- 12 Temmuz 2020
- 269
- 570
- 33
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
Öyle kendi fotoğrafını çeken biri değildirPardon da adam kendı fotosunu cekerken neden suphelendınız, orayı anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle kendi fotoğrafını çeken biri değildirPardon da adam kendı fotosunu cekerken neden suphelendınız, orayı anlamadım
Yüzü bana dönüktü yani tam kapıya doğru.Keşke tam o anda sorsaydınız.. Bir de yüzü size mi dönüktü yoksa arkası mı dönüktü?? Eğer yüzü size dönükse şüpheniz çok yersiz
Diğer taraftan eşiniz böyle saçma sapan şeyler yapıyorsa illa ki birşeyini yakalardınız ya da şüpheci tavırları olurdu.. Sizin olmadığınız odalara geçmesi, yalnız kalma çabası, duşa telefonla girme, telefonu ortalıkta bırakmama gibi şeyler..
Sizi çok iyi anlıyorum ama eğer bu tarz şeyler yoksa boşuna almayın adamın günahınıbir de şimdi sormayın boşuna eğer öyle bir durum varsa zaten söylemeyecek, eğer böyle birşey yapıyorsa da en azından şüphelendiğinizi anlamasın tedbir almasın.
Napıyordun dıye sormadıysanız bence sormayın, takıp edın bellı etmeden.Öyle kendi fotoğrafını çeken biri değildir
Şifreyi biliyorsan bak gizlice telefonunaSekiz günlük bebeğim var. Bu sabah bebek yatak odasında durmayınca salonda altını değiştirip emzirdim. Eşim yatak odasında. Bıraktığımda uyuyordu eşim. Bebeğin emziğini almak için yatak odasına hızla girdim bebek ağlıyor diye. Odaya girdiğimde eşim ayakta fotoğraf çekme sesi duydum ama inanın aklıma hiçbir şey gelmedi o an. Bebeği düşünüyordum sadece. Zaten günlerdir uykusuzluk lohusa depresyonu derken gözüm hiçbir şey görmüyor. Sonradan şüphelenmeye başladım ama soramıyorum da. Duygularım çok karışık. Napıcamı bilmiyorum. Ne yapıyordu o sırada? Evham mı yapıyorum yoksa gerçekten şüphelenmeli miyim?
Şimdi siz böyle anlatınca ilk aklıma gelen sevgilisine günaydın fotoğrafı atmak. Ama evli, çocuklu bir adam bunu yapmaz heralde. O karakterde bir adamdan çocuk yapmazdınız sanırım. Sizin tanıdığınız, güvendiğiniz adamsa sorduğunuzda da dürüstçe cevap verir benceSekiz günlük bebeğim var. Bu sabah bebek yatak odasında durmayınca salonda altını değiştirip emzirdim. Eşim yatak odasında. Bıraktığımda uyuyordu eşim. Bebeğin emziğini almak için yatak odasına hızla girdim bebek ağlıyor diye. Odaya girdiğimde eşim ayakta fotoğraf çekme sesi duydum ama inanın aklıma hiçbir şey gelmedi o an. Bebeği düşünüyordum sadece. Zaten günlerdir uykusuzluk lohusa depresyonu derken gözüm hiçbir şey görmüyor. Sonradan şüphelenmeye başladım ama soramıyorum da. Duygularım çok karışık. Napıcamı bilmiyorum. Ne yapıyordu o sırada? Evham mı yapıyorum yoksa gerçekten şüphelenmeli miyim?
Şifresi yok. Bugün duştayken baktım. Şüphe duyulacak bir şeye rastlamadımŞifreyi biliyorsan bak gizlice telefonuna![]()
Neyin fotosunu cekiyorsun diye sorabilirsin mesela. Aldatmak nerden cıkıyokı hemen. Burda bi suru kadının sorularına cevap verecegıme, simdiye 10 kere sormustum ben olsam.Ne diyeyim beni aldatıyor musun mu
Canım o zaman boşuna evham yapıyorsun sandığın gibi bir durum olsa illa ki şeysiyle göz göze gelirdinizYüzü bana dönüktü yani tam kapıya doğru.
O zaman boş ver belki de bir şey deniyordu ama gizli saklı değil öyle düşünŞifresi yok. Bugün duştayken baktım. Şüphe duyulacak bir şeye rastlamadım
Zaten bu şüphelendiren şey. Uyuyordu. Yoksa hareketlerini falan hiç farketmedim. Işık hızıyla girip çıktımOdadan çıkarken uyuyan adamın 5 dakika sonra uyanmış ayakta foto çekmesi veya ekran görüntüsü alması gayet de şüphe çekici. Organını çektiğini düşünmem ama ' hayırdır birilerine sabah şekeri olarak kendini mi gönderiyorsun ' derdim. Siz odaya girince telaşlanmadıysa büyük ihtimalle saçma sapan bir şey de olabilir ama pat diye sorulabilmeli böyle aklınıza takılan şeyler bence , herhangi biri değil ki adam, kocanız
bir bez değiştirme süresi öncesinde uyuyormus, 5 dakika içinde uyanip resim çekmesini gerektirecek ne olabilir kiPardon da adam kendı fotosunu cekerken neden suphelendınız, orayı anlamadım
Neden şüphelendiniz sizin gizlice fotonuzu mu çekti sizce
Aynen çok süre yok aradabir bez değiştirme süresi öncesinde uyuyormus, 5 dakika içinde uyanip resim çekmesini gerektirecek ne olabilir ki
E çıplak mıydı ki?Özür dilerim aynen öyle düşünüyorum