Esim mi hakli ben mi haklıyım

Esim mi hakli ben mi??

• Evet

OY: 17 77,3%
  • Hayir

OY: 5 22,7%

• Ankete Katılan
    22
Ben hiç bi zaman dir dir etmem bu konuda sadece tiksindigimi ve migdem bulandigini söyledim oda bırakacağına söz vermişti elinden geleceğini yapacağını siylemisti

Canınızı ortaya koymuşsunuz, psikolojik şiddet uyguluyorsunuz adama. Evde içmiyormuş zaten. Duşa girer kokusu geçer. Herkes sizin istediğiniz gibi yaşamak zorunda mı ya? Bu sigarayı yasaklayan eşler için bir yasa çıkmalı bence. Bu hakkı nasıl buluyorlar kendilerinde anlamıyorum.

Ben bile günde 10 tane içtiğimde eşimin kızacağını bildiğimden 4 tane içtim diyorum çünkü ÇENESİNİ çekmek istemiyorum

Kusura bakma da eşin haklı.
Tamam yalan söylemesi hoş değil ama hadi içmiyorum bıraktım demekle olmuyor.
Ve bir de kendi üstüne yemin ettiriyorsun.
Eşini nasıl zor durumda bıraktığını hala farkedememişsin.

Normal ,sizi kırmamak adına bir müddet daha devam etmiş
Önemli olan büyük yalanlar söylememesi
Üzerinde baskı hissedeceği için sizin tarafınızdan böyle bir karar almıştır.
Neticede ölmek şu bu gibi kavramları dile getirmişsiniz.
Yaptığı belki doğru değil ama baskı sonucu oluşan şeyler.....

Oyumu eşinizden yana kullandım.

"Sigara içersen öleyim ben" ne kadar çocukça. Adam belli ki evde huzur istediği için yalan söylemiş. Ha yalan söylemesi doğru değil tabii ki ama bir yerde mecbur etmişsiniz.

Eşin haklı...
Birileri bana içme dedikçe içiyorum

ben hayatim boyunca hic kullanmadim esimde kullanmaz.ama kullanan insanlarin bunu hatirla gönülle birakamayacagini biliyorum.benim kp derim yillarca icmus gunde iki paket sonra birgun paketi yirtip atmis icmiyecegim demis ve o gun bugun icmez.yani sizin demenizle olmaz esinizin istemesi lazim.sagligi acisinda zararli oldugunu oda biliyor en azindan sizden gizli icmeyerek daha az icmesini saglayabilirsiniz.kucucuk cocuk bile kizilacagini bilince yalana basvuruyor normal bir durum yani.büyütmeyin..umarim esiniz kendi istegiyle birakir bir gün..

Inşallah birakir demekten başka cagrem yok

Cok normal. Onlarin orada neler yasadigini tahmin bile edemezssiniz o sinir stresle iyi alkole alismamis. Sigara icen biri olarak konusuyorum birak demesi cok kolay. Ama oyle pat diye birakilmiyor. Yasak getirmeyin yasaklar her zaman tatli gelir. Guzel bir dille azaltmasini isteyin

Adamı yalan söylemeye siz mecbur etmişsiniz. Birden bırakılamaz o şekilde 3 paket içiyorsa. Erkek bu şekilde baskılandığı zaman yalana sığınır ama tam olarak yalancıdır anlamına gelmez. Baskılamayın olumlu ve yapıcı olmaya çalışın.

Belki de iceni değil de kendi sağlığını düşündüğü için karisiyordur. Pasif icicilik de oldukça zararli neticede. Ayrıca çok pis kokuyor.

annemin lafı '' ay çok pis kokuyorsun koş koş banyoya gir hemen.. ayaklı küllük gibisin''

eşim de içiyor ama tiryakisi değil. ben geçiyorum onu. zaten bir rahat ettiğim yer evim.

evimde de keyifle sigara keyfi yapamıcaksam o eve gidesim gelmez şahsen.

evet kokuyor ama çözümü yok değil. kıyafetlerini değiştirirsin. naneli sakız at ağzına olsun bitsin.

Eve siniyor koku. İçenler de bu kokuyu anlayamıyor bence. siz de haklısınız bir şey diyemiyorum.

Bende sigara içiyorum bana eşim bırak diyor birakamiyorum. Kendimi eşiniz yerine soyuyorum belki bende icmiyorum tama derdim uzatmasin diye çünkü bu çikolata yeme ekmek yeme gibi bir şey değil bu bağımlılık.
Goturdunuz mu hiç bir sağlık kuruluşuna bırakması için öneri aldınız mı tedavi arastirdiniz mi nikotin sakızı falan denediniz mi? Bir lafinizla birakmasini beklemek de saçma.

Icen birini alip zorlayacagina icmeyenini alaydin keske. Bu aliskanlik kendisi istemedigi surece birakabilecegi bir sey degil

yuuuuuh 1 paket olsa neyse
3 paket ha ?
eşinize kızmakta haklısınız bence sıkıştırmaktada
bahanesinin arkasına sığınmasın bence azaltmaya baksın
bu arada bende içiyorum hiç içmiyo değilim ama herşeyin bir dozu var adam 10 dkda bir sigara yakıyo heralde

İnan sırf cevap yazabilmek için üye oldum.
1- Eşini yalana iten senken birde bana yalan söyledi çok üzüldüm çok kırıldım diyosun biraz ağır olacak kusura bakma ama haketmişsin
2- Eşim askeri personel diyorsun özellikle şu dönemde yerine kendini koymayı denesen sen değil sigara içmek uyuşturucuya başlardın. Neler yaşadıklarını sana anlatacak değil belki en yakın arkadaşını toprağa verdi belki gözünün önünde biri şehit oldu biraz empatiye ne dersin?
3- Eşin eminim ki dün başlamamıştır bu merete 3 paket içiyorsa ciddi bir bağımlılığı var demektir ben 1 paket içerken ilaç tedavisi gördüm ama bırakamadım hala içiyorum yani demem o ki içmeyen anlamaz biraz araştır istersen eşini kırmadan önce
4- Dün başlamamıştır derken evlenmeden öncede içiyordu kesin ve sende bunu biliyordun ve kabul ettin şimdi bu huzursuzluk çıkartmak niye?
Sana bir abla tavsiyesi bence eşinden özür dilemekle başla ilk önce hıı yalan söylemesinin hoşuna gitmediğini belirt tabi ama bunu senin baskınla söylediğini aklından çıkarmadan ayrıca kokusundan rahatsız olduğunu belirtirsen eminim ki gereken özeni gösterecektir. Ve son olarak günde 3 paket içen bir insan sırf sen rahatsız oluyosun diye evinizde içmiyorsa ayrıca teşekkür de et seni bu kadar sevdiği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…