Boğa ve Aslan burcu erkeklerinde bu özellikler mevcut...Acayip sınır oldum şimdi sizin kıymetınızı bilmediği için gerçekten. Ve durumunuz da can skıcı insan kendinden şüphe eder duruma gelebilir. Umarım aklı başına düşer.Boga burcu kendileri:)
Randevu aldim kendisinden biraz gec bi tarih alabildim ama ölmezsem giderim:) tekrar tskrler:)Nihan Tezer Yörük cift terapisi alaninda oldukca iyidir.
Ama ben cok yeterliyim aslinda:) bu nedenle sorunu ne onu bulamiyorum.
Ayni kulturden ayni yasta ayni egitim seviyesine ait insanlariz.
Boga burcu kendileri:)
Ah cok sevindim bu kadar cabuk harekete gecmenize! Istikrarli olun ve vazgecmeyin lutfen. Maddi, manevi zor bir surec olabilir ama sonunda kendim icin yaptigim en iyi yatirimdi diyeceksiniz, emin olun. Esinizi gitmeye ikna edebilecek misiniz?Randevu aldim kendisinden biraz gec bi tarih alabildim ama ölmezsem giderim:) tekrar tskrler:)
Can acisi gibi bir de fiyat soyledirler o da ayri:)Randevu aldim kendisinden biraz gec bi tarih alabildim ama ölmezsem giderim:) tekrar tskrler:)
Ben de sorun yok ben giderim her turlu der oAh cok sevindim bu kadar cabuk harekete gecmenize! Istikrarli olun ve vazgecmeyin lutfen. Maddi, manevi zor bir surec olabilir ama sonunda kendim icin yaptigim en iyi yatirimdi diyeceksiniz, emin olun. Esinizi gitmeye ikna edebilecek misiniz?
Diyorum sevmiyosan bosan ikimize se eziyet etme diye ama seviyorum diyor:)Sevmiyordur sizi.
Can acisi gibi bir de fiyat soyledirler o da ayri:)
Ne yazik ki oyle fiyatlar, biliyorum cok uzucu ama ne yazik ki ulkede psikoloji alani ile ilgili iyilestirmeler yapilamadigi icin, bu sekilde. Ancak imkani olan faydalanabiliyor.. Keske herkesin maddi olarak ulasabilecegi merkezler acabilse devlet, ama ne yazik ki buna gelene kadar cok dert var. Umarim bir fayda saglarsiniz..Ben de sorun yok ben giderim her turlu der o
Tam da başlarım böyle sevgine diyip ağzına lahmacun küreğiyle vurulmalık:)Diyorum sevmiyosan bosan ikimize se eziyet etme diye ama seviyorum diyor:)
Cok duyarli bir insansiniz cok da tatlisiniz:) bir daha tskrler:)Ne yazik ki oyle fiyatlar, biliyorum cok uzucu ama ne yazik ki ulkede psikoloji alani ile ilgili iyilestirmeler yapilamadigi icin, bu sekilde. Ancak imkani olan faydalanabiliyor.. Keske herkesin maddi olarak ulasabilecegi merkezler acabilse devlet, ama ne yazik ki buna gelene kadar cok dert var. Umarim bir fayda saglarsiniz..
Ay tesekkur ederim, yuzume gulucuk kondurdunuzCok duyarli bir insansiniz cok da tatlisiniz:) bir daha tskrler:)
Tülay Kök var Antalya'da,işinde iyidir.Antalya
Bi muddet durumu algilayamadim cunku cok asiktim sonra kendimi duzeltiyim istediklerini yapmaya calisayim huzurlu oluruz dedim.ancak isteklerinin sonu yok.nekdr cok sey yaparsam yapayim yine se memnun olmuyor en kucuk seyleri bile onume cok buyuk bi hataymis gibi sunuyor.yeni ayildim ya da artik canima tak etti diyebilirimPekala sindirmiş ama sizi böyle 1 insan 6 yıldır çekilir mi ?
Siz neden devamlı her hatasını yüzüne vurmadınız bunca zaman beklediniz ,
Yazık dimi size
Kendimden cok supheye dusuyordum hatta kendimi kotu biri saniyordum.onun istedigi sekilde bi cok yonumu de torpuledim.ama artik torpulencek tarafim kalmadi ama hala istekleri mutsuzluklari memnuniyetsizlikleri bitmediBoğa ve Aslan burcu erkeklerinde bu özellikler mevcut...Acayip sınır oldum şimdi sizin kıymetınızı bilmediği için gerçekten. Ve durumunuz da can skıcı insan kendinden şüphe eder duruma gelebilir. Umarım aklı başına düşer.
Roj öyle ölmez o adam füze atsaydınNarsist değil de kıçı kalkık, megaloman, başkalarına hava atacak kadar yeterli bulmuyor sizi ve hıncını böyle alıyor yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?