Esim mi hakli benmi...Bence ben bi bakarmisiniz kk

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kizlar selam .
Ben mi abartiyorum yoksa gicik bir durum mu.

Eşim ve 2 bekar arkadasi yemege gitmis gecen gün.
Yanlarinda birinin sevgilisi ile .
Benide alabilirdi aslunda mesafe yakindi ama giciklik olmasin diye bir sey demedim.

Bu bekar arkadaş kisisinin bir dukkani var.
Ve eşim nerdeyse tüm bos vaktini oraya gitmekle harcar bazan beni bir tin işle ve yaramaz bir bebekle başbaşa birakip.

Bugunde yine çok isim var bebegim 2 cok huysuz arkadasin dukkanina gidecem dedi.Gitti bende haftanin 5 gunu calisiyorum 2 gunde paso temizlik dinlenemiyorum.

Bebegim artik çok mizmizlandi isi gucu biraktim hem hava alalim hemde esimi alip gelelim diye arkadasinin dukkanina gittim yakin mesafe.

Esim bekar arkadas kisisi ve sevgilisi oturuo bit sey belli etmedim ama bozuldum ben evde bebekle isle ugrasiom o muhabbet pesinde hem senin ne isin var bekar sevgililerin yaninda .

Diye cikista bir carladim tabi ben kotu oldum.

Abartiyormuyum..

Daha once de buna benzer bu tur konulari olmustu.

Baya bi soylendim.
Abarttim mi haklimiyim

Benim sinir oldugum nokta beni niye sokmuyor ortamlarina yoksa kizla sunla bunla oturmus olmasi degil yanlis anlasilmasin
Daha once de oldu boyle bir iki olat ondan artik patladim.

Biraz da bebegiyle ilgilensin.Oh ne guzel hem calissin hem ev isi yapsin hem bebek baksin.Erkeklerde gezsin tozsun.Az siz evle temizlikle ugrasirken bebegi oyalasin hic olmazsa.Bir daha disari cikarken bebegi verin kucagina gezdirsin herseyi hazirlayin.

Bekar arkadasiyla gorusmesi anormal degil.

Haklisiniz ev sadece sizin değil çocuk sadece sizin değilçalışan annesisin.tüm sorumlulukları üzerinize yıkıp kaçmamalı.sizin mesai 7/24 niye? Hem ne işi var sevgili olan kişilerin yanında sürekli.hic sevmem öyle ilişkide maydanoz gibi arada olanları.arkadasi sevgilisiyle o da eşiyle olsun evlilik karşılıklı sorumluluk gerektirir ve çok haklısınız.

Buradaki konu eşinizin bekar arkadaşlarıyla ve onların sevgilileri ile oturması değil de sizi yalnız bırakması. Bir çocuğunuz var, ikiniz de çalışıyorsunuz ve ev işleri bir tek size yüklenmiş. Oldu. Beyinizin başka isteği var mı? Çocuk bir tek sizin mi? Ev bir tek sizin mi?

Eşinizin yaptığı tabiki yanlış ama keşke evden nereye gideceğini söylediğinde birlikte plan yapmaliydiniz ya da ev temizliği için yardım istemelisiniz çocukların bakımı için yardım istemelisiniz. Eğer yardım istemiyorsanız karşınızdakinin fark etmesini bekliyorsanız sürekli böyle kendi kendinize hayiflanirsiniz

Bence haklısın ne işi var eşli oturulacaksa seni de götürebilir ne işi var sap gibi ciftlerin yanında hem suçlu hem yüzsüz

Haklısın
O keyfine bakıyOr
Sen hem çalış hem çocuk bak

Ben sizin neye takıldığınızı anladım. Sevgilim benim şehrime gelince arkadaşında kalırdı. Öğrenci eviydi ve arkadaşının sevgilisi sık sık gelirdi. Ben o zaman çalışıyordum. İşten çıkınca sevgilim ile buluşurduk. Arkadaşı söylenmiş, akşamları hep filozof ile birliktesin benimle de bir şeyler yap demiş. Yahu sevgilim o evde kalıyor ben bir tek iş çıkışı görüyorum. Dedim tamam benleyken gelsin yanımıza. Zaten kısıtlı görüşüyoruz, neyse bunlarda geldiler bizimle bir akşam. Sevgilim gitti, bir ay sonra yine geldi şehrime, yine çocukta kalıyor. Sevgilim bana arkadaşım erkek erkeğe akşam çıkalım diyor, dört günlük geldim ama bir akşam seni göremeyecegim dedi. Sevgilim mutsuz olmuştu ama arkadaşında kaldığı için tamam demişti. O gece instagrama girdim bir de ne göreyim, arkadaşının sevgilisi eklemişti beni, kız resim atmış kızda orada. O kadar sinirlendim ki, erkek ekreğe deyip bizim değerli vaktimizi çalıyorlar ama kız orada ve sevgilim beni çağırmadı sonradan. Sevgilim kendini kız birden geç geldi sen de uyursun erken diye gelip almadım seni dedi ama o kadar çok kızdım ki... Sonuç sevgilim arkadaşıyla mesafe koydu, ben nereye filozof oraya dedi ve şehrime gelince otelde kalıyor artık.

Sizin eşiniz suçlu, sizi davet etmeyen arkadaşı ve onun sevgilisi suçlu. Eşinizin biraz kendine gelmesi lazım.

Sizi mısırdan köle olarak mı getirmiş sordunuz mu ona ?
Bekar arkadaş takıntınıza katılmıyorum ama diğerlerinin hepsinde haklısınız.
Bunca işi gücü sizi sırtınıza yükleyip keyfe keder gidip lak lak yapması hiç doğru bir davranış değil.
Az yesin de kendine bir hizmetçi tutsun klisesini kullanmadan geçemeyeceğim..

Esın bekar sevgılılerı yanlız bıraksın yav ne oyle kaynana gıbı belkı kızda memnun degıldır durumdan sevgılısıne bırsey dıyemıyordur. Haklısın hem calıs hem hafta sonu temızlık yap esın dısarıda gezsın oyle bır dunya yok eger sen eve destek oluyorsan maddı o da sna ev ıslerınde yardım edecek. Ben calısmadıgım ıcın yardım ıstemıyorum ama sızın hakkınız. Esıne de kı bak gudıyorsun ama onlar sevgılı yanlız kalmak ıstıyordur.

Beyfendi oturmus birde bana trip atiyor yakafayi yiyecegim

Öff ben de bu kk'daki bekar arkadaş korkusunu anlamıyorum.

Bekar olunca napıyor yoldan mı çıkarıyorlar, çılgın mı atıyorlar.
Sevgililerin bu adamla surekli takilmasi enteresan. Ne isiniz var 3.bir kisiyle. Bas basa oturun konusun iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…