Esim mi hakli ben mi haklıyım

Esim mi hakli ben mi??

• Evet

OY: 17 77,3%
  • Hayir

OY: 5 22,7%

• Ankete Katılan
    22

Yarimm66

Sabırla bekledigim en güzel yarınımsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
3.420
En iyi cevaplar
1
10.317
208
32
Arkadaslar Esim askeri personel gunluk 2 bucuk 3 pakete yakin sigara iciyo ben icmesini istemiyom bunu üzerine esime sigara icersen ben olüyüm dedim esimde bunun uzerine tmm dedi fakat bir birbuçuk ay oldu güneydoğu bölgesinden geleli ordayken bana icmedigini söyledi fakat içmeye devam etmiş en sonunda da dun içti kokudan anladım sorduğumda bana disardan geldiğini normal olduğunuşöyle fakat sikistirinca ictigini itiraf etti fakat esim banan evleneli 1 sene olcak hic yalan söylemediğini sniyodun esim bana yalan söyledi çok uzuldum kirildim fakat esime neden böyle yaptığını sorduğumda buna benim zorladığını onu mecbur bıraktığı mi söyledi kirilmami kavga etmeyelim diye bile söylüyor şunu da siyluyor esim önceleri çok içtiğini sonraları çok icmedigini söylüyor ve elinden geleni yaptigini söylüyor sizce bana yalan söylemesi normal mi ??????

Yalan söylemek durumunda bırakmışsın. Senin söylemenle bırakılacak bir şey değil kendisinin istemesi lazım öncelikle.
Ben öleyim içersen demen de komik bence.
Haksızsın.

Ama yalan söyledi buna gerek varmı kavga etmemek icin

9 yıllık evliyim benimki hala kuyruğu sıkışsa yalan söyler bende ilk yıllarda hep inanmışım yalan söylemez sanıyordum

Ben yalan söyleyeceğini hiç inanmiyordum ve ailevi sorunlarda oldu hiç duymamıştım şimdi siylemeside kavga etmemek için dedi

Offf şu sigara için zorlayan eşler bana inanılmaz bencil ve sadist geliyor. Adam güneydoğuda çalışmış, derdi derya olmuş eve bir geliyor dır dır dır dır. Haksızsınız.

Yalan soylemek hos degil ama 3 paket icen biri icin birden vazgecmek kolay degildir. Bende 3 yil kadar sigara kullandim ki iki gunde uc gunde 1 paket iciyordum. Buna ragmen cok zor biraktim hala nadiren bi arkadasim uzatirsa yakarim bi tane. Biraz zaman verin esinize. Cok ustune gitmeyin.

Ben hiç bi zaman dir dir etmem bu konuda sadece tiksindigimi ve migdem bulandigini söyledim oda bırakacağına söz vermişti elinden geleceğini yapacağını siylemisti

Kardeşim de arada bi içerdi eşi kokuyu alınca burnundan getirirdi uyardım böyle devam edersen yalan söyleyecek gizli paket alıp içeceği ortamlar ararken eve gelmeyecek
Yapmayın bunaltmayın insanları
Sonra dersin işte bana yalan söylüyo tabi söyler adamı zorlamışsın
Kim birinin baskısıyla sigara bırakmış ki
Bunu kendisi istemeli

eşimde bu şekilde sürekli tepemde. çok içiyorsun. az iç.

bu kaçıncı şimdi. az önce yakmıştın. iş yerinde çok içme hatta hiç içme.

ben senin sağlığını düşünüyorum yoksa bana ne. bizim sağlığımızı düşünmeyin lütfen.

zararlı olduğunu biliyorum ama bırakamıyorum elimde değil.

bende yalan atıyorum kaç tane içtin 2 tane halbuki paketi bitirdim haberi yok.

bu baskıyla biz size daha çok yalan söyleriz. yapıcak bişey yok

Benim sadece zoruma giden yalan söylemesi oldu çok kirildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…