Kendini çok seviyor ve sizden beklediği muameleyi görmediğini düşünüyor. Ona hakettiği hayatı yaşatmadığınızı düşünüyor. Huyu değişmez bence. Babamdan biliyorum. O Da bizi kendine hiç layık görmedi. Annemi de. Bir kere gülümseyip memnun olmadı. Çünkü biz padişahımıza hürmet edemedikMerhaba halen eşimle uğraşiyorum.Ozetle anlaticam sorularla genişletebiliriz.
Kendine guvenen kendini guzel bulan meslegi olan bir kadının.Evlilik birligi icinde uzerime düşen şeyleri elimden geldigince layıkıyla yaparim.Ancak herkese karsı surekli olumlu anlayisli yardimsever davranan eşim bana aksine surekli elestirisel olumsuz memnuniyetsiz yaklasiyor.
6 yillik evliyiz ne yapsam begendiremedim.Surekli hatali olan kötu olan sevilmeye deger olmayan ama tolere edilen benim.
Her yolu denedim yok.O mukemmel hatasiz ama ben huzursuzluk cikartan katlanilamayan biriyim ama oyle degilim biliyorum.
Benim esimin derdi ne?
En mantiklisi bu ama iyi bi terapist arastirmak bulmak gitmek kendimi anlatmak.uşeniyorum açikcasi.keske biri bulsabu iyi dese gitsem ama yeni bi sehir hic bir bilgim yok kime guvenirim bilemiyorumo nedenle de biraz geei diruyorumBelki de adam haklıdır. Terapiye gidin, uzman ikinizi de dinlesin. Sen mükemmelsin, eşin peoblemli boşan desek ne işine yarayacak ki?
Sevilmeye deger olmayan derken? Boyle mi soyluyor size? Eger boyle soyluyorsa bunun sizi ne kadar kirabilecegini ifade ediyor musunuz kendisine?Merhaba halen eşimle uğraşiyorum.Ozetle anlaticam sorularla genişletebiliriz.
Kendine guvenen kendini guzel bulan meslegi olan bir kadının.Evlilik birligi icinde uzerime düşen şeyleri elimden geldigince layıkıyla yaparim.Ancak herkese karsı surekli olumlu anlayisli yardimsever davranan eşim bana aksine surekli elestirisel olumsuz memnuniyetsiz yaklasiyor.
6 yillik evliyiz ne yapsam begendiremedim.Surekli hatali olan kötu olan sevilmeye deger olmayan ama tolere edilen benim.
Her yolu denedim yok.O mukemmel hatasiz ama ben huzursuzluk cikartan katlanilamayan biriyim ama oyle degilim biliyorum.
Benim esimin derdi ne?
Yasadiginiz sehiri soylerseniz ben belki yardimci olabilirim?En mantiklisi bu ama iyi bi terapist arastirmak bulmak gitmek kendimi anlatmak.uşeniyorum açikcasi.keske biri bulsabu iyi dese gitsem ama yeni bi sehir hic bir bilgim yok kime guvenirim bilemiyorumo nedenle de biraz geei diruyorum
Aynenboyle dusunuyor surekli talep halinde ama ben de bukadarim ve insanim daha veeici olamiyorum.hatasiz olmami bekliyor ustelik hatalarini asla kabul etmezkenKendini çok seviyor ve sizden beklediği muameleyi görmediğini düşünüyor. Ona hakettiği hayatı yaşatmadığınızı düşünüyor. Huyu değişmez bence. Babamdan biliyorum. O Da bizi kendine hiç layık görmedi. Annemi de. Bir kere gülümseyip memnun olmadı. Çünkü biz padişahımıza hürmet edemedik
Cumle bu olmasa da.seni sevebilmem icin bunlari bunlari bunlari yapmamis olman/yapmaman lazim seklinde soyluyorSevilmeye deger olmayan derken? Boyle mi soyluyor size? Eger boyle soyluyorsa bunun sizi ne kadar kirabilecegini ifade ediyor musunuz kendisine?
En mantiklisi bu ama iyi bi terapist arastirmak bulmak gitmek kendimi anlatmak.uşeniyorum açikcasi.keske biri bulsabu iyi dese gitsem ama yeni bi sehir hic bir bilgim yok kime guvenirim bilemiyorumo nedenle de biraz geei diruyorum
AntalyaYasadiginiz sehiri soylerseniz ben belki yardimci olabilirim?
Nihan Tezer Yörük cift terapisi alaninda oldukca iyidir.Antalya
Ben de babama demiştim onu. Biz buyuz dedim. Bu kadarız. Yok daha fazlası. Allah bizi baştan mı yaratsın dedim. Gerçi arttık kendisi ile görüşmüyoruz annemle boşandılar. Ama mesela yemeği az yakarsın niye az der çok yaparsın niye çok der. Işığı açık unutursun bağırır. Kahve ister götürürsün neden köpüğü az der. Sonra birden gelir aklınıza benim canımın çay istediği gelmiyor mu kimse çay koymamış der. Biz müneccimlik yapıyoruz tabi bilmemiz lazım onun canının ne istediğini. Eve bir şey lazım olur. Almaz. Sonra da niye Yok diye Kızar. Almadın der annem, anneme yalan söyleme sen bana söylemedin der. Cebinde 50 lira eksik olsa hepimizi hırsızlıkla suçlar ve günlerce bize para harçlık vermezdi. Sürekli aşağılar, bağırır, küçümser... Allah ım dersin beni niye eksik yarattın da bu adam kızıyor. Tabi ben yaklaşık 6 yıldır kendisi ile yaşamıyorum. Böyle insanlar ömür törpüsü.Aynenboyle dusunuyor surekli talep halinde ama ben de bukadarim ve insanim daha veeici olamiyorum.hatasiz olmami bekliyor ustelik hatalarini asla kabul etmezken
Narsist değil de kıçı kalkık, megaloman, başkalarına hava atacak kadar yeterli bulmuyor sizi ve hıncını böyle alıyor yazık.Merhaba halen eşimle uğraşiyorum.Ozetle anlaticam sorularla genişletebiliriz.
Benim esimin derdi ne?
Cok tskrler hemen arastiricamNihan Tezer Yörük cift terapisi alaninda oldukca iyidir.
Ama ben cok yeterliyim aslinda:) bu nedenle sorunu ne onu bulamiyorum.Narsist değil de kıçı kalkık, megaloman, başkalarına hava atacak kadar yeterli bulmuyor sizi ve hıncını böyle alıyor yazık.
Ayni kulturden ayni yasta ayni egitim seviyesine ait insanlariz.eğitim durumu maddi olarak filan ondan önde misiniz
kültür yaş farkı var mı aranızda
Eminim ki öyle zaten ama hep daha fazlası mükemmeliyetçi, ama kendine bakmaz böyle davranırken ne kadar çirkin olduğuna. Aslan burcu mu?Ama ben cok yeterliyim aslinda:) bu nedenle sorunu ne onu bulamiyorum.
Boga burcu kendileri:)Eminim ki öyle zaten ama hep daha fazlası mükemmeliyetçi, ama kendine bakmaz böyle davranırken ne kadar çirkin olduğuna. Aslan burcu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?