Eşim metamfetamin kullaniyor halusilasyon goruyor

Evet asiri ofkeli oluyor ama aradan zaman geciyor o ofke yerini sakince aglamaya birakiyor

Evet maalesef komik ama aci seyler baskasindan duysam bende gulerdum once cunku mantik disi

Keske biraksa da kendi hayatini kurtarsa

Birkere kullanmak bile beyin hücrelerini öldürüyor, eskiye dönmesi imkansız oluyor.
bu halüsinasyonlar daha başlangıç.. Allah korusun ama bide çok pahalı birşey, nasıl oluyor? İlerde alabilmek için halüsinasyon ve paranoyak ruh hali ile insan bile öldürebilir, satabilir.. sana belki abartılı gelebilir ama bunun hiç hafife alınacak bir yanı yok.

Kendi istegi olmadan amatem kabul etmiyor sanirim ama ben deli degilim diyor deli degilsin bagimlisin diyorum ama anlamiyor hic bir sekilde
etrafa zarar verdiği oldu mu? eğer öyle bir durum olursa adli vaka sayılıyor ve mahkeme kararıyla zorunlu yatışı gerçekleşiyor. lütfen kendinizi koruyun; ve size veya çevresine zarar verirse bunu bildirin.

etrafa zarar verdiği oldu mu? eğer öyle bir durum olursa adli vaka sayılıyor ve mahkeme kararıyla zorunlu yatışı gerçekleşiyor. lütfen kendinizi koruyun; ve size veya çevresine zarar verirse bunu bildirin.
Hayir Etrafa zarar vermedi ama soyledigi sacma dusuncelere inaniyor ve bagirip cagirmalardan sonra surekli agliyor ve dusunceleri mantik disi

Keske biraksa da kendi hayatini kurtarsa
Senın hayatın daha kurtulmamısken nedir bu hayatı kurtulsa keske kafası ya?
Sen once kendını ailenı kurtarsana
Tedaviyi reddeden bir yetıskın o.
Sankı onıkı yasinda ve kandırıldı birileri tarafından.
Allah askına soyle yazıp durma.

Uyuşturucuyu bilmem ama söylediklerin şizofreniyi düşündürdü bana
Hocaya gideceğine bir psikiyatriste git anlat durumu dicem ama en kısası boşa uğraşma.

Zaten benden habersiz altinlarimizi evden alip bozdurmus bi cok yere borc yapmis

90 gün amatemde yatmadan düzelmez. arkadaş çevresi çekiyor onu

benim eski eşte içiyordu şiddet huyu başlamıştı bana vuruyordu

Bir insan öyle pat diye sentetik uyuşturucuya başlamaz. Bitkisel kökenli olanları artık kendilerine yetmeyenler meth gibi şeylere başlar. Çünkü hem kolay bulunabilir değil hem de çok pahalı. Şuna eminim ki eşiniz çok uzun yıllardır çeşitli uyuşturucuları denemiş, zaman zaman farklı şeyler kullanmış ve sonuç olarak iş methe kadar gelmiş. Lütfen irtibatı tamamen koparıp gerekirse taşınıp yeni bir hayata başlayın. Uyuşturucu etkisinde ne yapacağı belli olmaz çünkü.

Peki siz de bu sebepten mi ayrildiniz
benimki beni dövüyordu, birde bunu içtiği için para kazanamıyor ailesine muhtaç kalıyorduk

bende ailesiyle çok yakın olmaya alışamadım

doğalgaz ödenmiyor

kahvaltı abisinin evinde yapılıyor

besleme gibi kalmıştım ortada

bide çok fena kıskançtı içtiğinden dolayı

içmesine sebep olan arkadaşını bildiğim için çok üzüldüm

tanıştıktan 3 ay sonra arkadalı içirdi, o akşam ben bi bok yedim diye aramıştı beni

tedavi olacaktı sıra bile almıştık

fakat erkek kardeşide içtiği için bırakamayacağına emin olmuştum artık

şimdi ayrıldık

başka şehirlerdeyiz haftada 1 görüşğyoruz

birden bağı kopartamadım çünkü o madde olmasa ömür boyu ayrılmazdık

seviyorum ama artık uzaklardayız

devletimiz bu maddenin girişine izin vermemeli

3 ay maddeyi durdursa devlet gerkes iyileşecek

Anliyorum sizi bende cok seviyorum ama benimki beni dusman goruyor cok sikintiyi bir durum umarim yasaklanir bi an once umarim

Tek tavsiyem sakın o eve dönmeyin. Şizofrenik belirtiler başlamış size ya da kendisine aniden sebepsiz zarar verebilir, saldırabilir, öldürebilir. Can güvenliğiniz kesinlikle yok o evde yani bunu aklınızdan çıkarmayın. Yalvarsa da ağlasa da dönmeyin tedavi olmaya ve tüm çevresini değiştirmeye yanaşmadıkça. Ki methten bahsediyoruz, çok zor ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…