- 27 Ağustos 2020
- 36
- 18
- 8
- 32
- Konu Sahibi Umuthep Olmali
-
Evet asiri ofkeli oluyor ama aradan zaman geciyor o ofke yerini sakince aglamaya birakiyorNeler yaptığını ve neler yapabileceğini kestirebiliyorum, psikoloğum, söylediğin şeyler bana çok tanıdık. Eşin paranoid şizofrenik belirtiler sergiliyor (şizofren demedim, tanı koymadım, tanıyı psikologlar değil psikiyatrlar koyar, sadece buna benzer belirtileri var diyorum) bunun nedeni de tabiki kullandığı madde ve gördüğü halüsinasyonlar. Acil psikiyatra gitmeli kendi iyiliği için. Ayrıca saldırgan/öfkeli olması veya şiddete başvurması ihtimali var, görüşme veya başbaşa kalma
Evet maalesef komik ama aci seyler baskasindan duysam bende gulerdum once cunku mantik disiBeyni hasar mı gördü acabaçok ciddi sorunlar gerçek dünyayla bağlarını çoktan koparmış tehlikeli bi durum ne yapmayı düşünüyorsun bu arada kusura bakma hakkını helal et ajan olduğumu düşündü yazmışsın ya ona istemsiz şekilde güldüm
Keske biraksa da kendi hayatini kurtarsaSanrm bursa bu konular yasaktı lakin. Uyuşturucu bırakılabilir ama bunu kendi istemesi gerekiyor. Yakın Bi arkadaşım eşinden boşandı bırakamıyor diye ayrıldıktan sonra bırakmış adam şimdi evi arabası varmış. Yani demem o ki kendi beyninde istemezse kurtulamaz.
Birkere kullanmak bile beyin hücrelerini öldürüyor, eskiye dönmesi imkansız oluyor.3 yildir uyusturucu kullaniyorum dedi bana evliligimizi 1. senesi bitinve fark ettim o zaman kendi acikladi birakacagina soz Verdi ve azalttigini soyledi meger dukkaninda iciyormus bana calisiyorum diyordu kendi dukkaniydi cunlu bunu yeni ogrendim ama halusilasyon boyutu 2 ay once basladi
etrafa zarar verdiği oldu mu? eğer öyle bir durum olursa adli vaka sayılıyor ve mahkeme kararıyla zorunlu yatışı gerçekleşiyor. lütfen kendinizi koruyun; ve size veya çevresine zarar verirse bunu bildirin.Kendi istegi olmadan amatem kabul etmiyor sanirim ama ben deli degilim diyor deli degilsin bagimlisin diyorum ama anlamiyor hic bir sekilde
Hayir Etrafa zarar vermedi ama soyledigi sacma dusuncelere inaniyor ve bagirip cagirmalardan sonra surekli agliyor ve dusunceleri mantik disietrafa zarar verdiği oldu mu? eğer öyle bir durum olursa adli vaka sayılıyor ve mahkeme kararıyla zorunlu yatışı gerçekleşiyor. lütfen kendinizi koruyun; ve size veya çevresine zarar verirse bunu bildirin.
Senın hayatın daha kurtulmamısken nedir bu hayatı kurtulsa keske kafası ya?Keske biraksa da kendi hayatini kurtarsa
Zaten benden habersiz altinlarimizi evden alip bozdurmus bi cok yere borc yapmisBirkere kullanmak bile beyin hücrelerini öldürüyor, eskiye dönmesi imkansız oluyor.
bu halüsinasyonlar daha başlangıç.. Allah korusun ama bide çok pahalı birşey, nasıl oluyor? İlerde alabilmek için halüsinasyon ve paranoyak ruh hali ile insan bile öldürebilir, satabilir.. sana belki abartılı gelebilir ama bunun hiç hafife alınacak bir yanı yok.
Allah yardımcın olsun ne diyeyim nerden bilebilirdin ki böyle olacağınıEvet maalesef komik ama aci seyler baskasindan duysam bende gulerdum once cunku mantik disi
Peki siz de bu sebepten mi ayrildiniz90 gün amatemde yatmadan düzelmez. arkadaş çevresi çekiyor onu
benim eski eşte içiyordu şiddet huyu başlamıştı bana vuruyordu
benimki beni dövüyordu, birde bunu içtiği için para kazanamıyor ailesine muhtaç kalıyordukPeki siz de bu sebepten mi ayrildiniz
Anliyorum sizi bende cok seviyorum ama benimki beni dusman goruyor cok sikintiyi bir durum umarim yasaklanir bi an once umarimbenimki beni dövüyordu, birde bunu içtiği için para kazanamıyor ailesine muhtaç kalıyorduk
bende ailesiyle çok yakın olmaya alışamadım
doğalgaz ödenmiyor
kahvaltı abisinin evinde yapılıyor
besleme gibi kalmıştım ortada
bide çok fena kıskançtı içtiğinden dolayı
içmesine sebep olan arkadaşını bildiğim için çok üzüldüm
tanıştıktan 3 ay sonra arkadalı içirdi, o akşam ben bi bok yedim diye aramıştı beni
tedavi olacaktı sıra bile almıştık
fakat erkek kardeşide içtiği için bırakamayacağına emin olmuştum artık
şimdi ayrıldık
başka şehirlerdeyiz haftada 1 görüşğyoruz
birden bağı kopartamadım çünkü o madde olmasa ömür boyu ayrılmazdık
seviyorum ama artık uzaklardayız
devletimiz bu maddenin girişine izin vermemeli
3 ay maddeyi durdursa devlet gerkes iyileşecek
90 gün amatemi kabul ederse ayrılmayın, yoksa ayrılın nişanlı gibi devam edin hayata yoksa aynı evin içinde çekilmiyorlar.Anliyorum sizi bende cok seviyorum ama benimki beni dusman goruyor cok sikintiyi bir durum umarim yasaklanir bi an once umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?