Esim mi hakli benmi...Bence ben bi bakarmisiniz kk

Kesinlikle haklısınız. Hem yardım etmeyip arkadaşına kaçtığı için hem de arkadaşının sevgilisi olduğu ortama sizi de dahil etmediği için. Evli de olsanız bebeğiniz de olsa eşinizin sevgilisi de sizsiniz. Bebeğinizle birlikte aynı ortama gayet girebilirsiniz. Konuşarak anlaşamıyorsanız derdinizi anlamıyorsa biraz da siz bebeği ona bırakmaya çalışarak kendinize zaman ayırın.

Sende misilleme yap. Al bebegini haftasonları hazirlan,ben arkadaşlarla bulusucam de cik.. temizligi felan koy kenara. Baktin disari mi cikicak yine tek basina,benide falanca yere birak biraz dolasicam de, misilleme yap, altda kalma. Valla okurken sinirlendim, esim boyle yapsa çıldırır ona zehrederim gunu. Ne demek cift olarak takil madem ,ne isij var yoksa elin sevgilisiyle surekli dipdipe gezmeye

Konu sahibi hem çalışıyor hem bebek bakıyor hem de ev işlerini yapıyor ve eşi rahatım rahat yaşarken kadını bir de sosyal hayatından dışlıyor. Siz sevgili diyorsunuz öğrenci evindeki arkadaşın sevgilisi diyorsunuz bi iş çıkışı görüşüyoruz diyorsunuz harbiden dertleriniz tıpa tıp aynıymış

haklısın bacım çünkü her şeyin bir sınırı olmalı gitsin ama zamanında gitsin ve seni de götürebilir en azından sana yardım etsin sonra vakit kalırsa gitsin

çocuğu baba evinden getirmediğinize göre tabi ki size destek olmalı. alıştırmayın şu erkekleri.

HAklısın Canım bende olsam kızarım orda burda oturcana bebeğe baksın sende illerini toparla birlikte çıkın pazarı değerlendirin

Sevgililerin yanında ne ariyor az yapmışsınız ben olsaydım daha beterini yapardim

Çok duyarsız bir eşiniz var,sizde aynısını yapın.Bebeği ona bırakın,arkadaşlarınızla dolaşın.Belki halinizden anlar.Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar sonuçta.

Benim icin cok buyuk bi sorun kiminle oturup kalktigi valla ne demek elin adaminin sevgilisiyle oturup muhabbet etmek birakicaksin cocugu ona veruceksin sorumlulugu nr yaoarsa yapsin bu ne rahatlikboyle ben esimeoyle yapiyrm kusura bakmasin evet oda arkadaslariyla piknige yok kahvaltiya derken baya geziyo cok sinir oluyrm ama bi kizla oyle oturmalar falan barutla ates yanyana durmaz dikkatli ol

Adam keyfine bakarken siz kendinizi eve ve ev islerine hapsederseniz bu durum kacinilmaz son tabii. Calisan kadinmissiniz,alin bir yardimci hanim,siz de alir cocugu gezersiniz,gerisini esiniz dusunsun.

Ama bekar arkadas bekar arkadas diye kafayi takmayin da insanlara. Bekar olunca noluyor ,evliyle bekar arasinda insan olarak ne fark var ben de buna sasiriyorum

sevgili @Malkero
hani diyorsunuz ya beni de alabilirdi almaz çünkü sizi alırsa bebeğinizin de gelmesi lazım
onu istemez paşa hazretleri rahat vermez diye

neden herşeyi tekbaşınıza yüklendiniz (gerçi benim evliliğimin ilk yılları böyleydi şimdi biraz da olsa düzelttim)
bide tüm çalıştığınızı eve veriyorsunuzdur siz?

kaç aylık bebeğiniz kim bakıyor

birgün eşinize çocuğu ve ev işlerinizi birlikte yapmanız gerektiğini
aksi takdirde ya çalışmayacağınızı ya da eve para vermeyeceğinizi söyleyin tatlı tatlı
heryere yetişemiyorum çocuğa kızıyorum güzüm yetmiyor vs diyin

Hiç söylüyor musunuz onlara ?

Hanımefendinin zaten tüm ev yükünü taşıdığı aşikar ancak ben okuduğumu anlayabiliyorum, bize eşim ev işi yapmıyor bana yardım edin diye sormamış, bize eşim beni de davet etmedi ben buna alındım haksız mıyım diye sormuş. Siz de lütfen soruları iyi okuyun.

J janemarple

Benim sinir oldugum nokta beni niye sokmuyor ortamlarina yoksa kizla sunla bunla oturmus olmasi degil yanlis anlasilmasin

Neden yanlış anlaşılmasın? Normal bir durum değil karısı evde temizlik yaparken gidip kızla oturması. Bırak kızı erkeklerle oturması bile doğru değil. Sonuna kadar haklısın.

peki sen eşinden yardım istedin mi?eğer sen yardım isteyıp seni reddetti ise eşin haksız.

Siz neden çalıştığınız halde tüm evin yükünü sırtlıyorsunuz?
Madem temizlik yapılacak beraber yapın ya da o arada çocuğunuza o baksın.
Sonrasında da çıkın ailecek gezin.
Siz haytınızı iş ve ev işi ile geçirip kendinizi hırpalarken beyfendi ne güzel takılıyor. Sonra bu yoğun tempoda siz artık kendinize bakamamaya ya da yıpranmaya başladığınızda yeri gelir bunlar sizi de beğenmez. O dışarıda sohbet muhabbet ettikleri kızlarla kıyaslar.
Kendinizi bu kadar yıpratmayın. Kendinize değer verin ki insanlarda size değer versin.
Madem çalışıyorsunuz ve eşiniz temizlik vb. ev işlerinde yardım etmiyor, çağırın her hafta sonu bir yardımcı temizliği her şeyi o yapsın. Siz de dinlenin.

Rahatina duskun .Giderken pat diye ver bebegi eline .
Laf ederse hem temizlik hem bebekke bırakıp gidiyorsun .O zaman sen kal bebekle temizlik yap ben tek basima gezeyim deyin .

çoook haklısın. seni çok iyi anlıyorum. hem çalışıyorsun hem evde iş hem çocuk. valla erkekler kusura bakmasın çocuk büyüyene kadar anne nasıl kafa dinleyemiyorsa onlarda dinlemesin. ayrıca iki sevgilinin yanında ne işi var. gitsin çocuğuyla ilgilensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…