• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim mason olmak istiyor:(

Onlar masonluğun ne olduğunu daha öğrenememişler demek ki...

Ya arkadaşım ya, her dini kabul ederiz demeleri sadece kamuflaj... masonluk dinsizliktir...

evet masonluk bence her dinin karşısında sadece bu dünyadaki çıkarları için bir araya gelmiş insan toplulugu, misyonerlikle karıştırılıyor olabilir.hatta başlarında şeytana tapanların oldugunu duymustum.

evet masonluk bence her dinin karşısında sadece bu dünyadaki çıkarları için bir araya gelmiş insan toplulugu, misyonerlikle karıştırılıyor olabilir.hatta başlarında şeytana tapanların oldugunu duymustum.
evet bir koluda satanistlerdir:)
ilahi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba 36+3 haftalık hamileyim .. Ve eşim yurtdışında.. Sanırım ona kinleniyorum , her mevzu oluşunda yurtdışına gitmeye can attığı için( ki iş yeri zamanında okadar göndermiş ki) zamanında nekadar gitmişsin hala neden bukadar istiyosun dediğimde kıskanan oldum pzt gitti ingilterenin bir şehrine bi arkadaşı ile fuar için, londraya 2 saatmiş, 2 gün de keyfi londrada geziyor tozuyor... Bİzimki haftasonu da kalmak istemiş arkadaşı oralı olmamış ark ok dese kalacak:( bi de bunu söyliyor doğum yaparsam die düşünmüor adam ki ilk bebek..siz kızar, kinlenir miydiniz? Bir e fuar yani başkası gitsn diyebilirdi, ki, eylülde de amerika varmış ben normal zamanda doğurursam 15 günl0k lohusa olucam ve adam can atıyor amerika için de:(
Hamileliğimde gerçekten ne olduysa bi havalara girdi daha bi rahat davranmaya başladı:(
Diğer mesele masonluk için teklif aldı, eş izni gerekiyormuş ben içime sinmediği halde tmm dedim ama döndüğünde onaylamadığımı söylicem:(
Siz neler söyliceksiniz kinlenir miydnz ve masonluğa onay verir miydnz

Sigortasi var mi peki, bu onemli bak mutlaka sorsun. :27:

kesinlikle yanlış oruç tutan masonlar var

Oruç tutan masonlar olması masonların aslında İslamiyeti benimsediğini göstermez ki.

Masonluk bir çıkar kurumu herşeyden önce,kapalı bir kutu.Onlar ne bilmemizi isterse onu biliyoruz.

Genel kanı Tevrat ın öğretilerini benimsedikleri ama bu açık edilirse büyük tepki alacaklarını bildiklerinden etrafa yaymadıkları yönünde.

Sırf bu kurumdan menfaat sağlamak amacıyla giren bir müslüman kendince dininin emirini yerine getirip orucunuda tutuyor olabilir,bu asla masonluğun,siyonistliğin dine karışmadığını veya Yahudi öğretilerinin bir kısmını kabul etmediğini ispatlamaz..

Veya etrafına masonluğun Yahudilikle bağlantısı olduğu tezini çürütmek için içlerinde Oruç tutanlarıda vardır kimbilir:34:

Eğer içlerine girecek adamların hal,hareket,din gibi şeylerinin hiçbirine karışmıyorlarsa neden herşey gizleniyor:34:

Valla o zaman benim çevremdeki onca mason yalan yere oruç tutuyor, yalan yere namaz kılıyor. Kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyiniz lütfen.

Ben masonluğun ne olduğunu kulaklarımla öğrenmedim canım.. masonluk hiçbir dini kabul etmez, dinsiz ama inançlı olacaksın neye, ulu mimara...senin o tanıdıkların çıraklık seviyesinde masonluğa kabul edilirken geçtikleri aşamaları anlattılar mı? Yoksa fake bir mason tarikatı daha mı var???

Kilise bile kendi ülkelerindeki masonları dinsiz olarak adlandırmıştır.. Türkiyede ki masonlar Fransa locasına bağlıdır, üye listesi onlara gider ve ayinlerinde Kuran falan olmaz.. asıl kulaktan dolma bilgi sahibi olanlar başkaları...

Oruç tutan masonlar olması masonların aslında İslamiyeti benimsediğini göstermez ki.

Masonluk bir çıkar kurumu herşeyden önce,kapalı bir kutu.Onlar ne bilmemizi isterse onu biliyoruz.

Genel kanı Tevrat ın öğretilerini benimsedikleri ama bu açık edilirse büyük tepki alacaklarını bildiklerinden etrafa yaymadıkları yönünde.

Sırf bu kurumdan menfaat sağlamak amacıyla giren bir müslüman kendince dininin emirini yerine getirip orucunuda tutuyor olabilir,bu asla masonluğun,siyonistliğin dine karışmadığını veya Yahudi öğretilerinin bir kısmını kabul etmediğini ispatlamaz..

Veya etrafına masonluğun Yahudilikle bağlantısı olduğu tezini çürütmek için içlerinde Oruç tutanlarıda vardır kimbilir:34:

Eğer içlerine girecek adamların hal,hareket,din gibi şeylerinin hiçbirine karışmıyorlarsa neden herşey gizleniyor:34:
canım bak kuzenimin eşi masondu. orucunu tutuyordu,kurbanını kesiyordu. öyle olsa karışsalar bunu rahatça yapamazdı değilmi. çokta rahattı.

Ben masonluğun ne olduğunu kulaklarımla öğrenmedim canım.. masonluk hiçbir dini kabul etmez, dinsiz ama inançlı olacaksın neye, ulu mimara...senin o tanıdıkların çıraklık seviyesinde masonluğa kabul edilirken geçtikleri aşamaları anlattılar mı? Yoksa fake bir mason tarikatı daha mı var???

..

Kesinlikle dinlerine karışıldığını düşünüyorum bende.

canım bak kuzenimin eşi masondu. orucunu tutuyordu,kurbanını kesiyordu. öyle olsa karışsalar bunu rahatça yapamazdı değilmi. çokta rahattı.

Belkide göstermeliktir oky.:ssz::ssz:
Akrabalara masonluğu şirin göstermek için,olamaz mı?
Bu kadar kapalı bir topluluğun gizlediği neler vardır kimbilir..

Herkesin yazdığını okuyorum benim kafam daha da karıştı destek mi köstek mi olmalı ? Konuyu açarken destek olmak düşüncesi ağır basmıyordu

:))Allaha inanmak onların şartıdır. bunu locaya kabul etmeden önce sorarlar bilip bilmeden yazmayın buraya...ben çoğunu tanıdım hepside aydın kibar iyi niyetli nazik insanlardı..ve onlarla çalıştığım zamnalarda yasal çalıştım türkiyedeki çoğu yer gibi değil..ha bu arada ondan bir önceki iş yerim süreki Kuran dinliyordu oruç tutup namaz kılıyordu ama eşek gibi çalıştırıp asgari ücret veriyordu cumartesi tam çalışıyorduk hava kararmadan işten çıkamıyorduk...

Bildiğim bir konu olduğu için yazıyorum, bilgi sahibi olmadan yorum yazanlardan değilim.. Allah a inanmak şartı sadece kamuflajdır, gerçekte alakaları yoktur..

dinsizler kaba olmuyor ki bana kibar ve nazikliğinden bahsediyorsun..

bana ne kuran dinleyen adamın seni eşek gibi çalıştırmasından. Konu o değil, olayı dinsizler mi daha kibar dindarlar mı konusuna getirme lütfen, konuyu çarpıtma...

Belkide göstermeliktir oky.:ssz::ssz:
Akrabalara masonluğu şirin göstermek için,olamaz mı?
Bu kadar kapalı bir topluluğun gizlediği neler vardır kimbilir..
yoo. çok iyi tanırım. onlar benden bayağı büyüktür. onlarda kaldığımda olmuştur. öyle gösterrmelik her ramazam oruç tutulmaz

Son düzenleme:

herkesi, Allah bilir nasıl olduğunu ama şöyle bir karara varamayız masonlar inanmıyor masonlar ateist ya da masonlar yahudi gibi kavramlar olamaz...herşeyi bu yahudilere bağlıyorlar..yani bir savaş çıkşa yahudiler yaptı demek büyük kolaylık oluyor....yahudilikle alakalı hiçbirşey yok içlerinde hatta yahudilerden nefret ederler...evet gizli çünkü herkesin herşeyi bilmesi gerekmiyor...devletde gizli olan şeyler var

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası çok bilgim yok masonlukla ilgili ama
Evlendiğimizde nasılsa öyle kalmasını tercih ederim
En ufak bişeyde bile insan hayal kırıklığına uğrarken bu mesele daha hassas
Ben değişsem eşimin hoşuna gitmez, e o halde o da değişmesin

yoo. çok iyi tanırım. onlar benden bayağı büyüktür. onlarda kaldığımda olmuştur. öyle gösterrmelik her ramazam oruç tutulmaz

İlk mesajımdan bir kopyalama yapayım sana o zaman,buda olabilir demiştim.:24:

Ama sen ne kadar yakın olursan ol,onların sırlarını bilemezsin.
Her mason bu sırları 1tek kişiye anlatsa bile 2 kişinin bildiği sır değildir ve bugüne kadar herşeyleri deşifre edilirdi.

Dediğim gibi,onlar ne bilmemizi isterse onu bilebiliriz,ama gördüğümüz kadarıyla asla bilgi sahibi olamayacağımızıı düşünüyorum.

Ona inanma buna inanma neye inanalim peki siz bu bilgileri nerden oğreniyirdunuz acaba merak ettim neden dinsizleri almiyorlar belli oldu zaten amaclari finden cikarmak neden alsinlar ki oruc tutmalari bunun aksini gostermez aklimin mantigimin almadığı seylere inanmam neden sekilleri var sağ elleri ceketlerinin arasina sokuyirlar neyi ispat ediyorlar veya neyi dimge ediyirlar vede maden iyi yerlere getirmek amaçlari neden zengin topluluklari aliyirlar seni beni alsinlar ya neyse kimseyle tartişmak istemiyirum ramazan Ramazan
Ben bilmem en iyi siz bilirsiniz. ...

Back
X