- 27 Ağustos 2020
- 36
- 18
- 8
- 32
- Konu Sahibi Umuthep Olmali
-
Merhaba 26 yasindayimKac yasındasın konu sahıbı?
Merhaba, yazık degıl mı sana tum omrunu vermıssın buna cocuklugundan itibaren 12 yıl diyorsun.Merhaba 26 yasindayim
Hahahaja kaç gündür aynı şeyi düşünüyordum tercüman oldunBugün de breaking bad izleyen konu mu açıyor ne, anlamadım.
Evet haklisiniz aslinda ama inanin tanidigim gunden beri herkes tarafindan sevilen biroydi zaten 3 senedir kullaniyormus ve bu yuzden borca girmis aslinda ben sadece acaba kurtulabilir mi diye dusunuyorum benimle olmasa bile kendini bitirmesin diyeMerhaba, yazık degıl mı sana tum omrunu vermıssın buna cocuklugundan itibaren 12 yıl diyorsun.
Ilk ve tanıdıgın tek erkek muhtemelen ve bence ne oldugu belliydi. Cok efendi isinde gucunde insan bıgun birden bire buna baslamaz.
Evlenmıssın, altınların gıtmıs.
Senı delı gıbı falan sevmiyor.
Aılenın yanındaysan lutfen orda kal ve bosan.
Ailene de su olayları yasatma.
Bınbir emekle buyuttuler senı, ne sen ne ailen su olan biteni haketmıyor.
O diziyi simdi arastirdim evet izlemekte fayda var ben sadece gorusleriniz icin actim konuyuHahahaja kaç gündür aynı şeyi düşünüyordum tercüman oldun
Herkes tarafından sevilen ama benim Sevmedıgım ınsanlar var. Bir insana iyi bırı demek ıcın herkes tarafından sevılmesını kıstas alamayız , her gırdıgı kabın seklini alan tıynetsiz insanlarda sevilir cunku.Evet haklisiniz aslinda ama inanin tanidigim gunden beri herkes tarafindan sevilen biroydi zaten 3 senedir kullaniyormus ve bu yuzden borca girmis aslinda ben sadece acaba kurtulabilir mi diye dusunuyorum benimle olmasa bile kendini bitirmesin diye
Kaç gündür aynı konu açılıyor o yüzden dedik canım. Derdine gelince boşa zaman harcama bu adamla. Kendini düşünmeyen seni hiç düşünmezO diziyi simdi arastirdim evet izlemekte fayda var ben sadece gorusleriniz icin actim konuyu
Bugün de breaking bad izleyen konu mu açıyor ne, anlamadım.
Evet haklisiniz tesekkurler gorusleriniz icinHerkes tarafından sevilen ama benim Sevmedıgım ınsanlar var. Bir insana iyi bırı demek ıcın herkes tarafından sevılmesını kıstas alamayız , her gırdıgı kabın seklini alan tıynetsiz insanlarda sevilir cunku.
Kac senedir kullanıyor sen yeni ogrendın. O Arada altınların gıttı.
Kendını bitirir bitirmez o ona kalmıs aılesı sahip cıksın
Sen annesi degılsın.
Sen uzulen ve su olaylara maruz kalan anacığına babacıgına ve kendine uzul.
Rica ederim, ınsallah tum anaclıgınla kendını ortaya atıp ıyılestırmeye calismaz kurtulmaya bakarsın en az hasarla.Evet haklisiniz tesekkurler gorusleriniz icin
Bosanma davasi actim aslinda sadece ben onun kurtulmasi icon birsey yapabilir miyim diye dusundum bir de aniden oldugu icin akli dengesindeli degisim hala saskinim kararlarimi sorguluyorumRica ederim, ınsallah tum anaclıgınla kendını ortaya atıp ıyılestırmeye calismaz kurtulmaya bakarsın en az hasarla.
Onu aılesı dusunsunBosanma davasi actim aslinda sadece ben onun kurtulmasi icon birsey yapabilir miyim diye dusundum bir de aniden oldugu icin akli dengesindeli degisim hala saskinim kararlarimi sorguluyorum
Bir insanın yüzde yüz iyi veya yüzde yüz kötü olması mümkün değildir. Hayatta bir çok rolümüz/ görevimiz var. Bunlardan birinde iyi birinde kötü olabiliriz. Örneğin birisi iyi bir baba olabilir ama iyi bir eş değildir. Birisi iyi bir arkadaştır ama belki iyi bir evlat değildir vs vs. Eşiniz etraftaki insanlar için iyi bir arkadaş veya evlat vs olabilir. Onlar tarafından sevilebilir. Bunlar sizi bağlamaz çünkü ne yazık ki sizin için iyi bir eş değil.Evet haklisiniz aslinda ama inanin tanidigim gunden beri herkes tarafindan sevilen biroydi zaten 3 senedir kullaniyormus ve bu yuzden borca girmis aslinda ben sadece acaba kurtulabilir mi diye dusunuyorum benimle olmasa bile kendini bitirmesin diye
Evet inanin yaptiklarini anlatsam deli gibiBir insanın yüzde yüz iyi veya yüzde yüz kötü olması mümkün değildir. Hayatta bir çok rolümüz/ görevimiz var. Bunlardan birinde iyi birinde kötü olabiliriz. Örneğin birisi iyi bir baba olabilir ama iyi bir eş değildir. Birisi iyi bir arkadaştır ama belki iyi bir evlat değildir vs vs. Eşiniz etraftaki insanlar için iyi bir arkadaş veya evlat vs olabilir. Onlar tarafından sevilebilir. Bunlar sizi bağlamaz çünkü ne yazık ki sizin için iyi bir eş değil.
Bunun dışında kurtulabilir mi? Belki evet. Ama bu çok çetin, uzun, yıpratıcı ve belirsiz bir süreç. Çünkü bıraksa dahi geri başlama ihtimali ne yazık ki var. İyileşebilir, ama bunun sorumluluğu sizde değil, olmamalı. Onun için endişelenebilir üzülebilirsiniz. Ama vicdan yapmamalı veya kendinize görev edinmemelisiniz. Onu bu duruma siz sürüklemediniz, çıkarmak da sizin göreviniz değil. Kendi atlatması kendi istemesi ve başarması gerekli. Sanırım ne yazık ki böyle bir düşüncede değil. Tavsiyem kendinize bunu yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?