• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim mason olmak istiyor:(

ilginç ya masonluk din tacirliği değil mi hangi dine özgü olacak ki ? Karışık zor işler ya .. Tabi kendi hayatınız ama kendi halinizde bir hayat yaşamak daha az yorar insanı ..

Bu sitede dini konu açmak yasak diye biliyodum
şimdiye kadar konunun kapatılmaması ilginç...

İslamda masonluk kavramı yoktur, yapanda saçma salak bişeydir, kendilerini tatmin ediyorlardır, öyle olsaydı
peygamber efendimiz (sav.) zamanında adı sanı tanısı konurdu, bu işleri yapanlara Allah lanet edecektir,
makam mevki edinmek için bildiğiniz dini sömürme olayıdır.

Konu sahibine : Eşiniz çok dengesiz biri ne yazık ki. Allah yardımcınız olsun. Dünya hevesiyle yaşıyor.

Bi ara bu konularda psikopatlik derecesinde araştırmaya baslamistim, gece ruyalarima giriyordu o kadar yani. Illuminatiyle masonlugun benzer amaclari var gibime geldi, illuminatinin pek iyi bir sey olmadigini dusunursek ikisi ayni kapiya çıkar diye dusunmustum. Peki iliskileri varsa evet cevabi mi verirlerdi acaba? Yoksa bu da bir cesit saklanma metodu mu?

Abim sonuçta, yalan söylediğini düşünmüyorum. Belli de olmaz ama bu adam oruç falan tutuyor. İlluminati ile bağı olsa sırf saklamak için oruç tutmazdı heralde diye düşünüyorum.

Masonluğun dinle alakası yok ya, o yüzden kapanmamış olabilir :))
Masonluk bir inanç biçimidir hiçbir dini kabul etmez bilim kisvesi altında tüm dinleri reddeder -yersen- Özünde yahudi çıkarlarına hizmet eder yani aslında direk dinle ilgili.

Son düzenleme:
Abim sonuçta, yalan söylediğini düşünmüyorum. Belli de olmaz ama bu adam oruç falan tutuyor. İlluminati ile bağı olsa sırf saklamak için oruç tutmazdı heralde diye düşünüyorum.

Insanin birseyleri saklamak icin cok sey yapabilecegini dusunuyorum ben de. Neyse ben bu konuya fazlaca dalamicam, gece karanliginda yine illuminatinin gözünü uzerime uzerime geliyo gibi hissederim sonra allah muhafaza:)

Net bilmediğin, bu kadar çelişkili bir yola girmek doğru gelmiyor bana.
Sonuçta insanlar istediği sürece masonlar vs. olmadan da bir yerlere geliyor, yaşıyor dimi.
İnsanlara yardım etmek amaçsa bu yüzden zengin olmak istiyorlarsa olabilir. Ama yükselmek, para, ün için mason oluyorlarsa maneviyatla, dinle ilgisi yok bu işin. Hadi herkes öyle değildir diyelim; ama ister istemez çıkarcılar karışıyordur işin içine. Bu yüzden doğru gelmiyor. Gösterilene göre konuşuyorum tabii.
Tanımam etmem bilmem.. Ama bana da itici geliyor ve inanasım gelmiyor. O kadar gizlilik içindelerken iyi gözüyle bakamıyorum. Bana da istedikleri şekilde kendilerini gösteriyorlarmış gibi geliyor. Hırs varsa bir çok şeyi yaptırabilir diye düşünüyorum...

Neyse, eşiniz bir an önce düzelir diliyorum ki :50:

Biricik sevgilim mason hem de aileden masondur dedesi babası falan açıkçası saygı duyduğumdan locada ne olduğunu tek bir gün dahi sormadım ama inançlı bir çocuktur gayet günah diye dövme yaptırmaktan vazgeçecek kadar inançlıdır herhangi bir zararını da görmedik....

Psikoloğa gidiyor antidepresan da kullanıyor ilaç da çok rahatlattı sanırım bilmiyorum tanıyamıyorum eşimi kendine döndü daha çok:(

Eveet bu antidepresanlarla olaylara daha bir rahat umursamaz yaklasiyorlar. Kendine donup mutlulugu aramalar falan... Ben esimle ayrilma asamasindayim, gozunuzu korkutmak istemem ama bencil oluyorlar. Cok zor... Esinizin gidisati da daha cok kendine yonelmek olacaktir, doguma yakin sizi birakabiliyor cunku o an cani oyle istiyor ve uyguluyor. Hayatinda en onemlisi kendisinin ne istedigi. Kim bundan nasil etkilenir takacagini sanmam. Duygusal anlamda esinize ulasmaniz gittikce zorlasacak...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ben de öyle olduğunu tahmin ediyorum. Bi kaynak gosterebilir misiniz?

En basit soyle bi ornek veriyim aklima gelen illuminati sembol ve numeroloji ile oldukca icicedir zaten bu biliniyo. İlluminatinin senbollerinden biri siyah beyaz kareli zeminlerdir. (Satranc tahtasi gibi dusun) ve mason localarinin hepsinin zeminleri siyah beyaz kareli zemindir. Bi sayfada cok ayrintili seyler yaziyodu eger bulursam sana yazarim hemen bakiyorum simdi. Ki zaten bence mason demek zaten illuminati demek. Bu bi topluluk bunu herkes biliyo zaten 2 ayri topluluk degilki bu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Masonluğa asla onay vermezdim neden derseniz ne oldukları belli değil
israile mi amerikaya mı hizmet ediyorlar nedir belli değil
kendilerine sorsanız dünya barışı derler ama dünya barışı anlayışlarını da biliyoruz
ayrıca bu kadar cemaattir tarikattır bilmemnedir onlara soğuk soğuk bakarken(ben de dahil- hiçbir bu şekilde oluşumu onaylamıyorum çünkü sapmalar olma ihtimali çok yüksek oluyor) masonluuk da tarikat gibi iştee ona sıcak bakmak da saçma geliyor doğrusu bilmiyrum ben olsam onaylamazdım..Br de çocuğunuz olunsa onun geleceği de etkilenecektir düşünsenize şimdi iyiler ya ileride çok kötü anılan bir grup denilirse babasının mason olduğunu nasıl saklarsınız ki artık herkes her şeyi öğreniyor sosyal ağlar zaten istihabaratın devletin elinde bir nevi..çocuğunuzu da düşünseydiniz

Masonluk bir inanç biçimidir hiçbir dini kabul etmez bilim kisvesi altında tüm dinleri reddeder -yersen- Özünde yahudi çıkarlarına hizmet eder yani aslında direk dinle ilgili.

Yani Türk masonları Fransa locasına bağlıdır, orada da ayinlerde Tevrat açılır..

ben ironi yapmak istedim o mesajımda :))

Lions, Rotary, Mason kulüpleri arasındaki ince çizgiyi bilen biri açıklayıversin. Aralarında iddia ettikleri farklar neler?
Ortak noktalarının üyelerin zengin ve seçkin olması gerektiği kesin de..

Lions gençlere yönelik çalışmalar yapıyor
Rotary ticaretle ilgili bir kurumsallaşma gibi gösteriliyor ...benim bildiğim böyle

Mesela rotaryden arkadaşım vardı asla mason olduğunu kabul etmezdi yine de şüphe çeken bir durum tabi.Hem mason değilim diyeceksin hem rotary lere üye olacaksın :26: Ticaretle ilgili derdi ...

Back
X