Esim inadına bişey yapcak bu insan değil çok şükür ben tepki yaptilcada içmiyor disardaykende benim yanimda içmiyor sadece için istemiyorum ve sağlığına çok zararlı bebegimiz olmuyor onunda etkisi vardır diye düşünüyorum belkide bırakmasını bu yüzden istiyorumevde icmedigi surece bence karismayin . evet cok zararli ama oda bunun bilincinde olacak kadar yetiskin bir insan. annemde babama sigarayi zorla biraktirdi. babamda onun yerine hergun icki iciyor. su an diyorumki icki icecegine keske aksama kadar sigara icse keske. siz zorladikca oda inadina yapacaktir.
Bu ego degil canim bana soz vermişti tanistigimizda bırakacağı için bu yüzden tavrım
Suan rahat olduğu dönemde esim o yüzden istiyorum bırakmasını çok şükür kaldığımız yer iyi şimdilik bende anlıyorum onu ama inanın çok kötü migdem kalkıyor kokusundanŞu anda iş şartları sıkıntılı mı? Çok bunalıyor mu? Morali nasıl?
Eğer ağır şartlarda çalışıyorsa belki iş hayatı daha dingin bir hale girene kadar bu baskıyı azaltsanız.
Şartlar müsait olduğunda önce azaltmasını rica edersiniz.
Suan rahat olduğu dönemde esim o yüzden istiyorum bırakmasını çok şükür kaldığımız yer iyi şimdilik bende anlıyorum onu ama inanın çok kötü migdem kalkıyor kokusundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?