- Konu Sahibi begonvil85
-
Bilmiyorum canım baştaki adam mülakat yapacakmış bizimkini beğenirse alacakmış. İlk defa girecek yani bu topluluğa.. İşinde yükselmek amacı oraya girip güya hep üst tabaka adamlar varmış onlarla tanışmak..Masonluk icin teklif aldi derken, isi ne olucak
Çok yakın arkadaşı 1 yıldır masonmuş buna bahsediyor ben de sana referans olmak istiyorm diye.. Yani herkess mason olamıyor bisürü nitelik gerekiyoranlamadm nçin musonluk teklifi aldı:26:
Çok yakın arkadaşı 1 yıldır masonmuş buna bahsediyor ben de sana referans olmak istiyorm diye.. Yani herkess mason olamıyor bisürü nitelik gerekiyor
Bilmiyorum canım baştaki adam mülakat yapacakmış bizimkini beğenirse alacakmış. İlk defa girecek yani bu topluluğa.. İşinde yükselmek amacı oraya girip güya hep üst tabaka adamlar varmış onlarla tanışmak..
Eşim maaşlı çalışan ama iyi bi kutunda zengin değiliz yanimusonlar zenginleri alıyor sanırsam bide bildiğim kadarıyla ayinlerinde biri muson olcksa koyun kesp kanını içiyolarrronlar allahı inkar eder eşini engellemelisin
Hayır değildi annem yanımda kalıyor her akşam ağlıyorum anne değişti diyeKarisik bir konu, ben istemezdim tabiki neler yaptiklari ortada :/ esin baya rahat biriymis seni bu halinle yalniz birakiyor hep böylemiydi
Eşim maaşlı çalışan ama iyi bi kutunda zengin değiliz yani
Bana söylediği allah inancı şartmış güya.. İntten baktım bi varlığa inanmak şart yazıyor
Döndüğünde izin yok dicem bi kere verdin derse ya da beni zor durumda bıraktın diyecek
Yurt dışı merakına ne diosn canm kinlenirmydn sen de
Ahh canımsiz hamilesiniz ya sizle ilgilenmeli eşiniz bde muson arkadaşım vardı öğrenciydi para veriyolardı muson oldukları için ve çok ısrar etmiştik nasıl bişi anlat diye ama anlatmadı onlarda bi garip yahu dışarıdan musan almazlarmış ve musonluğun ne olduğunu anlatmazlar
Ahh canım
Eşim okadar farklıydı ki hamileliğimn başından beri ağlamakla geçti diyebilirim değişti malesef
Bilmiyorum doğum sonrası ne olacak
Hayır değildi annem yanımda kalıyor her akşam ağlıyorum anne değişti diye(( biz evliliimzn ilk yılındayken eşi hamile olan ve yurtdışına giden arkadaşını eleştiriyordu eşim ben gitmezdm diye ama hale bakın (
Yoo ben hamileliği asla kullanmadım naz yapmadım rahatlık geliyo işte adamlara hamileyim evdeyim..fazla naz aşık usandırımış belki o yüzden ilgisz artık
Hamileyken eğer çok önemli değilse gitmesini istemezdim
Masonluk meselesine gelince ondan beklenenler ne peki? Karıma zararıma bakardım ben olsam ona göre kabul ederdim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?