• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim mason olmak istiyor:(

Ben masonluğun ne olduğunu kulaklarımla öğrenmedim canım.. masonluk hiçbir dini kabul etmez, dinsiz ama inançlı olacaksın neye, ulu mimara...senin o tanıdıkların çıraklık seviyesinde masonluğa kabul edilirken geçtikleri aşamaları anlattılar mı? Yoksa fake bir mason tarikatı daha mı var???

Ulu mimar dedikleri Allah'tır zaten. Neye dayanarak bunları iddia ediyorsunuz bilmiyorum ama ben onların arasında büyüdüm diyebilirim. hatrı sayılır mason tanırım, pek çok rituellerini bilirim, hani gizlilik deniyor ya, aileye pek sökmez o gizlilik. Neyse, sonuç olarak dinsiz degiller, imanmayanı aralarına almazlar. Siz elbette tam tersi olduguna inaniyorsanız sadece yanlıs oldugunu söyler saygi duyarim.

bu masonluk konusunu merak edip araştırmıştım çokça ama araştırmalarla soruşturmalarla çok bir yere varılamıyor. bizim toplumda masonluğu yahudilikle eş tutanlar da çok var mesela ama benim anladığım, öğrenebildiğim kadarıyla bir tür tarikat, topluluk ama çok güçlüler. Amerika'da çokça mason var ve sınır tanımaksızın yardım ediyorlar birbirlerine. Dinle çok bir bağlantısını kuramadım yani masonlar dinsizdir ya da yahudidir diye bir şey göremedim. bildiğim Kabe yapımında çalışan duvar ustalarına kadar varan bir tarihe sahip olduğu.
Ülkemizden de bir çok başbakan, general, bakan, akademisyen masondur ve bu durum mesleklerinde yükselmelerine yardımcı olmuştur.
Atatürk tabi men eder insanları bu kurumlardan çünkü gruplaşma, tarikat işleri kötüye de kullanılabilir. Bakınız: günümüz

ve bence eşinizin sizi 36 haftalık hamile iken bırakıp hele bir de yurtdışına gitmesi çok saygısızca. hani 2 saatlik yola gitse de insan üzülür ama bu başka ülke ha dese gelebilecek mi? sonra pişman olmayacak mı ilk çocuğunun doğumunu göremediği için? düşüncesiz.

Son düzenleme:
Bildiğim bir konu olduğu için yazıyorum, bilgi sahibi olmadan yorum yazanlardan değilim.. Allah a inanmak şartı sadece kamuflajdır, gerçekte alakaları yoktur..

dinsizler kaba olmuyor ki bana kibar ve nazikliğinden bahsediyorsun..

bana ne kuran dinleyen adamın seni eşek gibi çalıştırmasından. Konu o değil, olayı dinsizler mi daha kibar dindarlar mı konusuna getirme lütfen, konuyu çarpıtma...

ben konuyu saptırmıyorum aradaki farkı yazdım..yani hani dinde hak vardır ya bundan bahsetmek istedim...anlayana ayrıca hiç kamuflaj değil baya baya var...içlerini biliyiorum

Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
İçlerine girdiniz mi hiç?
Ben size söylediklerimi okuduğum pek çok yazı kopyalayabilirm buraya.
Bakın aşşağıda biraz anlatmış..
herkesi, Allah bilir nasıl olduğunu ama şöyle bir karara varamayız masonlar inanmıyor masonlar ateist ya da masonlar yahudi gibi kavramlar olamaz...herşeyi bu yahudilere bağlıyorlar..yani bir savaş çıkşa yahudiler yaptı demek büyük kolaylık oluyor....yahudilikle alakalı hiçbirşey yok içlerinde hatta yahudilerden nefret ederler...evet gizli çünkü herkesin herşeyi bilmesi gerekmiyor...devletde gizli olan şeyler var

Masonluk, Yahudiliğin gizli faaliyet gösteren bir örgütüdür. Bütün rütbelerini, sembollerini muharref Tevrat'tan almıştır. Giriş törenleri Tevrat doktrinine uygun olarak yapılır.

Masonlar, Yahudilerle olan bağlarını sürekli inkâr etmekte ve onlarla hiçbir ilişkilerinin olmadığını iddia etmektedirler. Eğer Yahudilerle olan bağları anlaşılırsa, toplum tarafından hoş karşılanmayacaklardır. Bunun yerine kendilerini bir hayır kurumu, bir kardeşlik, yardımlaşma cemiyeti olarak topluma lanse etmeye çalışmaktadırlar.

Masonlar yalnızca üyelerine mahsus olarak çıkarttıkları Mimar Sinan, Türk Mason Dergisi, Akasya, Büyük Şark gibi dergilerde, Yahudilerle olan bağlarını açıkça ifade etmektedirler. "Ritüellerimizde Tevrat'tan sayısız alıntılar mevcuttur" (Mimar Sinan, Sayı 47, s. 39).

Tevrat'ın, Yahudi ırkının bir ideoloji ve doktrin kitabı olduğunu öncelikle belirtmekte fayda vardır. Bu ideolojinin siyaset sahnesindeki ismi Siyonizmdir. Siyonizm, Masonluk hep Tevrat'tan kaynaklanan felsefenin uygulamadaki örnekleridir.

Bozulmuş ve değiştirilmiş Tevrat'ta Yahudi ırkının dünya milletlerine yapması emredilen vahşet ve katliam şekilleri ayrıntılı bir biçimde belirtilirken, gizli, dikkat çekmeyecek yöntemler de detaylarıyla anlatılmış, çeşitli yollar gösterilmiştir. Bu yöntemler uygulandığında milletler içten çökertilecek ve ne hedef alınan milletler bunu farkedebilecek, ne de olayların arkasında bir Yahudinin ismi duyulacaktır.

Sadece kendi gizli kaynaklarında Yahudilikle ilişkileri anlaşılan Masonluk, işte Yahudiliğin Tevrat'ın telkinlerini aynen benimseyen ve gizli faaliyet gösteren kollarından biridir.

Masonlar, Yahudilikle olan alâkalarını gizli tutmayı lüzumlu görmektedirler. Çünkü Siyonizm ile aynı amacın güdüldüğünü anlatarak faaliyet göstermek yerine, yardım kuruluşlarını paravan yapıp hayırsever kişiler görünümü altında bu amaca hizmet etmek kendileri açısından daha verimli sonuçlar doğurmaktadır.

Masonluk, esas itibariyle Yahudi olmayan birtakım insanları bir gizli dernek çatısı altında toplayıp, eğiterek, onları herhangi bir sahada Yahudiliğe ve Yahudilik ideallerine hizmet eder hale getirmek için verilen bir tedris usulüdür.

Siyonistler, Yahudilik kavramıyla beraber, Siyonizm hedeflerinin insanları ilk planda ürkütebileceğini düşünerek kendi tanımlamalarıyla, toplum içerisinde başarılı olmuş, meslek sahibi, zengin, saygılı kişilerle, kardeşlik, dostluk, barış gibi insanlara sıcak gelen kavramlarla Masonluk bünyesinde ve Rotary, Lions, Liones gibi kulüpler aracılığıyla çalışmalarını sürdüregelmişlerdir. Böylece hem Siyonist hedefleri ilk planda öne çıkarmamış olmak ve hem de Yahudi olmayan insanlar vasıtasıyla Yahudilik ideallerine hizmet ettirmiş olmak amacını gerçekleştirmişlerdir (Ali Uğur, Masonluk, Soruşturma Dış Politika dergisi, s. 3).

konunun tamamen ekşın olsun diye açıldığı kanaatindeyim ,ATATÜRK neden mason localarını kaldırtmış bir araştırın derim,Atatürk mason localarına soğuk bakardı ve masonları yahudi ( siyonist ) uşağı olarak tanımlardı, yani yahudi demek yanlış demeniz komik adamlar kendileri de söylüyo ne olduklarını kabul ediyo aman neyse konu kapanır

Arkadaşlar merhaba 36+3 haftalık hamileyim .. Ve eşim yurtdışında.. Sanırım ona kinleniyorum , her mevzu oluşunda yurtdışına gitmeye can attığı için( ki iş yeri zamanında okadar göndermiş ki) zamanında nekadar gitmişsin hala neden bukadar istiyosun dediğimde kıskanan oldum pzt gitti ingilterenin bir şehrine bi arkadaşı ile fuar için, londraya 2 saatmiş, 2 gün de keyfi londrada geziyor tozuyor... Bİzimki haftasonu da kalmak istemiş arkadaşı oralı olmamış ark ok dese kalacak:( bi de bunu söyliyor doğum yaparsam die düşünmüor adam ki ilk bebek..siz kızar, kinlenir miydiniz? Bir e fuar yani başkası gitsn diyebilirdi, ki, eylülde de amerika varmış ben normal zamanda doğurursam 15 günl0k lohusa olucam ve adam can atıyor amerika için de:(
Hamileliğimde gerçekten ne olduysa bi havalara girdi daha bi rahat davranmaya başladı:(
Diğer mesele masonluk için teklif aldı, eş izni gerekiyormuş ben içime sinmediği halde tmm dedim ama döndüğünde onaylamadığımı söylicem:(
Siz neler söyliceksiniz kinlenir miydnz ve masonluğa onay verir miydnz
Zaten artık eşin mason olamaz onun mason olma umutlarını şuan bitirdin çünkü coktan ıp adresinden senin kim olduğunu oradanda eşini buldular ve asla içlerine almayacaklar icin rahat olsun senin bu tavrın ve görüşlerin yüzünden eşini almıyacaklar rahat ol bunları burada konuşan bir eş istemezler (haklılar)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Masonluk, Yahudiliğin gizli faaliyet gösteren bir örgütüdür. Bütün rütbelerini, sembollerini muharref Tevrat'tan almıştır. Giriş törenleri Tevrat doktrinine uygun olarak yapılır.

Masonlar, Yahudilerle olan bağlarını sürekli inkâr etmekte ve onlarla hiçbir ilişkilerinin olmadığını iddia etmektedirler. Eğer Yahudilerle olan bağları anlaşılırsa, toplum tarafından hoş karşılanmayacaklardır. Bunun yerine kendilerini bir hayır kurumu, bir kardeşlik, yardımlaşma cemiyeti olarak topluma lanse etmeye çalışmaktadırlar.

Masonlar yalnızca üyelerine mahsus olarak çıkarttıkları Mimar Sinan, Türk Mason Dergisi, Akasya, Büyük Şark gibi dergilerde, Yahudilerle olan bağlarını açıkça ifade etmektedirler. "Ritüellerimizde Tevrat'tan sayısız alıntılar mevcuttur" (Mimar Sinan, Sayı 47, s. 39).

Tevrat'ın, Yahudi ırkının bir ideoloji ve doktrin kitabı olduğunu öncelikle belirtmekte fayda vardır. Bu ideolojinin siyaset sahnesindeki ismi Siyonizmdir. Siyonizm, Masonluk hep Tevrat'tan kaynaklanan felsefenin uygulamadaki örnekleridir.

Bozulmuş ve değiştirilmiş Tevrat'ta Yahudi ırkının dünya milletlerine yapması emredilen vahşet ve katliam şekilleri ayrıntılı bir biçimde belirtilirken, gizli, dikkat çekmeyecek yöntemler de detaylarıyla anlatılmış, çeşitli yollar gösterilmiştir. Bu yöntemler uygulandığında milletler içten çökertilecek ve ne hedef alınan milletler bunu farkedebilecek, ne de olayların arkasında bir Yahudinin ismi duyulacaktır.

Sadece kendi gizli kaynaklarında Yahudilikle ilişkileri anlaşılan Masonluk, işte Yahudiliğin Tevrat'ın telkinlerini aynen benimseyen ve gizli faaliyet gösteren kollarından biridir.

Masonlar, Yahudilikle olan alâkalarını gizli tutmayı lüzumlu görmektedirler. Çünkü Siyonizm ile aynı amacın güdüldüğünü anlatarak faaliyet göstermek yerine, yardım kuruluşlarını paravan yapıp hayırsever kişiler görünümü altında bu amaca hizmet etmek kendileri açısından daha verimli sonuçlar doğurmaktadır.

Masonluk, esas itibariyle Yahudi olmayan birtakım insanları bir gizli dernek çatısı altında toplayıp, eğiterek, onları herhangi bir sahada Yahudiliğe ve Yahudilik ideallerine hizmet eder hale getirmek için verilen bir tedris usulüdür.

Siyonistler, Yahudilik kavramıyla beraber, Siyonizm hedeflerinin insanları ilk planda ürkütebileceğini düşünerek kendi tanımlamalarıyla, toplum içerisinde başarılı olmuş, meslek sahibi, zengin, saygılı kişilerle, kardeşlik, dostluk, barış gibi insanlara sıcak gelen kavramlarla Masonluk bünyesinde ve Rotary, Lions, Liones gibi kulüpler aracılığıyla çalışmalarını sürdüregelmişlerdir. Böylece hem Siyonist hedefleri ilk planda öne çıkarmamış olmak ve hem de Yahudi olmayan insanlar vasıtasıyla Yahudilik ideallerine hizmet ettirmiş olmak amacını gerçekleştirmişlerdir (Ali Uğur, Masonluk, Soruşturma Dış Politika dergisi, s. 3).

buakadra copy paste yapmana gerek yok:)ben onların için 8 sene çalıştım neyin ne olduüunu biliyiorum bütün dinler,i benimsiyorlar...

Esin hem sorumsuz hamileliginle ilgilenmedigin icin hemde kesin ve sakin masonluga izin verme onlar bütün dinlere karsi yeni bir dünya devleti düzeni kurmak isteyen din karsiti seytan ainleri yapan bir toplumdur !:50::20:

Aslında burada masonların savunması da şu şekilde ” Dünya’da ne ne kadar kötü şey varsa Yahudilere yıkılmaya çalışıldığından bu işi bilmeyen ya da karalayan insanlar buna da Yahudi oyunu demiştir.” Derler. Yani uzaktan yakından alakası yokmuş sözüm ona.
Bunların da aslında Yahudi kökenleri tarafından söylendiği ne kadar belli.

Ulu mimar dedikleri Allah'tır zaten. Neye dayanarak bunları iddia ediyorsunuz bilmiyorum ama ben onların arasında büyüdüm diyebilirim. hatrı sayılır mason tanırım, pek çok rituellerini bilirim, hani gizlilik deniyor ya, aileye pek sökmez o gizlilik. Neyse, sonuç olarak dinsiz degiller, imanmayanı aralarına almazlar. Siz elbette tam tersi olduguna inaniyorsanız sadece yanlıs oldugunu söyler saygi duyarim.

Ulu mimar dedikleri Allah değildir.
Mason çırağı seviyesine kabul edilirken geçtikleri aşamaları anlattılar mı? Gizlilik yoksa biliyor olmanız lazım, anlatır mısınız?

ben konuyu saptırmıyorum aradaki farkı yazdım..yani hani dinde hak vardır ya bundan bahsetmek istedim...anlayana ayrıca hiç kamuflaj değil baya baya var...içlerini biliyiorum

Senin karşına sözde dindar bir yönetici çıkmış.. bu tüm dindarları kapsamaz ki... karşılaştırmanı çok abes buldum...

Ayrıca kamuflajdır maalesef insanları kandırmak için.. başarılı olduklarını da görebiliyoruz...

Masonlukla ilgili pek bilgim yok hiç merak etmedim. Herşeyin gizlendiği bir topluluk olduğunu biliyorum.
Burada okuduklarım düşünmeye sevketti ama çok çelişkili yorumlar var. Ama her duyduğumda çok itici bir topluluk gibi geliyor. Herşeyin gizli olması zaten neden acaba diye düşündürüyor. Bu bile yeterli kabul edilmemesine. Prestij sadece makyaj bana göre.

Masonluk falan neyse de eşin evli olduğunu unutmuş.
Sen ve doğacak bebeğini bir an olsun düşünmüyor mu bu adam? Seninle birlikte heyecan duyması gerekirdi şu aşamada ama tek düşündüğü iş.

Eğer öyle bir topluluğa katılırsa onun için iyi olabilir bilemiyorum ama sen ve çocuğun için pek iyi olmaz. Bu size şimdikinden daha az zaman ayıracak demektir. Ki zaman meselesi de ortada.
Bence buna razı olma. Sebeplerini de sakince konuş.

Aslında burada masonların savunması da şu şekilde ” Dünya’da ne ne kadar kötü şey varsa Yahudilere yıkılmaya çalışıldığından bu işi bilmeyen ya da karalayan insanlar buna da Yahudi oyunu demiştir.” Derler. Yani uzaktan yakından alakası yokmuş sözüm ona.
Bunların da aslında Yahudi kökenleri tarafından söylendiği ne kadar belli.

Yani, ben anlamıyorum, içlerinde beraber yaşamış olunca ne oluyor? Göstermek istedikleri kadarını öğrenebilirler ancak...

Edit : Yanlışlıkla sana reply oldu :)

Son düzenleme:
Mason çırağı seviyesine kabul edilirken geçtikleri aşamaları anlattılar mı? Gizlilik yoksa biliyor olmanız lazım, anlatır mısınız?

Senin karşına sözde dindar bir yönetici çıkmış.. bu tüm dindarları kapsamaz ki... karşılaştırmanı çok abes buldum...

Ayrıca kamuflajdır maalesef insanları kandırmak için.. başarılı olduklarını da görebiliyoruz...

:)ben bu locayla uzun yıllar çalıştım biliyorum öyle kamuflaj değil yani neye göre bunu diyebiliyosun herkesin içini Allah bilir...

Masonlukmu :53:
Allah akıl fikir Hidayet versin eşinize başka yorum yapamıycam :50:

Gizlilik aileye sökmez demistim, bu bildiklerimi herkese anlatabilirim demek degil. Bu nedenle maalesef herhangi bir detay veremeyecegim. Ancak isterseniz sizi su an aktif gorevde olan bir ustad-i muhteremle bir araya getirebilirim, sorularinizi kendisine yoneltebilirsiniz. Ancak yine de tum cevaplari alabilir misiniz bilemiyorum acikcasi.

Arkadaşlar merhaba 36+3 haftalık hamileyim .. Ve eşim yurtdışında.. Sanırım ona kinleniyorum , her mevzu oluşunda yurtdışına gitmeye can attığı için( ki iş yeri zamanında okadar göndermiş ki) zamanında nekadar gitmişsin hala neden bukadar istiyosun dediğimde kıskanan oldum pzt gitti ingilterenin bir şehrine bi arkadaşı ile fuar için, londraya 2 saatmiş, 2 gün de keyfi londrada geziyor tozuyor... Bİzimki haftasonu da kalmak istemiş arkadaşı oralı olmamış ark ok dese kalacak:( bi de bunu söyliyor doğum yaparsam die düşünmüor adam ki ilk bebek..siz kızar, kinlenir miydiniz? Bir e fuar yani başkası gitsn diyebilirdi, ki, eylülde de amerika varmış ben normal zamanda doğurursam 15 günl0k lohusa olucam ve adam can atıyor amerika için de:(
Hamileliğimde gerçekten ne olduysa bi havalara girdi daha bi rahat davranmaya başladı:(
Diğer mesele masonluk için teklif aldı, eş izni gerekiyormuş ben içime sinmediği halde tmm dedim ama döndüğünde onaylamadığımı söylicem:(
Siz neler söyliceksiniz kinlenir miydnz ve masonluğa onay verir miydnz

Neyi yayıyorlar onubileanlamadım kardeşlik kurumuymuş
Eşim bana tek amacının iş hayatında yükselmekolduğunu söylüyor
Beni zaten eleştirir hatta son zamanlarda beğenmediğini de düşünüyorum
Geçenlerde hastaneye gidiyoruz tekerlekli sandalye levhasını göstererek ' kafadan sakatlar o taraftanmış' dedi yön gösterdi bana:(( nasul yani dedim tamamözür ucuz bişakaydıdedi, buaralar onun hiçbişeyinden emin olamıyorum:(

Yok annem eşim yurtdışına gideceği için geldi yanıma pazar günü,yarın da gidecek annem şehir dışında 4 aydır görmüyoruz annem geldi eşim arkadaşı ile dünya kupası maçı izledi ark nın evinde , durmadı annemin yanında , o gelmeye annem uyudu eşim de sabaha karşı 4 te evden çıktı.. Bana değer vermediğinden artık okadar emin oluyorum ki düşündüköe:(( annemle. 2-3 saat geçiremwdi çok mu önemli maç

Ben az önce dediğim şeyi tekrarlayacağım. Bu adamın sizinle bir derdi var bence. Hareketlerinizi bir düşünün neden böyle yapıyor olabilir? Gezmek tozmak tamam herkesin isteyebileceği bir şey bunun için can atmasını anlayabiliyorum ama anladığım kadarıyla o çok sık böyle fırsatlarla karşılaşıyor. Hadi diyelim ki bir daha yurt dışına çıkamayacak gitsin derdim ya da fuar için gidiliyor, iş sonuçta gitmesi gerek. Ama siz şu durumdayken sizin için heyecanlanması lazımdı bunu hiç hissetmiyor musunuz? Dediğim gibi gezme/görme hevesini anlarım ama Amerika için daha çok heyecanlanıyorsa bir sıkıntı var demektir.

:)ben bu locayla uzun yıllar çalıştım biliyorum öyle kamuflaj değil yani neye göre bunu diyebiliyosun herkesin içini Allah bilir...

İçlerinde çalıştığın zaman herşeyi doğru bildiğini göstermez ki.. masonların kuruluş amacı vardır, çalışma şekilleri vardır. Bir insan masonluğu kabul ettiğinde, onda Allah inancı yer almadığını anlar....diğer türlü ya çok saftır daha olayın mahiyetini anlamamıştır, yada bilinçli olarak öyle görünmek istiyordur..

Back
X