Eşim narsist değil ama ne?

Şımarık büyümüş olabilir mi ?
Hep en doğruyu bilen o muydu ailesinde .. herkes ona mı hürmet ederdi?

Karşısında sürekli ezik hiçbir şey bilmez insanlar vardır şimdi sizi kendisinden daha donanımlı görünce rahat edemez...
Onun daha iyi olması
Onun daha çok bilmesi
Gerekir.

Ama ben cok yeterliyim aslinda:) bu nedenle sorunu ne onu bulamiyorum.
Ayni kulturden ayni yasta ayni egitim seviyesine ait insanlariz.
Boga burcu kendileri:)

bence narsist.

anlattığınız her şey eski sevgilim. benim özgüvenimi yok edene kadar uğraştı sonra da beğenmedi.

sizinle yarışır bu tipte adamlar.

ben telefon değiştim telefonunu kırdı değiştirdi. ailem araba aldı aynı anda o da arabasını değiştirdi. fark etmemişim ki benle sidik yarıştırıyormuş. siz farkındasınız ne güzel.

verebileceğim tek tavsiye kendinizi ondan daha iyi konuma getirmek olur. o zaman minnoş oluyorlar onu bırakmayın diye. güç dengeleri sizin lehinize olsun kendinizi salmayın asla.

eğer çocuk yoksa çekilecek dert değil boşanın bile derim çünkü o giden özgüven narsist mağduru olmanın etkilerini atlatmak kolay değil.

Randevu aldim kendisinden biraz gec bi tarih alabildim ama ölmezsem giderim:) tekrar tskrler:)
Ah cok sevindim bu kadar cabuk harekete gecmenize! Istikrarli olun ve vazgecmeyin lutfen. Maddi, manevi zor bir surec olabilir ama sonunda kendim icin yaptigim en iyi yatirimdi diyeceksiniz, emin olun. Esinizi gitmeye ikna edebilecek misiniz?

Ah cok sevindim bu kadar cabuk harekete gecmenize! Istikrarli olun ve vazgecmeyin lutfen. Maddi, manevi zor bir surec olabilir ama sonunda kendim icin yaptigim en iyi yatirimdi diyeceksiniz, emin olun. Esinizi gitmeye ikna edebilecek misiniz?
Ben de sorun yok ben giderim her turlu der o

Can acisi gibi bir de fiyat soyledirler o da ayri:)
Ben de sorun yok ben giderim her turlu der o
Ne yazik ki oyle fiyatlar, biliyorum cok uzucu ama ne yazik ki ulkede psikoloji alani ile ilgili iyilestirmeler yapilamadigi icin, bu sekilde. Ancak imkani olan faydalanabiliyor.. Keske herkesin maddi olarak ulasabilecegi merkezler acabilse devlet, ama ne yazik ki buna gelene kadar cok dert var. Umarim bir fayda saglarsiniz..

Cok duyarli bir insansiniz cok da tatlisiniz:) bir daha tskrler:)

Cok duyarli bir insansiniz cok da tatlisiniz:) bir daha tskrler:)
Ay tesekkur ederim, yuzume gulucuk kondurdunuz
Istedigi kadar sizi sevsin, siz istediginiz kadar onu sevin, eger gunlerinizin cogunun mutsuz gecmesine sebep oluyorsa evliligi yurutmenin hic anlami yok. Genel olarak daha mutlu olmak icin evleniyoruz, amac bu. Ve eger sizi surekli asagilamaya calisiyor ve sevgisi icin kosullar one suruyorsa, siz kendinizi surekli degistirmeye calisiyorsaniz, bunun adi duygusal siddet. Fiziksel siddetten hic bir farki yok

Pekala sindirmiş ama sizi böyle 1 insan 6 yıldır çekilir mi ?
Siz neden devamlı her hatasını yüzüne vurmadınız bunca zaman beklediniz ,
Yazık dimi size

Terapist için üşeniyorum demişsiniz , eşinizin eleştirilerini dinlemek daha kolay geliyor demek :)

Eş olmak böyle birşey değil ki çok yorucu olur sizin için, terapi alın ve eşinizi memnun etmek için yormayın kendinizi.

Ne kadar kendine güveniyorum desenizde böyle bir eş sürekli aşağıya çeker insanı.

Pekala sindirmiş ama sizi böyle 1 insan 6 yıldır çekilir mi ?
Siz neden devamlı her hatasını yüzüne vurmadınız bunca zaman beklediniz ,
Yazık dimi size
Bi muddet durumu algilayamadim cunku cok asiktim sonra kendimi duzeltiyim istediklerini yapmaya calisayim huzurlu oluruz dedim.ancak isteklerinin sonu yok.nekdr cok sey yaparsam yapayim yine se memnun olmuyor en kucuk seyleri bile onume cok buyuk bi hataymis gibi sunuyor.yeni ayildim ya da artik canima tak etti diyebilirim

Kendimden cok supheye dusuyordum hatta kendimi kotu biri saniyordum.onun istedigi sekilde bi cok yonumu de torpuledim.ama artik torpulencek tarafim kalmadi ama hala istekleri mutsuzluklari memnuniyetsizlikleri bitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…