• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim mason olmak istiyor:(

masonlar zengin insanlar genelde...
çok bi bilgim yok bu konuda o yüzden bişey diyemicem...
ama hamileliğin son dönemlerinde senin yanında olmaması ilginç...
gece sancın gelse naapacaksın hiç düşünmüyomu söyledinmi bunu eşine...
üstelikte ilk çocukmuş...

masonlar zengin insanlar genelde...
çok bi bilgim yok bu konuda o yüzden bişey diyemicem...
ama hamileliğin son dönemlerinde senin yanında olmaması ilginç...
gece sancın gelse naapacaksın hiç düşünmüyomu söyledinmi bunu eşine...
üstelikte ilk çocukmuş...

Söylemedim ama döndüğünde söylemek istiyorum çok kinliyim bu rahatlığına:(((

Üzgünüm ama eşinin bu hırsı hiç iyi değil. Allah sonunuzu hayır etsin.
Masonluk mu evlerden ırak!

Ay canım allah yardımcın olsun yanlış bilmiyosam mosonlar insanları dinsizleştirmeye çalışmıyormu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay canım allah yardımcın olsun yanlış bilmiyosam mosonlar insanları dinsizleştirmeye çalışmıyormu

Bilmiyorum canım adnan hoca ( şu kedicikleri olan adam) bile üyesiymiş azönce bunu da okudum iyice midem bulandı
Nasıl etsem vezgeöirsem bilmiyorum:(

Ay canım benim o şerefsiz dinemi hizmey ediyo sanki din düşmanı o adam. Bak youtube de masonlukl a ilgili videolar var onları izle orda her şey anlatılıuor . Banada sorarsan masonluk için eşine asla izin verme canım . Yazını pkuyunca çok üzüldüm . İnan varya parayla imsanları kandırıuorlar paranız az olsun helal olsun canım dedikleri yanlış anlams tatlım ben senin iyiliğin için yazdım lib by

Benim bildiğim ( ki yanlışsa uyarın ) israilogullari yahudi. Yahudiliğe giriş yok ama çıkış var çünkü Yahudi olman için annen yahudi olmalı. Israilogullari kendilerini cidden üst tabaka görür ve diğer herkes düşük sınıftir onlarda. O dine mensup olmak istesen olamiyorsun ama yardimcilari oluyorsun. Masonluk da bu yardımcilik işte. Sekil a, amerika masonluk yapıyor derler hep. Zaten toplum olarak yabancı kelimelere bi kaşı kalkik bakarız, bence siz bu masonluk işini dışarıda pek söylemeyin.
Diğer taraftan ,baya rahat bir eşiniz varmış. Ben evli olsam, karnim burnumda olsa o da gezse.. cimbizla saçlarını yolardim valla iyi sabır sizde ki:) ama belki de hamilelik duygusalligidir. Hos görmek lazim :)

Arkadaşlar merhaba 36+3 haftalık hamileyim .. Ve eşim yurtdışında.. Sanırım ona kinleniyorum , her mevzu oluşunda yurtdışına gitmeye can attığı için( ki iş yeri zamanında okadar göndermiş ki) zamanında nekadar gitmişsin hala neden bukadar istiyosun dediğimde kıskanan oldum pzt gitti ingilterenin bir şehrine bi arkadaşı ile fuar için, londraya 2 saatmiş, 2 gün de keyfi londrada geziyor tozuyor... Bİzimki haftasonu da kalmak istemiş arkadaşı oralı olmamış ark ok dese kalacak:( bi de bunu söyliyor doğum yaparsam die düşünmüor adam ki ilk bebek..siz kızar, kinlenir miydiniz? Bir e fuar yani başkası gitsn diyebilirdi, ki, eylülde de amerika varmış ben normal zamanda doğurursam 15 günl0k lohusa olucam ve adam can atıyor amerika için de:(
Hamileliğimde gerçekten ne olduysa bi havalara girdi daha bi rahat davranmaya başladı:(
Diğer mesele masonluk için teklif aldı, eş izni gerekiyormuş ben içime sinmediği halde tmm dedim ama döndüğünde onaylamadığımı söylicem:(
Siz neler söyliceksiniz kinlenir miydnz ve masonluğa onay verir miydnz

benim bildğim masonluk :
kendi görüşlerini benimsetmek ve yaymak için
heryolu mubah sayan bunun uğrunda kirli oyunlar paralar ve hertürlü entrikalar çeviren bir anlayış
:50::50::50::50::50:
ben yanılıyormuyum
ve sırf meraktan soruyorum
esinin inancı nedir ?

benim bildğim masonluk :
heryolu mubah sayan bunun uğrunda kirli oyunlar paralar ve hertürlü entrikalar çeviren bir anlayış
ben yanılıyormuyum
esinin inancı nedir ?

Allaha inancı şükür tam ama dini yaşamıyor

benim bildğim masonluk :
ben yanılıyormuyum
esinin inancı nedir ?

Farklı bi arayış içine mi girdi bilmiyorum ki o referans olmak isteyen arkadaşını çok sever ( iyi çocuk gerçekten de) sanırım onun anlattıklaından etkilendi

Back
X