Ben hiç bi zaman dir dir etmem bu konuda sadece tiksindigimi ve migdem bulandigini söyledim oda bırakacağına söz vermişti elinden geleceğini yapacağını siylemisti
Ya öyle ölümü öp, ay dur yanağımı öp dersen adama, adam da tamam demiş ne desin gariban.Ben hiç bi zaman dir dir etmem bu konuda sadece tiksindigimi ve migdem bulandigini söyledim oda bırakacağına söz vermişti elinden geleceğini yapacağını siylemisti
Belki de iceni değil de kendi sağlığını düşündüğü için karisiyordur. Pasif icicilik de oldukça zararli neticede. Ayrıca çok pis kokuyor.duygularıma tercüman oldun.
bizim bedenimiz bizim kararımız.
lütfen artık bizi boğmayın..
Arkadaslar Esim askeri personel gunluk 2 bucuk 3 pakete yakin sigara iciyo ben icmesini istemiyom bunu üzerine esime sigara icersen ben olüyüm dedim esimde bunun uzerine tmm dedi fakat bir birbuçuk ay oldu güneydoğu bölgesinden geleli ordayken bana icmedigini söyledi fakat içmeye devam etmiş en sonunda da dun içti kokudan anladım sorduğumda bana disardan geldiğini normal olduğunuşöyle fakat sikistirinca ictigini itiraf etti fakat esim banan evleneli 1 sene olcak hic yalan söylemediğini sniyodun esim bana yalan söyledi çok uzuldum kirildim fakat esime neden böyle yaptığını sorduğumda buna benim zorladığını onu mecbur bıraktığı mi söyledi kirilmami kavga etmeyelim diye bile söylüyor şunu da siyluyor esim önceleri çok içtiğini sonraları çok icmedigini söylüyor ve elinden geleni yaptigini söylüyor sizce bana yalan söylemesi normal mi ??????
Cok normal. Onlarin orada neler yasadigini tahmin bile edemezssiniz o sinir stresle iyi alkole alismamis. Sigara icen biri olarak konusuyorum birak demesi cok kolay. Ama oyle pat diye birakilmiyor. Yasak getirmeyin yasaklar her zaman tatli gelir. Guzel bir dille azaltmasini isteyinArkadaslar Esim askeri personel gunluk 2 bucuk 3 pakete yakin sigara iciyo ben icmesini istemiyom bunu üzerine esime sigara icersen ben olüyüm dedim esimde bunun uzerine tmm dedi fakat bir birbuçuk ay oldu güneydoğu bölgesinden geleli ordayken bana icmedigini söyledi fakat içmeye devam etmiş en sonunda da dun içti kokudan anladım sorduğumda bana disardan geldiğini normal olduğunuşöyle fakat sikistirinca ictigini itiraf etti fakat esim banan evleneli 1 sene olcak hic yalan söylemediğini sniyodun esim bana yalan söyledi çok uzuldum kirildim fakat esime neden böyle yaptığını sorduğumda buna benim zorladığını onu mecbur bıraktığı mi söyledi kirilmami kavga etmeyelim diye bile söylüyor şunu da siyluyor esim önceleri çok içtiğini sonraları çok icmedigini söylüyor ve elinden geleni yaptigini söylüyor sizce bana yalan söylemesi normal mi ??????
Belki de iceni değil de kendi sağlığını düşündüğü için karisiyordur. Pasif icicilik de oldukça zararli neticede. Ayrıca çok pis kokuyor.
Eve siniyor koku. İçenler de bu kokuyu anlayamıyor bence.annemin lafı '' ay çok pis kokuyorsun koş koş banyoya gir hemen.. ayaklı küllük gibisin''
eşim de içiyor ama tiryakisi değil. ben geçiyorum onu. zaten bir rahat ettiğim yer evim.
evimde de keyifle sigara keyfi yapamıcaksam o eve gidesim gelmez şahsen.
evet kokuyor ama çözümü yok değil. kıyafetlerini değiştirirsin. naneli sakız at ağzına olsun bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?