- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
O zaman çıplak olması lazım, onu da mı görmediniz?Özür dilerim aynen öyle düşünüyorum
Dümdüz sorun gitsin, ne yapıyordun diye. 7 kar el değil sonuçta, sorabilirsiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman çıplak olması lazım, onu da mı görmediniz?Özür dilerim aynen öyle düşünüyorum
Özür dilerim aynen öyle düşünüyorum
Silinen fotoğrafları bulamadım. iPhone telefonuEğer öyle bi şüphen varsa kontrol et telefonunu. Erkekler bu dönem saçma sapan şeyler yapmaya meyilli oluyor. Uygulamalara silinen fotoğraflara konuşmalara bi göz at bakalım. İnşallah sen kuruntu yapmışsındır.
Sizi görünce bir telaş falan yoksa ekran görüntüsü almış olabilir. Şüphe duyuyorsan gozlemle bir süre.Ben sadece ayakta olduğunu gördüm fotoğraf çekme sesi duydum. Çok hızlı girip çıktım odaya. Yani ne yaptığını algılayamadım o an
Uyuyordusen odadan çıktıgında eşin uyuyormuydu ,
Galeriden ekran görüntülerine bak bakalım senin yakaladığın sıra çekmiş mi ekran görüntüsü..Silinen fotoğrafları bulamadım. iPhone telefonu
sen oadan çıkar çıkmaz kalkmış demek ,Uyuyordu
Neden direkt sormadınız ki?Bu ihtimal de var ama niye böyle hissediyorum
Ne diyeyim beni aldatıyor musun muNeden direkt sormadınız ki?
yoo hayır, gayet sakin ve olağan bi şekilde aa neyin fotosunu çekiyorsun diye sorabilirdinizNe diyeyim beni aldatıyor musun mu
O an çok acelem vardı düşünemedimyoo hayır, gayet sakin ve olağan bi şekilde aa neyin fotosunu çekiyorsun diye sorabilirdiniz
Hayır yahu ne çekiyorsun diye.Ne diyeyim beni aldatıyor musun mu
Dışarıda benim yanımda başka kadınlara baktığını fark etmiştim. Söyledim bunu. Farkında değilim bir daha dikkat ederim falan demişti.Siz odadayken uyuyor
Bi an girdiğinizde uyanmış halde ve foto çekme sesi duyuyorsunuz.
Aklınıza da müstehcen bir foto çektiği geliyor
Kaç kişi sormuş neden aklınıza o geldi bi güvensizlik mi yaşadınız diye ben de onu sorayım
Uyuma numarası yapıyordu siz çıkar çıkmaz kalktı ve foto çekmeye başladı başka bi kadın için aklınıza gelen bu galiba
Odaya girdiğinizde aa uyandın mı falan diye şaşırmadınız yüzüne bakmadınız mı bi hiç hani