- 6 Şubat 2021
- 3.244
- 8.832
- 108
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Ya zaten sıkıntı burada söylerken sözler verirken çok kolay iş icraata geldimi sıfır.Kesinlikle. Hatta eşime sen ailenden ayrılamaz gelmezsen sıkıntı degıl dıyorum. Yok gelırım dıyor. Annesı daha cok duskun eşime. Yok annem gıbı göremıyorum. Ben annem kadar rahat olamıyorum. Bırsey olsa ben haklı olsam da oglunu korumak ıstıyor. Mesela maas kartları hep bende. Kv dıyor kı calıstıgımı falan eşime vermek gerekmıs. Erkekte olurmus para. Bende ısı bırakırım o zaman dedım. Ki altınları bilezikleri kendı adıma bankaya atacagım. Eşim hayır diyemiyor. Bırı ıstese cıkarır verır. Ben vermem en azından. Zaten onlar yakın otururun, aksam yemekleri burada yiyelim diyorlardı. Şuan esıme dıyorum yakın otursak cok kavga ederdık. Çünku annesı oglumun evı ıstedıgım yaparım kafasında
Haklı olana sen haklısın denseydi sende oradada rahat olurdun ama hep oğulcuğum hep oğulcuğum öyle olmaz.
Benim kv de oğulcuğum modundadır. Sen böyle kazık kadar adamın suyunu bile eline verirsen al oğlun donunu toplayamıyor bak izle diyorum. Siz böyle yetiştirdiğiniz için biz bu durumdayız suçun temeli sizde diyorum ses yok cevap yok. Sonrada donunu toplayamayan oğulcukda paşada olacak tüm ekonomi yönetim hadi ordan... Altınlarınızıda vermeyin evet bende vermedim yoksa kp fena, param yok diyor istiyor ama parası var ruh hastası.