• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim mason olmak istiyor:(

Simdi biri çıkıp mason olursa Allah çarpar diyecek ;) kedi kesiyo onlar :1:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yapma ipek oyle olsaydı mason localarını kapatmazdi. O duruş Bilge Kaan durusudur. Eski turk törelerine gore kalbe ermek demektir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Zaten rivayet olarak bahsettim. Benim okuduğum kaynak yok bunun hakkında.

Arkadaşlar merhaba 36+3 haftalık hamileyim .. Ve eşim yurtdışında.. Sanırım ona kinleniyorum , her mevzu oluşunda yurtdışına gitmeye can attığı için( ki iş yeri zamanında okadar göndermiş ki) zamanında nekadar gitmişsin hala neden bukadar istiyosun dediğimde kıskanan oldum pzt gitti ingilterenin bir şehrine bi arkadaşı ile fuar için, londraya 2 saatmiş, 2 gün de keyfi londrada geziyor tozuyor... Bİzimki haftasonu da kalmak istemiş arkadaşı oralı olmamış ark ok dese kalacak:( bi de bunu söyliyor doğum yaparsam die düşünmüor adam ki ilk bebek..siz kızar, kinlenir miydiniz? Bir e fuar yani başkası gitsn diyebilirdi, ki, eylülde de amerika varmış ben normal zamanda doğurursam 15 günl0k lohusa olucam ve adam can atıyor amerika için de:(
Hamileliğimde gerçekten ne olduysa bi havalara girdi daha bi rahat davranmaya başladı:(
Diğer mesele masonluk için teklif aldı, eş izni gerekiyormuş ben içime sinmediği halde tmm dedim ama döndüğünde onaylamadığımı söylicem:(
Siz neler söyliceksiniz kinlenir miydnz ve masonluğa onay verir miydnz

arkadaşim maalesef bu erkeklerin çoğu eşleri hamileyken değişiyor çocuk olunca zaten tanıyamıyosun.moralini bozmak istemem ama öyleler benim ki öyle oldu.çocuğun tüm sorumluluğunu da bana atıyor yuksek lisans+2.üniversite derken bize vakit kalmıyor çok hırslı hep yükseleyim diyor bizi düşünene yok.hayat onlara güzel

Masonluk falan ben anlamam da bence bu adamın sizinle bir derdi var. Sizi hamileyken son zamanlarınızda yalnız bırakmaya içi nasıl elverdi? Seyahate her zaman çıkılır ama doğumunuz bir kere olacak. Ayrıca hastanede yaptığı o şakadan sonra da her şakanın altında bir gerçeklik payı vardır diye geçti aklımdan nedense :44: Anneniz de sizdeymiş, araları nasıl? Ondan kaçmak da istiyor olabilir :44:
Yok annem eşim yurtdışına gideceği için geldi yanıma pazar günü,yarın da gidecek annem şehir dışında 4 aydır görmüyoruz annem geldi eşim arkadaşı ile dünya kupası maçı izledi ark nın evinde , durmadı annemin yanında , o gelmeye annem uyudu eşim de sabaha karşı 4 te evden çıktı.. Bana değer vermediğinden artık okadar emin oluyorum ki düşündüköe:(( annemle. 2-3 saat geçiremwdi çok mu önemli maç

:44::44::44::44::44::44::44::44::44:böyle bi konuda buraya açıldıya pehhhhhh

Valla benim mason locasına üye tanıdıklarım var ne kedi kestiler ne koyun kanı içtiler :D kim uyduruyor bu hurafeleri ya, görmediğiniz bilmediğiniz şeylerle insanları itham etmeyin bence. Benim gördüğüm kadarıyla bir menfaat grubu masonluk, ayrıca dinden falan da çıkanını görmedim benim yakınımda biri hem mason locasına üye hem de orucu tutuyor yani. kulaktan dolma bilgilerle ahkam kesmek, ah benim güzel insanım ah...

kesinlikle yanlış oruç tutan masonlar var

Onlar masonluğun ne olduğunu daha öğrenememişler demek ki...

Büyük mimar yaratıcı dedikleri Allah'tır. Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası toplantılarında üç kutsal kitap açık olmadan toplantı başlamıyor.

Ya arkadaşım ya, her dini kabul ederiz demeleri sadece kamuflaj... masonluk dinsizliktir...

Herkes musonluğu saf trmiz iyi birsey oldugunu söylemiş internetten izledigin videolar hiç de oyle degil muslumanlara yonelik birşey dinden cikariyorlarmiş ünlü musonlar arasinda Mustafa Kemal ATATÜRK de vardi şok oldum buzamana kadar hiç duymamiştim musonkuğu kime neye inanicaz ki:3:

Eşinizin sizi hamile bir halde bırakıp yurt dışı seyahati yapması hiç doğru değil bana göre, sorumluluklarının bilincine tam olarak varamamış ve bir arayış içinde olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca az olsun araştırırsanız masonluğun bir dine bağlı kalmadığını ve evrim teorisine inandıklarını görürsünüz masonlukta din yoktur deniyor çoğu yerde, zaten anlatılana göre topluluk içinde nelerin olduğu ve ne yaptıkları gizli tutuluyomuş

canım bak diyorumki yakınım masondu. oruç tutuyordu.

Gerçekten biraz uzak geliyor düşününce.. Ama onlar da diyor “bizim dinle bağlantımız yok” diye. Yani “inançsızlık topluluğu değiliz” der gibi..
Yine de bana da itici geliyor.

Gerçekten biraz uzak geliyor düşününce.. Ama onlar da diyor “bizim dinle bağlantımız yok” diye. Yani “inançsızlık topluluğu değiliz” der gibi..
Yine de bana da itici geliyor.
mesela ateist almazlar asla.

Son düzenleme:
Neyi yayıyorlar onubileanlamadım kardeşlik kurumuymuş
Eşim bana tek amacının iş hayatında yükselmekolduğunu söylüyor
Beni zaten eleştirir hatta son zamanlarda beğenmediğini de düşünüyorum
Geçenlerde hastaneye gidiyoruz tekerlekli sandalye levhasını göstererek ' kafadan sakatlar o taraftanmış' dedi yön gösterdi bana:(( nasul yani dedim tamamözür ucuz bişakaydıdedi, buaralar onun hiçbişeyinden emin olamıyorum:(

Bu unlulerim cogu bu kurulus sayesinde yukseldi bunlara merakim coktur ararstirim ama tabiki inanmam zeki alasyada bi masondur bazen cogu masona illimunati derler cogu sanatci bu grubun icine girmis ama cikamamiyorlar cogu kotu seylere sevk ediyorlar insanlari ve bu kururlusta onlari yukseltiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Onlar masonluğun ne olduğunu daha öğrenememişler demek ki...

Ya arkadaşım ya, her dini kabul ederiz demeleri sadece kamuflaj... masonluk dinsizliktir...

:))Allaha inanmak onların şartıdır. bunu locaya kabul etmeden önce sorarlar bilip bilmeden yazmayın buraya...ben çoğunu tanıdım hepside aydın kibar iyi niyetli nazik insanlardı..ve onlarla çalıştığım zamnalarda yasal çalıştım türkiyedeki çoğu yer gibi değil..ha bu arada ondan bir önceki iş yerim süreki Kuran dinliyordu oruç tutup namaz kılıyordu ama eşek gibi çalıştırıp asgari ücret veriyordu cumartesi tam çalışıyorduk hava kararmadan işten çıkamıyorduk...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X