Lütfen bana art niyetlisin diyin

Abartıyorsunuz? Bence çok normal bir muhabbet var arada..
Ki ben üslerimle her zaman mesafeliyimdir. Ama herkes bir değil. Kaldı ki orası da kurumsal bir şirket değil..

Ayrıca sigara bırakma konusundaki muhabbeti de abartmışsınız.

Böyle kafanızda kurarak huzurunuzu bozarsınız ancak..

Olayın bir kısmını yazdım haklılar yorumlarda. Çünkü o an o kısma çok sinirliydim. Ama evet genel olarak bi güven sorunum var. Elimde somut bi delilim yok, şunu yaptı diyemem. Ama hissediyorum. Bakın yaz boyu o kadar iyiydiki aramız. Öğrenciler artık gelmeye başlayınca adam sanki alacaklısı arıyor gibi açmaya başladı teli. Ses tonu o kadar mesafeli ki bana karşı.
Bir de haftasonu bi pantolunu var en çok o yakışıyomuş ona, nereye koyduğumu bulamadım yana yana onu aradı. Normalde hiç kıyafet seçmez ne verirsem onu giyer. Çok tuhafıma gitti. Bugun mesajlarını okuyunca, kızın işe geliyorum dediği güne denk geliyor bu kıyafet işi. Hadi için içini yemesin de dur şimdi.

Bence haklısınız abartmıyorsunuz.
Sadece mesajda değilmiş zaten sizi şüphelendiren hepsi birleşince kafanızın karışması gayet doğal.
Bir süre bu konudan hiç bahsetmeyin ve sadece gözlemleyin bence..

Mesela daha evvel başka bir çalışanı facesine ekleyip kızın resimlerini beğenmişti.
Kız kendisi ekleyip beğeni yapmış onun pcdeki açık hesabından. Haberi yokmuş.
Hadi oldu diyelim gerçekten de böyle. Evli bir adamın facesinden kendinizi ekleyip resim beğenme cesaretini nerden bulur bi insan?

Bence haklısınız abartmıyorsunuz.
Sadece mesajda değilmiş zaten sizi şüphelendiren hepsi birleşince kafanızın karışması gayet doğal.
Bir süre bu konudan hiç bahsetmeyin ve sadece gözlemleyin bence..

Bu mesajla beraber alıntıladığım mesaja da bakarmısınız

Nasıl müdahale edebilirimki?
Esinizde farkindadir herhalde calismak anlaminda arkadaslarin cözüldüklerini,cok onemsemediklerini..Kendisini suclamadan olumlu cumlelerle kendinizin de olaya mudahil olmasi durumunda arkadaslarin daha disipline olabilecekleri konusunda konusunda uzlasma saglayin.Esiniz biraz geri plana cekilsin.Calismiyorsaniz sayet isyerinizde zaman gecirin.Sonrasinda gruba kendinizi de ekleyin :)

Esinizde farkindadir herhalde calismak anlaminda arkadaslarin cözüldüklerini,cok onemsemediklerini..Kendisini suclamadan olumlu cumlelerle kendinizin de olaya mudahil olmasi durumunda arkadaslarin daha disipline olabilecekleri konusunda konusunda uzlasma saglayin.Esiniz biraz geri plana cekilsin.Calismiyorsaniz sayet isyerinizde zaman gecirin.Sonrasinda gruba kendinizi de ekleyin :)

İşyeri eve uzak. Hem bebeğim var hem de büyüğü anaokuluna gidiyor.

Detay verdikce isin rengi degisiyor sanki.Neden kiza guzel gorunmek istesin ki durduk yere? Bence isyerine gidip gozlemleyin.Ozellikle gidip arastiriyormus gibi degil de yardim etmek zaman gecirmek istiyormus gibi.Bakin bakalim esinizde ve hatun kiside bir rahatsizlik,normal olmayan durumlar sezinliyor musunuz?

Hadi kız kendisi yaptı.
Bu cesareti nerden buldu?

Sorunda orada işte öyle birşey yoktur ki, cesareti nereden buldu diyelim.
Ama diyelim ki var öyle birşey tabii ki fazla samimiyet ve yakınlıktan bulmuştur.
Sanırım sizde böyle ufak ufak şeyler birikmiş o yüzden de diken üstündesiniz..

Mesela daha evvel başka bir çalışanı facesine ekleyip kızın resimlerini beğenmişti.
Kız kendisi ekleyip beğeni yapmış onun pcdeki açık hesabından. Haberi yokmuş.
Hadi oldu diyelim gerçekten de böyle. Evli bir adamın facesinden kendinizi ekleyip resim beğenme cesaretini nerden bulur bi insan?

Nasıl yani anlayamadım? Daha önce başka bir çalışan pc başına oturup eşinizin face'i açıkken
kendi kendini ekleyip bir de kendi fotoğraflarını mı beğenmiş eşinizin face hesabından?
Anlayamadım tam olarak.. :KK57:

Ayol adam ne yazmış?Kusura bakmayın ama nasıl da abarrmışsınız.Bunda kötü ne var?Ben çalışanlarımızla öğle yemeğine giderim akşam çıkar bir şeyler içeriz.Eşim de öyle.Ertesi sabah herkes ofiste işine odaklanır.Bu kadar kast sistemi kurmayın insanlarla aranızda.Buradakilerin gazına gelip de eşinize haksızlık da etmeyin.İyi ve egosuz bir insan belli ki.Gurur duyun mutlu olun böyle olduğu için.

Sorunda orada işte öyle birşey yoktur ki, cesareti nereden buldu diyelim.
Ama diyelim ki var öyle birşey tabii ki fazla samimiyet ve yakınlıktan bulmuştur.
Sanırım sizde böyle ufak ufak şeyler birikmiş o yüzden de diken üstündesiniz..

Bizim dukkanın önü önceden cafe tarzında masa sandalye şeklindeydi öğrenciler için. Bi gün dukkana gittim, benimki orda çalışan bi kızın oturduğu masaya oturdu beraber sigara içiyorlar. O sırada dukkanın onundeki yoldaydım. Yani butun masalar boş, gitti kızın yanına oturdu. Teli çekmediği için geldiğimden haberi yoktu. Ben masalarına oturdum, kız kalktı başka masaya oturdu.

Şüphelendiğiniz şeyler varsa parça parça yazmak yerine, konunun en başına ekleyin ki biz de ona göre yorum yapalım..

Evet aynen böyle olmuş.

Bunu siz nasıl öğrendiniz? Yani eşinizin profilinden kız ekli ve fotoları beğendiğini görüp mü sordunuz?

Bana pek olası gibi gelmedi bu durum. Yani eşiniz aslında kendisi kızı ekleyip fotolarını beğenmiş ama sizden
korkusuna söyleyememiş ve böyle saçma sapan bir yalan uydurmuş gibi geldi bana..

Durumu yanlış anlamaya çok müsaitsiniz.
Sanki holding isletiyorsunuz da resmiyet istiyorsunuz.
Eşinizden eminseniz 3 çalışanlı yerde kasvet estirilmesine öncelikle siz izin vermemelisiniz.
Gençler belli ki orayı bir işyeri eşinizi de bir abi gibi görüyor.
Yine diyorum Eşinizden eminseniz eşiniz iyi kalpli...

Kızla alakalı bi düşüncem yok zaten. Sorunum bu adam gereksiz samimiyet kuruyor. Yani bakın şimdi şunu sorayım. Takım lideriymişsiniz. Farzedinki aynı şekilde iş yeri işletiyorsunuz. Çalışanınız açacak sabah iş yerini. Öğlen gibi arayıp, ona "sabah uyanabildin mi" diye sorar mısınız? Akşam işyerini o çalışan kapatmış.

Elbette hayir. Esinizin tutumunu gayet civikca buldum dedigim gibi. Hicbir takim elemanim bana gunaydin mesaji falan da atamaz yani sacmalik, ne gerek var. Ayni sekilde ben de bu tur enseye saplak stili ilsiki kurmam yani.

Bunu siz nasıl öğrendiniz? Yani eşinizin profilinden kız ekli ve fotoları beğendiğini görüp mü sordunuz?

Bana pek olası gibi gelmedi bu durum. Yani eşiniz aslında kendisi kızı ekleyip fotolarını beğenmiş ama sizden
korkusuna söyleyememiş ve böyle saçma sapan bir yalan uydurmuş gibi geldi bana..

Kızın resimleri herkese açık.
Benim anasayfama düştü resimler.
Bi baktım orda çalışan kız. Yaftalamak istemiyorum ama çok da sağlam ayak değildi ki bunu çok sonra eşim de söyledi adı çıkmış onun diye.
Kız da açık saçık biriydi, resimler de öyle.

Elbette hayir. Esinizin tutumunu gayet civikca buldum dedigim gibi. Hicbir takim elemanim bana gunaydin mesaji falan da atamaz yani sacmalik, ne gerek var. Ayni sekilde ben de bu tur enseye saplak stili ilsiki kurmam yani.

Saat gece 11-12 civarı kapatmış dukkanı yanlış hatırlamıyorsam. Sabah da 7-8 gibi açacaktı. Uyanamayacağını düşünüp de sordu. Ama gene de rahatsız edici. Uyanabildin mi diye sorduğun bi insanın gece kaçta yattığını bilmen gerekir.

Back
X