İstedigi gibi bi insan olmadigim icin beni sevmeyebilir ama ozmn da benden vazgecip seni sevmiyorum deyip birakip gitmesi lazim.seviyorum diyor ama ben hic anlamiyorum goremiyorum.nefret ettiginiz bi insana nasil davranirsaniz ayni o sekilde surekliAy tesekkur ederim, yuzume gulucuk kondurdunuz
Istedigi kadar sizi sevsin, siz istediginiz kadar onu sevin, eger gunlerinizin cogunun mutsuz gecmesine sebep oluyorsa evliligi yurutmenin hic anlami yok. Genel olarak daha mutlu olmak icin evleniyoruz, amac bu. Ve eger sizi surekli asagilamaya calisiyor ve sevgisi icin kosullar one suruyorsa, siz kendinizi surekli degistirmeye calisiyorsaniz, bunun adi duygusal siddet. Fiziksel siddetten hic bir farki yok
Nasil degersiz hissetirebilirim tam bilmiyorum yapayim diyorum ama aklima gelmiyor.unutuyorum genel manada da zor begenen elestiri yonu kuvvetli olan bi insan degilimSen de ona kendini değersiz hissettir o da senın neler yaşadığını anlasın. Sana yaptıklarının aynısını ona yap , belki biraz empati kurar aynı şeyleri kendisi de yaşayınca.
Beni oldugum gibi sevmek zorunda mi? Bunu gercekten soruyorum.boyle bi sevgi var mi bilmiyorum.biz 10 yildir birlikteyiz on yildir beni hic sevmemis ozaman cunku hic bi zaman beni ben oldugum icin kabul etmesi sevmedi.hep biseyler bekledi benden degismem icin.cok da degistim daha iyi sakin durust bi insan oldum o da ayri.o nedenle iyi mi kotu mu tam kararveremiyorum.ama daha fazla kendimden vericek yerim kalmadi.su an iyiyim degismesi gereken bi huyum kalmadi bence ama onca durum hala vahim:)Ay tesekkur ederim, yuzume gulucuk kondurdunuz
Istedigi kadar sizi sevsin, siz istediginiz kadar onu sevin, eger gunlerinizin cogunun mutsuz gecmesine sebep oluyorsa evliligi yurutmenin hic anlami yok. Genel olarak daha mutlu olmak icin evleniyoruz, amac bu. Ve eger sizi surekli asagilamaya calisiyor ve sevgisi icin kosullar one suruyorsa, siz kendinizi surekli degistirmeye calisiyorsaniz, bunun adi duygusal siddet. Fiziksel siddetten hic bir farki yok
Haklısın Kaj canım ama cidden sinir bozucular hepsinin türlü türlü huyu var. Kendilerine bakmadan kadını eziklemek anca totosu kalkık birinin işiRoj öyle ölmez o adam füze atsaydın
Niye beni ezikliyor yahu ezik miyim ben:) degilim:)Haklısın Kaj canım ama cidden sinir bozucular hepsinin türlü türlü huyu var. Kendilerine bakmadan kadını eziklemek anca totosu kalkık birinin işi
Öyle hissetmiş olmasanız burda bu soruya cevap arıyor olmazdınız efendim. Bilinçaltı.Niye beni ezikliyor yahu ezik miyim ben:) degilim:)
Ezikliyim varsa da şoyledir:) eşim cok dürust bi insandir 10 yildir kimseye yalan soyledigini gormedim.bana da soylemez.cok sakin bir insandir sinirlendigini ofkesini kontrol edemedigini cok nadir gordum.Cok arastirir cok okur kendini cok gelistirir.Yaptigi isi mutlaka cok duzgun yapar.Soz verdimi mutlaka tutar.butun insanlara karsi boyledir.Öyle hissetmiş olmasanız burda bu soruya cevap arıyor olmazdınız efendim. Bilinçaltı.
O senin en çok neyini eleştiriyorsa sende onu o şekilde eleştir. Giyimini kuşamını konuşmasını gülmesini yemesini içmesini kilosunu boyunu dış görünüşünü herseyını. Böyle insanlara sana ne yaşatıyorsa aynısını yaşatacaksın.Nasil degersiz hissetirebilirim tam bilmiyorum yapayim diyorum ama aklima gelmiyor.unutuyorum genel manada da zor begenen elestiri yonu kuvvetli olan bi insan degilim
Sizin sorun ettiğiniz şey gerçekten sorun mu peki bence objektif olarak buna bakmalısınız hem kendiniz için hem Eşiniz için. Kendiniz de onun da iyi taraflarını hep görüyorsunuz boşuna ben de önyargı da bulunup günaha girdim bu durumda. Madem kendinizi beğenip esınızı de begenıyorsunuz idare ve gecıstırme ıle hayatı sürdüreceksıniz. Burda epey rezil erkekler oluyoruz hep birlikte. size mutluluklar .Ezikliyim varsa da şoyledir:) eşim cok dürust bi insandir 10 yildir kimseye yalan soyledigini gormedim.bana da soylemez.cok sakin bir insandir sinirlendigini ofkesini kontrol edemedigini cok nadir gordum.Cok arastirir cok okur kendini cok gelistirir.Yaptigi isi mutlaka cok duzgun yapar.Soz verdimi mutlaka tutar.butun insanlara karsi boyledir.
Ama ben bu yonlerden onun kadar degilim ancak yerden yere vurmasini da gerektircek huylarim yoktur.esımi ovmus gibi oldum da bunlar iyi yonleri:) kotu yonleri...
Begeniyorum bazi yonlerini evliyim ztn begenmesem evlenmezdim ama herseyiyle de degil tabi begenmedigim yonleri sıkıntılarimi yazdim beni uzdugunu bunlara care bulamadigimi yazdim.durust sakin sozunureri falan yazdim diye mukemmel degil ki tumuyleSizin sorun ettiğiniz şey gerçekten sorun mu peki bence objektif olarak buna bakmalısınız hem kendiniz için hem Eşiniz için. Kendiniz de onun da iyi taraflarını hep görüyorsunuz boşuna ben de önyargı da bulunup günaha girdim bu durumda. Madem kendinizi beğenip esınızı de begenıyorsunuz idare ve gecıstırme ıle hayatı sürdüreceksıniz. Burda epey rezil erkekler oluyoruz hep birlikte. size mutluluklar .
Çok kontrolcü ve mükemmelliyetçi bir adam.Ezikliyim varsa da şoyledir:) eşim cok dürust bi insandir 10 yildir kimseye yalan soyledigini gormedim.bana da soylemez.cok sakin bir insandir sinirlendigini ofkesini kontrol edemedigini cok nadir gordum.Cok arastirir cok okur kendini cok gelistirir.Yaptigi isi mutlaka cok duzgun yapar.Soz verdimi mutlaka tutar.butun insanlara karsi boyledir.
Ama ben bu yonlerden onun kadar degilim ancak yerden yere vurmasini da gerektircek huylarim yoktur.esımi ovmus gibi oldum da bunlar iyi yonleri:) kotu yonleri...
Aynen, seviyorum diyorsa biri, iliski icerisinde ise oldugunuz gibi sevmek zorunda. Ama burda kisilik ile davranisi karistirmayalim. Sen cok neselisin hoslanmiyorum durgun ol diyorsa, ne bilim senin hayata bakis acisin su ben begenmiyorum degistir onu diyorsa vb kisilik degistirmeye calismak oluyor ve hic uygun degil. Ama birbirinizin hoslanmadiginiz davranislari olabilir. Ne biliyim coraplarini kirli sepetine atmiyorsun, bu beni sinirlendiriyor, bu huyunu degistirmeni istiyorum dersen ok. Ya da ne biliyim sen sevgini bana cok ifade etmiyorsun ama benim daha fazla duymaya ihtiyacim var, o sebeple sevgini daha fazla ifade etmeye calisir misin derse biri bu da ok. Aradaki farki anlatabildim mi? Ama ozunuzde oldugunuz kisiden hoslanmiyorsa ve bunu degistirmeye calisiyorsa, neden evlendi ki o zaman? Evlilikte en cok yapilan hatalardan biri bu, evlenince degisir ya neyse diyip evlilik karari almak. ikincisi de kotu giden bir evliligi bebek ile kurtarmaya calismak.Beni oldugum gibi sevmek zorunda mi? Bunu gercekten soruyorum.boyle bi sevgi var mi bilmiyorum.biz 10 yildir birlikteyiz on yildir beni hic sevmemis ozaman cunku hic bi zaman beni ben oldugum icin kabul etmesi sevmedi.hep biseyler bekledi benden degismem icin.cok da degistim daha iyi sakin durust bi insan oldum o da ayri.o nedenle iyi mi kotu mu tam kararveremiyorum.ama daha fazla kendimden vericek yerim kalmadi.su an iyiyim degismesi gereken bi huyum kalmadi bence ama onca durum hala vahim:)
Aynen bu sekilde cok guzel ozet olmus bu ben bunu degistiremiyorum malesefÇok kontrolcü ve mükemmelliyetçi bir adam.
Sizin de kendi değerlerine göre, mükemmel olmanızı istiyor.
Bardağın dolu yanını görememek gibi.
Suyun yarıya kadar bile dolu olması, ona yeterli gelmiyor. Yetinemiyor.
Ancak eminim, o da hayatı her bakımdan kendisine zindan ediyordur.
Sevgi bu kadar karşılıklı bir şey olmasa gerek. Eşiniz biraz değişik yaklaşıyor. Ancak terapist sizi doğru bir şekilde yönlendirebilir. Hatalarınız varsa, hatalı yaklaşımlarınız varsa (eşinizi ve sizi kastediyorum) uzman söyleyebilir. Biz belki sizi yanlış yönlendğrebilirz çünkü sadece okuyarak bilgi ediniyoruz. Üşenmeyin ve bir terapist bulup gidin. İnsan anlattıkça rahatlıyor, bakış açısı kazanıyor.Cumle bu olmasa da.seni sevebilmem icin bunlari bunlari bunlari yapmamis olman/yapmaman lazim seklinde soyluyor
Biraz acabilir misiniz belki yol gosterici bisey yakalarim.sizi rahatsiz eden neydi? Nekdr duzeldi nasil duzeldiÇok benzeri durum bizde vardı ne olduğunu uzun uzun anlatmama gerek yok fakat şöyle diyim size eşinizde kişilik bozukluğu var genelde bu tipler bi şeyi çok bildiklerini zannederler ama bişey bilmezler bunun için yardım alabilirsiniz ama tamamen geçmiyor ne yazk ki
Eşiniz delimi ne ???Ezdirmeyın kendınızı.Merhaba halen eşimle uğraşiyorum.Ozetle anlaticam sorularla genişletebiliriz.
Kendine guvenen kendini guzel bulan meslegi olan bir kadının.Evlilik birligi icinde uzerime düşen şeyleri elimden geldigince layıkıyla yaparim.Ancak herkese karsı surekli olumlu anlayisli yardimsever davranan eşim bana aksine surekli elestirisel olumsuz memnuniyetsiz yaklasiyor.
6 yillik evliyiz ne yapsam begendiremedim.Surekli hatali olan kötu olan sevilmeye deger olmayan ama tolere edilen benim.
Her yolu denedim yok.O mukemmel hatasiz ama ben huzursuzluk cikartan katlanilamayan biriyim ama oyle degilim biliyorum.
Benim esimin derdi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?