Eşim metamfetamin kullaniyor halusilasyon goruyor

Bir de cidden eklemeden edemeyeceğim de, hadi anlamadınız 2 senedir öyle ya da böyle. Ya altınları bozmuş diyorsunuz benden habersiz. Allah aşkına siz o evde yaşadığınıza emin misiniz 2 senedir? Nasıl bu kadar kör sağır dilsiz olabildiniz onu anlamaya çalışıyorum.

bu adamı sen değiştiremezsin, değiştirmeye iyilestirmeye calısırsan hayatın biter iyice, ve cok tehlikeli biri sana saldırabilir de yani boşanmaktan baska caren yok cok seviyorsa seni tedavi olur temizlenir iyilesir kendini kanıtlar yine gelir ama hayatını onun icin heba etme :/

Sizin, adamı düşündüğünüz kadar o sizi düşünseydi uyuşturucuya başlamazdı zaten. Umarım hayatınıza mal olacak saçma sapan kahramanlıklar yapmazsınız ve ailenizin de başını belaya sokmazsınız. Uzak durun bu adamdan, hemen boşanın ve gerekirse bulunduğunuz yeri de değiştirin. Durum çok ciddi ve tehlikeli, umarım farkına varırsınız.

Meth hakkiinda duyduklarim hep ayni en kotusu diyorlar evet haklisiniz ama yine de umarim duzelir diyorum kimseye zarar vermeden

Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle esiniz ya tedavi olacak kendı kendıne bırakamaz. Yada bulunduğu o ortamı çevreyi degıstırıcek. Her ıkısınıde ıstemesı lazım. Ama yapacak gıbı durmuyor çocukta olmadan ayrılmak en doğrusu gibi.

Gorusleriniz icin tesekkurler evet soylediginiz hastalugi arastirdim tanimlari uyuyor gercekten esime

Gorusleriniz icin tesekkurler evet soylediginiz hastalugi arastirdim tanimlari uyuyor gercekten esime
Doğrudan bu vardır diyemeyiz muhtemelen kullandığı maddeler böyle belirtilere neden oldu. Ama sizin de okuduğunuz gibi yaşadıkları çok tehlikeli şeyler çünkü gerçeklikle bağı kopuyor, olmayan şeyleri gerçek sanıyor. Böyle bir anda kendisine veya çevresine zarar vermesi çok olası. Bu nedenle mutlaka doktora gitmeye ikna edilmeli. Geçmiş olsun iyi akşamlar diliyorum

Meth hakkiinda duyduklarim hep ayni en kotusu diyorlar evet haklisiniz ama yine de umarim duzelir diyorum kimseye zarar vermeden
Umarım düzelir ama daha önce de dediğim gibi bu sizin sorumluluğunuz değil. Üzülebilir veya kaygılanabilirsiniz onun için, ama kendinizde sorumluluk görüp vicdan yapmayın. İyileşmek veya daha kötü olmak, her şey onun elinde malesef

"Onu kurtarabilir miyim?" sorusu çok tehlikeli. Hayır kurtaramazsınız. Size ne yapacağının garantisi yok. Derhal o evden ayrılıp ailenizin evine dönün ve ekonomik özgürlüğünüz varsa başka bir şehre yerleşip boşanma işlemlerini avukatınıza vekalet vererek halledin. Ekonomik özgürlüğünüz yoksa da yine avukatınız halletsin işlemleri. Siz kesinlikle yüz yüze gelmeyin. Bu işin şakası yok.

Evet su anda zaten ayni evde degilim olamam da
ayrılamıyorsanız öyle yaşayın asla çoçuk yapmayın düzelse bile 2 yıl sonra tekrar başlayan var

biz nişanlı gibi yaşayıyoruz artık hem o üzülmüyo hem ben ondan birşey beklemediğim için ben üzülmüyorum.

Bu adam sana zarar verebilir dikkat et uzak dur aynı şehirdemisiniz şuan

Hayır bu maddeyi kullanan kişi kesinlikle bırakamaz ki eşinizin durumu baya ilerlemiş artık beyin iyice hasar almış kesinlikle ve kesinlikle barismayin ve şunu iyi bilin ki bu maddeyi kullanmadan önce isterse dünya iyisi bir insan olsun artık o insan yok onun yeni bir karakteri var ne yazikki dost acı söyler onun için hiç umut gormuyorum kendinizi kurtamaya bakın

Benim esimde kullanıyordu bıraktım dedi ama brn hic bi zaman inanmadim cok siddetli kavgalarimiz oluyo ve dün bileğini kesti ben şok oldum ve aşırı derece de korktum bende baba evine gitcem çocuğum icin sabrettim ama artik işin boyutu farklılaştı annemi kaybettim onun acısı uzerine bunu öğrendim sen cesaretliymissin ben yapamadım duzelir sandim babasiz birakmak istemedim her defasinda yalan soylerler agrasif olurlar sürekli yanlız kalmak isterler sen benim gibi olma dönme o eve

Verilmiş sadakanız varmış, çocuğunuz olmamış.
Kullandığı madde sentetik heralde, bir bilgim yok ama bağımlılık yapıyor.
Boşanmaktan başka alternatifiniz yok.

Kesinlikle uzak durun hatta ailenizle tasinin ona karsi icinizdeki iyi anilarinizi dusunup kalbinizi yumusatmayin artik bağımlı olmuş ve birakmayacaktir tedavi olursa oldukdan sonra gorusmeniz tavsiyem sizin aldattiginizi bile gormus ya bu yuzden size bise yapmis olsaydi yada yapsa allah korusun haberlerde hergun okuyoruz birsuru birsey cok gencsiniz ve cok sukur cocugunuz yok cok sanslisiniz bende bunu yasiniza bakaraktan erkenden fark etmissiniz ayni evde yasamadikca isterseniz 20 yil tanisin kimseyi taniyamazsiniz hayat sizin icin devam etsin ama esiniz olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…