• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim mi hakli ben mi?

Bence eşiniz haklı
Ne olursa olsun 1.5 yıldır ailesini görmemiş mantıklı davranmasını bekleyemezsiniz yeterince sabretmiş zaten
Borçlar bitmez sizde eşinizle gidin derim eşinizin yerinde ben olsam kırılırdım hem gelmemenize hemde durumumuz müsait değil demenize

Mantiginiz cok yanlis.

Sizin mantiginizla esi calisan ev hanimlari ailesini hic girmesin o zaman.

Baska sehirdeyse hic gitmesinler sonucta parayi kocalari kazaniyor.

2015 aralik diyorsunu bence bu cok uzun bir sure.

Sizden az kazaniyor ama 2000 tl de mi kazanamiyor?

Azicik merhametli olun. Maddi olarak baskin taraf sizsiniz diye ailesiyle gorusmesini engelleyemezsiniz.

Ya bir kac ayada durumunuz duzelmezse hic gormeyecek mi ailesini?

Anlatamadim ben bukadar detaya girmek istemiyordum ama parasi olmamasinin üzerine esim yazin ücretsiz izin alarak gidecek yani ordayken maasida gelmicek tamam saygi duyayim ama ben kendi gecimimizide düsünmek zorundayim. Calisan parasi olan gider olmayan gitmez demedim bütün masraflar bende oldugu icin benimde durumum yok suanda. Yani cikartip o parayi bende veremem ona.

Nasıl yani ücretsiz izin, 3 hafta değil miydi o kadar yıllık izni yok mu da ücretsiz alıyo

Bencede gitmeli birkaç aya durumunuz düzelceği kesinmi. Bizde bayramda benim aileme gidicez maddi açıdan iyi değiliz ama son parayı benzine veririz. Aile bu sonuçta herşeye değer. Bir daha görememe şanzı var..

Anlatamadim ben bukadar detaya girmek istemiyordum ama parasi olmamasinin üzerine esim yazin ücretsiz izin alarak gidecek yani ordayken maasida gelmicek tamam saygi duyayim ama ben kendi gecimimizide düsünmek zorundayim. Calisan parasi olan gider olmayan gitmez demedim bütün masraflar bende oldugu icin benimde durumum yok suanda. Yani cikartip o parayi bende veremem ona.

Eeee eşiniz abartmış o zaman
Bu kadarı sorumsuzluğa giriyor.

Ben esinizin ucretsiz izin alacagini sihirli kuremden goremem degil mi?

O zaman konu esim ailesini gormek istiyor ama kendinin hic birikimi yok benden bekliyor benimde maddi baska sorumlulullarim var ona bu parayi vermekte zorlanacagim diye acsaydiniz.

Sizin sorununuz bence esinizin gitmesi degil maddi yukun sizin omuzlarinizda olmasi.

Ben olsam. Maasimdan kendi harcamalarimi alir geriye kalani ona verirdim. Al kendi maasinla birlestir kirayi faturayi borcu harci ode geriye para kaliyorsa gidersin derdim.

Senin de durumun yok esinin de yok nasil gitmeyi planliyor peki hem de seni de yaninda istiyor anlamadim.

Eş olmanın bi anlamı olmalı
Masraf artmaması ıcın sız gıtmeyın ve esınıze bılet konusunda yardımcı olun bence

Tamam maddi açıdan zorlanacak olabilirsiniz sizde haklısınız ama bir de şöyle düşünün ; bir oğlunuz olsaydı ve 1,5 yıldır yolunu gözlüyor olsaydınız..
Onlarda mutlaka bekliyordur eşinizde özlemiştir aile bu sonuçta Allah korusun ya bişey olursa göndermediğinize sizde pişman olursunuz.
Bütçenizi bilmiyorum ama bi süre sıkışsanız da bence gidin derim.. ya da eşiniz gitsin sizin gitmeniz sarsacaksa daha fazla

O zaman konu esim ailesini gormek istiyor ama kendinin hic birikimi yok benden bekliyor benimde maddi baska sorumlulullarim var ona bu parayi vermekte zorlanacagim diye acsaydiniz.

Sizin sorununuz bence esinizin gitmesi degil maddi yukun sizin omuzlarinizda olmasi.

Ben olsam. Maasimdan kendi harcamalarimi alir geriye kalani ona verirdim. Al kendi maasinla birlestir kirayi faturayi borcu harci ode geriye para kaliyorsa gidersin derdim.

Durumumuz müsait degil dedim bunu bilmek cevap verecek olanlar icin yeterlidir diye düsündüm her detayi yazsam sabaha kadar bitiremem. Ya sizin dediginiz gibi yapacam yada birakacam massini cekip gitsin geldiginde parasiz kalinca anlar belki hatasini...

Diğer konuda hangi ülkede yaşadığını yazmışsın. Daha bugün oralara bilet baktım, 400 tl ye bilet var. 2000 çok gereksiz bir lüks olur sizin için. Tarihi ayarlayıp ucuz bilet alın.
Fakat sen eşinin ailesine gitmesini kalben istemiyorsun sanırım. Eski konularından anladığım kadarıyla eşini etkilemelerinden çekiniyorsun. Aile bu, insan özlüyor. Bırak etkilenecekse etkilensin, sonsuza kadar sakınamazsın, olacak olan olur.

:KK57:
Kredi çeker yine gidersiniz
Bence siz gitmek istemiyorsunuz ve oyüzden sizi haklı görmemizi istiyorsunuz
Yaptığınız gerçekten çok ayıp herkes hatalı olduğunuzu düşünüyorsa sizde hatalı olduğumuzu kabul edin bence
Adam ailesini görecek neymiş ücretsiz iZin alması gerekiyor olmaz herhalde görecek kusura bakmayın

Eşiniz haklı şöyle düşünün gitmediniz ve eşinizin ailesine bir şey oldu sizi affetmez. Ha bu arada benimde yakınım gurbette çok zor sene de bir görmek bile zor.

Eşinize destek olun gitsin gelsin.
Özlemiştir.aile huzurunuzu bozmayın maddıyat gelıp gecıcı. Manevıyata onem verin.
İyiki çalışıyorsun paran var :KK70:

Maaş kaç para

Bilet Türk lirası ile 2000

Türkiye'de asgari ücretin üstünde yani bir aylık maaşı alıyor orada ne kadarlık maaş

Sizin maaşınız kaç kira ve diğer zorunlu giderler vs vs

Şimdi değil sonra gitsin diyorsunuz ama para biriktirmeyecekse borca girip gitsin mecburen sıkıp borcunu ödesin

Bunun bi yol parasi yokki buraya gelince harcama olcak 1 bucuk yildir gorusmemis yok hediye ivir zivir ben olsam ben de karsi cikardim konu sahibi hakli hem gitmek istiyor hem izin kullaniyor simdi bide maas alamayacak... bir erkegin bukadar rahat olmasi bana sacma geldi... ama bu sorunlar olmadiginda da ben fazla kazanuyorum diye dusunurseniz sorun olur... bazi donemler bende esimden fazla kazaniyorum ama lafini yapmam sonucta bizim cebimize giriyor.

Back
X