- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mantiginiz cok yanlis.
Sizin mantiginizla esi calisan ev hanimlari ailesini hic girmesin o zaman.
Baska sehirdeyse hic gitmesinler sonucta parayi kocalari kazaniyor.
2015 aralik diyorsunu bence bu cok uzun bir sure.
Sizden az kazaniyor ama 2000 tl de mi kazanamiyor?
Azicik merhametli olun. Maddi olarak baskin taraf sizsiniz diye ailesiyle gorusmesini engelleyemezsiniz.
Ya bir kac ayada durumunuz duzelmezse hic gormeyecek mi ailesini?
Nasıl yani ücretsiz izin, 3 hafta değil miydi o kadar yıllık izni yok mu da ücretsiz alıyo
Anlatamadim ben bukadar detaya girmek istemiyordum ama parasi olmamasinin üzerine esim yazin ücretsiz izin alarak gidecek yani ordayken maasida gelmicek tamam saygi duyayim ama ben kendi gecimimizide düsünmek zorundayim. Calisan parasi olan gider olmayan gitmez demedim bütün masraflar bende oldugu icin benimde durumum yok suanda. Yani cikartip o parayi bende veremem ona.
Anlatamadim ben bukadar detaya girmek istemiyordum ama parasi olmamasinin üzerine esim yazin ücretsiz izin alarak gidecek yani ordayken maasida gelmicek tamam saygi duyayim ama ben kendi gecimimizide düsünmek zorundayim. Calisan parasi olan gider olmayan gitmez demedim bütün masraflar bende oldugu icin benimde durumum yok suanda. Yani cikartip o parayi bende veremem ona.
Ben esinizin ucretsiz izin alacagini sihirli kuremden goremem degil mi?
O zaman konu esim ailesini gormek istiyor ama kendinin hic birikimi yok benden bekliyor benimde maddi baska sorumlulullarim var ona bu parayi vermekte zorlanacagim diye acsaydiniz.
Sizin sorununuz bence esinizin gitmesi degil maddi yukun sizin omuzlarinizda olmasi.
Ben olsam. Maasimdan kendi harcamalarimi alir geriye kalani ona verirdim. Al kendi maasinla birlestir kirayi faturayi borcu harci ode geriye para kaliyorsa gidersin derdim.
Ben esinizin ucretsiz izin alacagini sihirli kuremden goremem degil mi?
O zaman konu esim ailesini gormek istiyor ama kendinin hic birikimi yok benden bekliyor benimde maddi baska sorumlulullarim var ona bu parayi vermekte zorlanacagim diye acsaydiniz.
Sizin sorununuz bence esinizin gitmesi degil maddi yukun sizin omuzlarinizda olmasi.
Ben olsam. Maasimdan kendi harcamalarimi alir geriye kalani ona verirdim. Al kendi maasinla birlestir kirayi faturayi borcu harci ode geriye para kaliyorsa gidersin derdim.