Esim mi hakli benmi...Bence ben bi bakarmisiniz kk

Cocugu bırakacak yer yoksa sizi dahil etmemesi normal çünkü çocuklu ortam her zaman çekilmiyor, karsidakiler de bekâr üstelik rahatsız olurlar.

Ama böyle bir durumda eşinin de gitmemesi lazım ya da çok nadiren görüşmesi lazım diye düşünüyorum.
Eşin haklı değil asla, biz eşimle hep birlikte gideriz buluşmalara ortamda başka kadın olsun olmasın farketmez. Evde iş varsa da birlikte evde duruyoruz çocuğumuz yok ama biri dışarda, biri evde durumu yaşamadık hiç.

Haklısın tabi ki.. Şeytan üçgeni gibi.. Ne alakaya maydanoz yani onların yanında

5 gün dışarıda çalışıyorsun, 2 gün ev temizliği, paşamız da geziyor. Oh ne ala memleket! Tabii ki haklısınız. Ya temizliği bir gün yapın diğer gün birlikte gezin ya da iş bölümü yapın herkes kendi işini yapsın, biri gezerken diğeri çocuk baksın. Sizin de onunki kadar yalnız başınıza dışarı çıkabileceğiniz vaktiniz olsun.

Sonuna kadar haklısınız. İkinizde çalışıyorsanız size yardım etmesi değil sizinle iş bölümü yapması gerekiyor. Bir işin ucundan tutmak, çocuğuyla vakit geçirmek varken boş beleş muhabbet peşinde koşup birde trip atmasını çekemezdim ben. Siz yinede çok gaza gelmeyin. Saçmalamasın otursun evinde. Bir akşam siz plan yapın, çocukla ve işlerle başbaşa bırakın onu görsün gününü.

Senide çağırabilirdi ama sanirim bebekle rahat etmediği icin size yıktı gitti. Haklısnız

klasik erkek iste. evliligi hele hele baba olma aorumlulugunu zerre ustune almiyorlar. siz cok cok haklisiniz ama anlamaz bu tipler. kendi bencilligini gormez sende kusur arar. bende de var bundan bir tane. o yuzden cok iyi anliyorum seni. Allah sabir versin bize.

Evet haksızsınız.
Carlamak yerine düzgünce söyleyebilirdiniz.
Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.

Böyle bir durum olsaydı napardım diye düşünüyorum. Sanırım bebeği güzelce giydirir eşim çıkarken arabasına koyar al sen gezdir hava alın ben de evin işlerini halledeyim derdim. Ben de çalışıyorum 13 yıldır eşim haftasonu yalnız çıkacaksa da haftalık temizliği beraber yapmadan çıkmaz. Önce bulaşıkları halleder ben çamaşır işlerini yaparken. Sonra o süpürür ben silerim arkasından 2 saatte biter işimiz. Beraber gidecekse gideriz bi yerlere yoksa o çıkar arkadaşlarıyla. Eşinizi bu kadar rahata alıştırmayın. Yaptığı şey çok bencilce. Suçlu olduğunu biliyor üste çıkmak için surat asıyordur

Eşiniz bekar gibi takılıyor anlaşılan. Biraz evliliğin ve çocuğun sorumluluğunu almalı. Çocuk tek sizin değil. Bir günde kendi baksın siz kafayı dinlemeye gidin bakalım ne yapacak

Yanlisiniz olmasin? Bebegi babanizin evinden getirmis olmayasiniz? Yani yoksa neden kurtulmak icin akla karayi secsin..
hey allahim! Inanilmaz sinirlendim ben de oldugum yerde. Su erkekler cocuk diye insanin basinin etini yiyip sonra arazi olmuyorlar mi ifrit oluyorum.
Valla bence hem anne hem babanin hakkidir. Birbirleri veya cocuk olmadan cikip bir nefes almak. Ama bu esit sartlarda olmasi gereken birsey. Yani siz evde 24 saat ama beyefendi haftada birkac gun.. oh ne ala memleket. Bir aksam siz cikar arkadaslarinizla kafa dagitirsiniz o bebek bakar sonra da ona sira gelir. Sonra birlikte cikilir. Yani bu bebek bakimi annenin sirtinda bir kambur olmamali. Bence yilmayin. Sonuna kadar haklisiniz. Cikip gezsin arada nolcak diyen arkadaslara da konuyu iyi okumalarini tavsiye ederim.

İnşallah eşinizin kız arkadaşı değildir o kadın. O kadar tepki verdiğine göre.umarım Arkadaşını da paravan olarak kullanmıyorlardır. Çok yakın arkadaşımın başına geldi de.
Kesinlikle katiliyorum. Benim de arkadasim ayni seyi yasadi. Ustelik bir de kiz hamile kalinca ogrendi. Cok sacma surekli birlikte takilip esini dislamasi.

O kız da kesin sevgilisiyle kavga ediyordur bu arkadaşın niye sürekli dibimizde diye. Esimle sevgiliyken vardı öyle maydanoz gibi dibimizde biten arkadaşları. O arkadaşı da kocanıza ayıp olmasın diye bir şey diyemiyordur.
Suç eşinizde ve arkadaşında. Ve mağdur olan hep kadınlar oluyor. Hem çalış hem temizlik yap hem de çocuğa bak, adam da bekar gibi gezsin.
Haklısınız valla.

Son düzenleme:
Ah ah şu erkeklerin çocuk sevdası ayrı, çocuk olunca bırakıp kaçma dertleri ayrı. Yemin ediyorum bebek yapmazsam sırf bu korkudan yapmayacağım galiba...

Eşinizin bekar arkadaşının sevgilisi var ya, işte o benim.
Sevgilimin evli ve sevgilisi olan 3-4 arkadaşı eşinizin yaptığı şeyi yapıp duruyor. Arayıp yanımıza gelmek istiyorlar ve hep tek geliyorlar.
Amaçları ne gerçekten bilmiyorum. Çocuğu olanı bir nebze anlarım ama çocuksuz olanlar da aynı şeyi yapıyor.

Sinirlenmekte çok haklısınız. İşleri de size yüklemiş, trip atmaya hiç hakkı yok.
Ev işlerinde iş bölümü yapın.
Ben olsam, ev işlerini bana yıkan adama maaşımdan tek kuruş vermem. Çok biliyorsa tek başına geçindirsin evi.

Sonuna kadar haklısın. Eşim ve ben özgürüz birbirimize bağlıpız ama ayrıda takılırız. Okadar rahat olmamıza rağmen bu konuda size çok çok hak verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…