi abi,baba,arkadaş gibidir yani.Eşini bazen şirkete gelir o da bize gayet sıcak davranır.Yıllık izne çıksak özledik seni der,yada sen özledin bizleri diye sorar vs vs vs bir sürü şey.Bazen statüler resmiyet vs degilde mutlu bir çalışma ortamı daha önemli bence.Biraz siz fesatlanıyor olabilirsiniz

Kesinlikle haklısınız. Cümlelerinizden kıskanç paranoyak bi kadın olmadığınız belli. Eşinizin bi ağırlığı olmalı işveren olarak. Karşı tarafı bilemem ama eşiniz çok laubali

Back
X