- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
Domuz gribi salgını da var sağlam giren hasta çıkıyor hapşıran öksüren. Ya durumunuz düzelince özele götür ya da biraz bekleöyle dedi çocuk mikrop kapar diyor
öyle yapacagız gaibaDomuz gribi salgını da var sağlam giren hasta çıkıyor hapşıran öksüren. Ya durumunuz düzelince özele götür ya da biraz bekle
uyku düzensizliği huysuzlukNe sorunu var ki çocuğun ?
uykusuzuk bide çok ama çok huysuz acaba psikolojik mi diye baktıracaktım yada kansızlıkNe sorun var ki canım oğlunda?
Hayatını ciddi anlamda etkileyen bir sorun yoksa biraz daha beklemen doğru olur.
Gerçekten salgın var ve hastahanede fazlasıyla hasta insan var bu sıralar. Hasta olabilir. Bir dönem rota virüsü salgını olmuştu geçen yıllarda,arkadaşımın bebeğine bulaşmıştı hastahanede,rutin kontrole gitmişti üstelik arkadaşım.
Dediğim gibi çok ciddi bir sorun yoksa biraz bekletebilirsin.
Anladım. Uykusuzluk geçici bir dönem olabilir,2 yaşlarındayken benim kizımda uyumamak için çok direndi bir dönem,sonra düzeldi.uykusuzuk bide çok ama çok huysuz acaba psikolojik mi diye baktıracaktım yada kansızlık
Selam kızlar,oğlumun sorunlarını biliyorsunuz ben de bi çocuk dr ve çocuk psikiyatristinden bugüne randevu aldım çok doluydu hergün aradım neredeyse neyse tam hazırlanacagım eşim sırf götürmeyeyim çocuğu diye dil dökmeye falan başladı kahvaltı etmedi bildiğiniz yalvarıyor götürme hastane zaten hastalarla dolu ,hava soğuk ,şimdi kan alacağız diye çocuğu delik deşik edecekler sırf bana dil dökmek için işe bile geç kaldı ...Ben ogluma et ,sucuk,bal ,pekmez alırım (alıyor zaten ama yemiyor ki çocuk ) yeterki götürme vs .vs. nihayetinde tamam götürmeyeceğim ama çok kırıldım ben düşünmüyor muyum oğlumu dedim, düşünüyorsun ama çocuk hasta değil ki biraz daha sabret şu grip salgını vs bi geçsin sonra iyi bir dr bulur götürürüz dedi ... niye böyle yapıyor anlamıyorum
aminRabbim şifaversin inşallah
32 aylıkKac aylik cocugunuz?
Eşin haklı. Şu an herkes hasta ve hastanede hastalık kapma olasılığı çok yüksek. Bugün ben de hastanedeydim ve ufacık çocuklarla gelenleri görünce çok üzüldüm hasta olacaklar diye.Selam kızlar,oğlumun sorunlarını biliyorsunuz ben de bi çocuk dr ve çocuk psikiyatristinden bugüne randevu aldım çok doluydu hergün aradım neredeyse neyse tam hazırlanacagım eşim sırf götürmeyeyim çocuğu diye dil dökmeye falan başladı kahvaltı etmedi bildiğiniz yalvarıyor götürme hastane zaten hastalarla dolu ,hava soğuk ,şimdi kan alacağız diye çocuğu delik deşik edecekler sırf bana dil dökmek için işe bile geç kaldı ...Ben ogluma et ,sucuk,bal ,pekmez alırım (alıyor zaten ama yemiyor ki çocuk ) yeterki götürme vs .vs. nihayetinde tamam götürmeyeceğim ama çok kırıldım ben düşünmüyor muyum oğlumu dedim, düşünüyorsun ama çocuk hasta değil ki biraz daha sabret şu grip salgını vs bi geçsin sonra iyi bir dr bulur götürürüz dedi ... niye böyle yapıyor anlamıyorum
32 aylık
eşime bişey söylemedim sadece kırıldım bende dr a çok mecbur kalmadıkça götürmem zatensende kırılacak yer arıyormussun canım yaaa ,allah çok gerek etmesin ama bende çok götürme taraftarı değilim okuyup bildiğim kadarıyla müdahele ederim kızıma , ama eşim sağlık konusunda bilgisiz oldugu halde genede götürme der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?