Lütfen bana art niyetlisin diyin

kızı çıkartsın işten , neden kendinizi yoruyorsunuz ? huzurumu kaçıracagına yolla onu derdim herahalde... ne lazım 3 erkek 1 kız neden var yani. bende yeterince kıskanç ve konu canımı sıkar vaziyetteyse kısıtlayıcıyım.. oyüzden art niyeti sende değil kocanda gördüm..
Marketin kapısına da Kadınlar alışveriş yapamaz yazsın. Hatta da bir kürek alıp dükkanın önünde gelen geçen Kadınların ağzına ağzına vursun..
Kızın bir terbiuesizliği olmamış, lakaytlığı yok. 3 kuruş okul harçlığına gelmiş. Ne kolay insan harcamak di mi ? Kocaya güç yetmeyince işte..
Allah şu zihniyetten korusun bütün kadın cinsini.

kızı çıkartsın işten , neden kendinizi yoruyorsunuz ? huzurumu kaçıracagına yolla onu derdim herahalde... ne lazım 3 erkek 1 kız neden var yani. bende yeterince kıskanç ve konu canımı sıkar vaziyetteyse kısıtlayıcıyım.. oyüzden art niyeti sende değil kocanda gördüm..
ne yani bir şüphe yüzünden (belki de aslı olmayan bir şüphe) bir insanı ekmeğinden mi etsin ?

Ne kadar da vicdansız olmuşuz yoruma bak.
Sadece cinsiyeti kadın diye, altı dolu olmayan bir kıskançlık sonucu bir insanı ekmeğinden etmek bu kadar kolay di mi?

Normalde yazışmalarda o kadar abartılacak birşey yok, iş yerinde insanlar şakalaşabilir. Biz de izinden dönenlere ooo nerelerdesin falan diyoruz bana da diyorlar. Kaldı ki orası market zaten maliye bakanlığı değil ki kol gibi ciddiyet mesafe olsun.

Ancaaak, psikolojisi normal ve sağlıklı düşünen bir insan karşısındakine bir konuda güvenmiyorsa muhtemelen haklıdır derim ben. Sizi aldatır demiyorum ama mesafeyi pek ayarlayamıyordur mesela. Bu durumda eşiniz sizin hatrınızı gözetip bu tür şakalaşmalar yapmamalı. Ben size hak verdim.

Bu tarz samimiyetten hoşlanmadığımı biliyor. Kaldı ki daha evvel çocuk diyebileceğim yaştaki ofis arkadaşımı kıskanmıştı işe gitmeme mani olmaya çalışmıştı falan. Yani iş bana gelince kendi de rahatsız oluyor.
Ben orda bir resmiyet aramıyorum. O kadar samimilerki patronu değil de okuldan arkadaşı gibi el ense çekiyolar. Arkadaş gibi oldukları için de iş yaptıramıyor. Bunlar hepsi onun bileceği iş. Ama aynı samimiyeti kadın çalışanlarla kurduğu noktada benim açımdan sorun çıkar.

Ne kadar da vicdansız olmuşuz yoruma bak.
Sadece cinsiyeti kadın diye, altı dolu olmayan bir kıskançlık sonucu bir insanı ekmeğinden etmek bu kadar kolay di mi?

Ya zaten anlatamadım bi türlü. Sorun kız değil diyorum. Neden çıksın işten falan. Kız çok efendi edepli biri elli kere yazdım bunu gören yok da kıza taktım oluyor.
Hayır kızdan yana şüphem yok rahatsızlığım yok. Benimki kıza karşı samimi davranıyor. Bunu izah edemiyorum

Yahu etmeyin eylemeyin. Huzurumu bozan o değil, benim eşim sınırını bilmiyor. Kızda o samimiyet yok bile. Benimki gereksiz samimiyet kuruyor. Elin evladını niye çıkarsın işten.

Ya konuşmalar bana rahatsız edici gelmedi nedense, eşinizi de lakayıt bulmadım. Sadece samimi davranmaya çalışıyor gibi, bazı insanlar kendilerinden gençlerle genç muhabbeti yapmayı, takılmayı sever. Belki çalışanların rahat hissetmesini, işlerini iyi yapmasını sağlamaya çalışıyordur. İyi anlaştığın patronla işini de iyi yaparsın.

Konunun başına anket ekleseydiniz keşke... KK ikiye bölündü bu konuda sanki... hangi görüş ağır bastı anlaşılmıyor.

Kızın bir suçu günahı yok; siz kıskançsınız diye gariban insanlar niye işinden olsun? Siz eşinizi fanusa kapatınız madem, konu sahibini doldurmayın durduk yere.

Ya zaten anlatamadım bi türlü. Sorun kız değil diyorum. Neden çıksın işten falan. Kız çok efendi edepli biri elli kere yazdım bunu gören yok da kıza taktım oluyor.
Hayır kızdan yana şüphem yok rahatsızlığım yok. Benimki kıza karşı samimi davranıyor. Bunu izah edemiyorum
Ben size demedim zaten o yorumu yapana dedim. Siz o kişi gibi düşünmüyorsunuz en azından bu iyi bişey.

Konuya gelecek olursak bana göre normal hatta olması gereken bu iş dediğin sürekli resmi ciddi olmaz. Benimde esiminde whatsapp gruplarımız var iş ile ilgili bizde şakalar yapar eğleniriz. Ama sizin aranızda eşinizle bu tarz bi iletisimde sıkıntı varsa ve o sizi bu şekilde kisitliyor ise bozulmaniz normal olabilir.

Ya konuşmalar bana rahatsız edici gelmedi nedense, eşinizi de lakayıt bulmadım. Sadece samimi davranmaya çalışıyor gibi, bazı insanlar kendilerinden gençlerle genç muhabbeti yapmayı, takılmayı sever.

Olsun da böyle olsun. İnşallah da böyledir. Adamın içine girip niyet okuyamadığım için rahatsız oluyorum. Gerçekten de hakkını yiyorumdur. Yada belki gerçekten ben haklıyımdır.

Olsun da böyle olsun. İnşallah da böyledir. Adamın içine girip niyet okuyamadığım için rahatsız oluyorum. Gerçekten de hakkını yiyorumdur. Yada belki gerçekten ben haklıyımdır.

Ben burada art niyetli hissettiklerimi söylerim, aman ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza bey tarzı bir üye değilim. Cidden eşinizi de, yanında çalışan öğrencileri de art niyetli bulmadım. Abi gibi yaklaşmaya çalışan bir işveren canlandı gözümde, zira tek ilgisinin kız çalışana yönelik olduğuna dair bir şey okumadım yazdıklarınızdan.

Mesela daha evvel başka bir çalışanı facesine ekleyip kızın resimlerini beğenmişti.
Kız kendisi ekleyip beğeni yapmış onun pcdeki açık hesabından. Haberi yokmuş.
Hadi oldu diyelim gerçekten de böyle. Evli bir adamın facesinden kendinizi ekleyip resim beğenme cesaretini nerden bulur bi insan?

Benim de lise arkadaşlarım var çok sevdiğim ama görüşmüyorum artık
Hatta grup açmışlar, eşim sorun yapar diye ekletemedim kendimi. Bu saygı karşılıklı olmaz mı peki?
Demekki kadın erkek bir arada bulunamaz diye düşünüyor, ama kendisi yapmakta sorun görmüyor.

Eşiniz neden sorun çıkarsın ki , hakkı yok buna .

Lise arkadaşlığı güzeldir , mahrum etmeyin kendinizi. Sonra işte böyle karşılıklı olsun diye tepinip durursunuz.

Konuşmalarda bencede sorun yok.

Flört baglaminda bir durum olsa gruptan yazismazlar.O kisiye özel olarak yazar.
Ben art niyetle yapilmis bir durum göremedim acikcasi.Araya sohbet muhabbet koyarak belki calisanlarinin,isyerlerini daha cok benimsemesini sagliyordur.Sicak muhabbetler olmamasi engel teskil eden bir ortam yok bence.
Kamusal bir alan veya bir sirket platformu degil.Olmadigi icin kisiler arasinda sınır asilmadigi surece samimiyete dayali sohbetler çok abes degil bence.

Eşiniz neden sorun çıkarsın ki , hakkı yok buna .

Lise arkadaşlığı güzeldir , mahrum etmeyin kendinizi. Sonra işte böyle karşılıklı olsun diye tepinip durursunuz.

Konuşmalarda bencede sorun yok.

Daha evvel kız kıza ekli olduğumuz lise grubumuzu incelemişti erkek var mı diye .

Flört baglaminda bir durum olsa gruptan yazismazlar.O kisiye özel olarak yazar.
Ben art niyetle yapilmis bir durum göremedim acikcasi.Araya sohbet muhabbet koyarak belki calisanlarinin,isyerlerini daha cok benimsemesini sagliyordur.Sicak muhabbetler olmamasi engel teskil eden bir ortam yok bence.
Kamusal bir alan veya bir sirket platformu degil.Olmadigi icin kisiler arasinda sınır asilmadigi surece samimiyete dayali sohbetler çok abes degil bence.

İşte tam tersine çocuklar dukkanı boş bırakıp yandaki cafeye pişti oynamaya gidiyorlar. İş miş yaptıramıyor yani. Hani motivasyon amaçlı bi muhabbet değil. Benimkini takmıyolar bile :)

artık herkesin işyeri grubu var ve sürekli kadın erkek yazışıp duruyorlar.
resim falan yollamalar. yok şuradayım ,yok burdayım
aradaki çürük elmaları bulmak zor oldu artık.
millete bir rahatlık geldi,
özel yazsa kim bu kadın ?niye yazıyor ?dersin dikkatini çeker ama grup olunca o kadar göze batmıyor arada kaynıyorlar :işsiz:

İşte tam tersine çocuklar dukkanı boş bırakıp yandaki cafeye pişti oynamaya gidiyorlar. İş miş yaptıramıyor yani. Hani motivasyon amaçlı bi muhabbet değil. Benimkini takmıyolar bile :)
O zaman isin rengi degismis.Yazismalardan ziyade bence esinizin mizacindan,yumusak basliligindan kaynaklanan bir rahatlik gelmis arkadaslara :) Durumu kötüye kullanmalari hos degil.Ufaktan konuya el atabilirsiniz bence.
Kadin eli degdigi zaman o ise bir disiplin bir cekidüzen mutlaka gelir.

O zaman isin rengi degismis.Yazismalardan ziyade bence esinizin mizacindan,yumusak basliligindan kaynaklanan bir rahatlik gelmis arkadaslara :) Durumu kötüye kullanmalari hos degil.Ufaktan konuya el atabilirsiniz bence.
Kadin eli degdigi zaman o ise bir disiplin bir cekidüzen mutlaka gelir.

Nasıl müdahale edebilirimki?

Back
X