- 30 Ocak 2011
- 1.530
- 448
- 323
- Konu Sahibi begonvil85
ilginç ya masonluk din tacirliği değil mi hangi dine özgü olacak ki ? Karışık zor işler ya .. Tabi kendi hayatınız ama kendi halinizde bir hayat yaşamak daha az yorar insanı ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmedigim icin soruyorum. Bilen varsa cevap verebilir mi? Mason localariyla illuminatinin iliskisi var mi, varsa ne boyutta?
Bi ara bu konularda psikopatlik derecesinde araştırmaya baslamistim, gece ruyalarima giriyordu o kadar yani. Illuminatiyle masonlugun benzer amaclari var gibime geldi, illuminatinin pek iyi bir sey olmadigini dusunursek ikisi ayni kapiya çıkar diye dusunmustum. Peki iliskileri varsa evet cevabi mi verirlerdi acaba? Yoksa bu da bir cesit saklanma metodu mu?
Bu sitede dini konu açmak yasak diye biliyodum
şimdiye kadar konunun kapatılmaması ilginç...
Masonluk bir inanç biçimidir hiçbir dini kabul etmez bilim kisvesi altında tüm dinleri reddeder -yersen- Özünde yahudi çıkarlarına hizmet eder yani aslında direk dinle ilgili.Masonluğun dinle alakası yok ya, o yüzden kapanmamış olabilir :))
Bu sitede dini konu açmak yasak diye biliyodum
şimdiye kadar konunun kapatılmaması ilginç...
sorma. başıma sorun almayım birde.Bu da ilginç gerçekten.. sanalda da konuşma özgürlüğü olmasında onlar oraya çıkıp saçma saçma konuşurken
Bir kedicikten korkar olduk.![]()
Tabikide var ve zaten ic ice bu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Abim sonuçta, yalan söylediğini düşünmüyorum. Belli de olmaz ama bu adam oruç falan tutuyor. İlluminati ile bağı olsa sırf saklamak için oruç tutmazdı heralde diye düşünüyorum.
Psikoloğa gidiyor antidepresan da kullanıyor ilaç da çok rahatlattı sanırım bilmiyorum tanıyamıyorum eşimi kendine döndü daha çok![]()
Ben de öyle olduğunu tahmin ediyorum. Bi kaynak gosterebilir misiniz?
Masonluk bir inanç biçimidir hiçbir dini kabul etmez bilim kisvesi altında tüm dinleri reddeder -yersen- Özünde yahudi çıkarlarına hizmet eder yani aslında direk dinle ilgili.
Lions, Rotary, Mason kulüpleri arasındaki ince çizgiyi bilen biri açıklayıversin. Aralarında iddia ettikleri farklar neler?
Ortak noktalarının üyelerin zengin ve seçkin olması gerektiği kesin de..