mecbur kalmış şöyle düşün o sigara içmeyecek sende buna karşılık ömür boyu şekerli hiçbirşey yemeyeceksin ya da unlu zorluğunu anlaman içinAma yalan söyledi buna gerek varmı kavga etmemek icin
Sigara içmeyenler içenleri asla anlamayacaklar di mi?
Sigara zararlı mı?Kesinlikle evet!
Bunu içen bilmiyor mu? Kesinlikle evet!
Eee zorlayınca ne oluyor acaba?
Arkadaşım,kendi canını koymuşsun ortaya, ne diyecekti adam cidden?Ama yalan söyledi buna gerek varmı kavga etmemek icin
Offf şu sigara için zorlayan eşler bana inanılmaz bencil ve sadist geliyor. Adam güneydoğuda çalışmış, derdi derya olmuş eve bir geliyor dır dır dır dır. Haksızsınız.Arkadaslar Esim askeri personel gunluk 2 bucuk 3 pakete yakin sigara iciyo ben icmesini istemiyom bunu üzerine esime sigara icersen ben olüyüm dedim esimde bunun uzerine tmm dedi fakat bir birbuçuk ay oldu güneydoğu bölgesinden geleli ordayken bana icmedigini söyledi fakat içmeye devam etmiş en sonunda da dun içti kokudan anladım sorduğumda bana disardan geldiğini normal olduğunuşöyle fakat sikistirinca ictigini itiraf etti fakat esim banan evleneli 1 sene olcak hic yalan söylemediğini sniyodun esim bana yalan söyledi çok uzuldum kirildim fakat esime neden böyle yaptığını sorduğumda buna benim zorladığını onu mecbur bıraktığı mi söyledi kirilmami kavga etmeyelim diye bile söylüyor şunu da siyluyor esim önceleri çok içtiğini sonraları çok icmedigini söylüyor ve elinden geleni yaptigini söylüyor sizce bana yalan söylemesi normal mi ??????
Evetse esim haklı hayırda ben canimAnkete eşin haklı diyecektim ama evet ve hayır ne anlama geliyor anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?