eşim mutsuz

arkadaşlar yardım işin içinden çıkamıyorum eşim sürekli ayrılmak istiyorum diyor ne yapcağımı şaşırdım

Eşinizi ne mutsuz ediyor? Niye sürekli ayrılmak istiyorum diyor? Biraz açsanız konuyu.... Sabah kalkınca günaydın yerine boşanalım mı diyor?

evet haklısınız açıklayayım 11 ay oldu evleneli alışamadım bu evliliğe seni seviyorum olmuyor ama diyor kalbimi de kırıyor çoğu zaman dayak aldatma eve bakmama gibi sorunlar yok ama tek sorun mutsuzum evlilik bana göre değilmiş diyor .sabah kalktığında boşanalım demiyorum ama doğru düzgün yüzüme bile bakmıyor.ben kurtarmaya çalışıyorum ama sürekli kusur arıyor bende

evet haklısınız açıklayayım 11 ay oldu evleneli alışamadım bu evliliğe seni seviyorum olmuyor ama diyor kalbimi de kırıyor çoğu zaman dayak aldatma eve bakmama gibi sorunlar yok ama tek sorun mutsuzum evlilik bana göre değilmiş diyor .sabah kalktığında boşanalım demiyorum ama doğru düzgün yüzüme bile bakmıyor.ben kurtarmaya çalışıyorum ama sürekli kusur arıyor bende

Bu en tehlikelisi aslında.

Aklı nerdeymiş paşamın, evcilik mi zannediyormuş evliliği?

isabetli bir karar vermiş bence gercekten böyle diyen bir adamla bir ömür gecmez

senin hayatın oyuncakmıymış beyefendinin kırıp döküp yeniden yapılandıracagı gibi ,seni seviyor ama olmuyormuş aklından zoru var sanırım

Erkekleri eve bağlamak ve mutlu etmek
Aslında bakarsanız birazda biz kadınların elinde...

Siz hiçbir çaba göstermeyin , Boş boş oturun kocam bana bunu yaptı kocam bana bunu söyledi vs.
Birazda kendimize çeki düzen vermeliyiz.
Unutmayın !

isabetli bir karar vermiş bence gercekten böyle diyen bir adamla bir ömür gecmez

ohhh ne güzel dünya,bi kızın aklını çel,peşinde koş,evlenmeye ikna et,ona sözler ver,evlenince evlilik bana göre deilmiş de çık işin içinden de..sonra gencecik bir insanı mutsuzluğa sürekli..ne denir böylelerine bilemedim ki..

valla arkadaşım işin çok zor sabret diyemem ama mücadele etmeden de yuvanı dağıtma..

ya hani dedim alışamdı atlatır zamanla filan ama yok yani 1 gün iyiyse ikinci gün garip.sanırım artık bende yoruldum uğraşmaktan alttan alıyorum üstüne gitmiyorum ama değişen birşey yok

ya hani dedim alışamdı atlatır zamanla filan ama yok yani 1 gün iyiyse ikinci gün garip.sanırım artık bende yoruldum uğraşmaktan alttan alıyorum üstüne gitmiyorum ama değişen birşey yok

Sanki kreşten adam alıp evleniyoruz. Suç bizde mi onlarda mı onları yetiştiren ailelerde mi bilmiyorum ben.

Şimdi mi aklına gelmiş evliliğin ona göre olmayacağı beyefendinin.Senin hayatın dingonun ahırımı olmadı beğenmedim ayrılalım diyor ?
Hiç uzatma , sakın kurtarmak için çocuk yapmayı falan aklına getirme.Kapıyı göster bakalım ne kadar alışamamış evliliğe.
Lütfen kendinizi bu kadar değersiz hale getirmeyin.Adam sürekli boşanmak istiyor ama her akşam aynı yatağa giriyor. Ne yüzle ne hakla ?

Tövbee tövbeee.
Neyse sabah sabah ağzımı,sinirimi bozmayayım.

Allah sana sabır versin , üstüne düşme bir tarafları kalkmasın.
süslen püslen at kendini sokaklara telefonunu evde bırak..
Bunu iki hafta kadar sürdür..
Sonra da ayrılmak istiyorsan artık ayrılabiliriz de kudursun:26:

ohhh ne güzel dünya,bi kızın aklını çel,peşinde koş,evlenmeye ikna et,ona sözler ver,evlenince evlilik bana göre deilmiş de çık işin içinden de..sonra gencecik bir insanı mutsuzluğa sürekli..ne denir böylelerine bilemedim ki..

valla arkadaşım işin çok zor sabret diyemem ama mücadele etmeden de yuvanı dağıtma..

cancazım uzun bir zamandır mücadele ediyorum ama değişmiyor o tek taraflı mücadele benimkisi öyle kırdığındada özür dileme huyu yok yani ailem ayrıl diyor

bir insan sebepsiz ayrılalım yada boşanalım diyorsa
direkt dusundugunu soyluyordur....
çok üzüldüm arkadaşım:(

mücadele iyi hoşta neyin mücadelesi bu adam boşanmak istiyorum diyor evlilik bana göre degıl dıyor bu kadın daha ne yapacak zorlamı kabul ettırecek kendını hiç mi gururu yok yapmayın allah aşkına ortada bir yuva yok ki

aileler nasıl yetiştiyor bu erkeklerı anlamadım ben

Back
X