eşim mi haklı yoksa ben mi ?

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
Selam kızlar,oğlumun sorunlarını biliyorsunuz ben de bi çocuk dr ve çocuk psikiyatristinden bugüne randevu aldım çok doluydu hergün aradım neredeyse neyse tam hazırlanacagım eşim sırf götürmeyeyim çocuğu diye dil dökmeye falan başladı kahvaltı etmedi bildiğiniz yalvarıyor götürme hastane zaten hastalarla dolu ,hava soğuk ,şimdi kan alacağız diye çocuğu delik deşik edecekler sırf bana dil dökmek için işe bile geç kaldı ...Ben ogluma et ,sucuk,bal ,pekmez alırım (alıyor zaten ama yemiyor ki çocuk ) yeterki götürme vs .vs. nihayetinde tamam götürmeyeceğim ama çok kırıldım ben düşünmüyor muyum oğlumu dedim, düşünüyorsun ama çocuk hasta değil ki biraz daha sabret şu grip salgını vs bi geçsin sonra iyi bir dr bulur götürürüz dedi ... niye böyle yapıyor anlamıyorum

Bi kan alinca delik desik mi oluyo. Abartmis kocan. Ben olsam gotururdum.

Bosanmiyo muydunuz siz? Konunuz vardi?

Hassas baba
Benim eşimin de çocuğu hastaneye götürme kaygısı hastaneden değil, hastanede ki mikroplardan..

Evet hastaneler şuan salgın yerı gibi. Dün doktorumu aradım. Eğer çok acil değilse erteleyelı m dedi. Bu aralar hastaneye gelme dedi.
Ama eşin sankı abartmış mı biraz ..

Geçmiş olsun, eski konulara baktım aradım bulamadım oğlunuzun sorunlarını
Çok acil bir şey değilse bu soğuk havada hastaneler hasta doluyken götürmemeniz daha doğru olur
Eşiniz doktora gitmeye karşı havayı bahane ediyorsa durum değişir tabiki

şuan tam hastalık mevsimi hastahanelerde çocuk daha kötü duruma düşer diye endişelenmiş olabilir.
nihayetinde babası kötü bişey gelmedi aklıma..
Oda öyle diyor zaten ama kırıldım yani

e$in hakli salgin konusunda
4 aylikdn beri varmis bu sorun, 1 ay daha bekleyebilir
ama sinir krizi için niye kan aliyolar onu anlaamadim

Bi kan alinca delik desik mi oluyo. Abartmis kocan. Ben olsam gotururdum.

Bosanmiyo muydunuz siz? Konunuz vardi?
Askıya aldık eşim sanş verelim oglumuza dedi oglumu arastırma hastanesine götürecegiz 6 aylıkken götürmüş damarı 2 hemşirede bitürlü bulamamış baya bir uğraşmışlardı, şimdi yine aynı hastane olunca göndermek istemedi kendi özel dr u pahalı buay götüremeyiz :/

Hayirlisi olsun. Oglunuza da gecmis olsun

Evet hastaneler şuan salgın yerı gibi. Dün doktorumu aradım. Eğer çok acil değilse erteleyelı m dedi. Bu aralar hastaneye gelme dedi.
Ama eşin sankı abartmış mı biraz ..
Oğlumu hastane götüreceğimizde hep böyle olur hemen gözleri dolar masumlaşır hasta olunca

Saglam çocuk hasta olup gelecek diyor damar ı zor buluyorlar yazık diyor bahane çok yani

çok acil bir durum olmadıkça götürmeyin bencede hastanelere çok kötü hastanelerin durumu

eşin haklı senin kırılmanı gerektirecek bir durum yok.1-2 ay sonra şu salgın geçince götürün çocuğu.hastane dediğin yer mikrop yuvası neticede

eşin haklı senin kırılmanı gerektirecek bir durum yok.1-2 ay sonra şu salgın geçince götürün çocuğu.hastane dediğin yer mikrop yuvası neticede
Ben çocuğumu düşünmüyormuşum gibi hissettirdi

Hastaneye götürmeye bile gözleri doluyorsa oğlunuzun ağlama sebepleri eşinizin çocuğunuzun üzerine çok fazla titremesi olabilir mi? Sorun ne zaman başladı bilmiyorum ama ilk ağladığı zaman aman oğlum canım oğlum diye istediğini yaptıysa çocukta ağlayarak ilgi çekiyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…