Narsist değil merhametsiz. Merhametsiz insan Allah düşmanıma vermesin..
Evet hatirladim sizi. Diger konuyla ilgili silecektim silemedim. Oyuzden yeni konu açmak zorunda kaldim.Bak daha önceki konunda da böyle demişim, habire konu mu açacaksın?
Evet hakklisiniz. Ben böyle biri degildim kendine zarar verecek biri hiç değildim. Bütün piskolojim bozuldu kendime engel olamadimEşiniz hiç de iyi ve güvenilir değil. Tartışma sonrası babanın evine Git diyen birinin neresi güvenilir, hangi konuda güvenilir mesela? Konu özür dilemesi bile değil yani neden bu kadar özür dilemesi gereken şeyler yapıyor? Zaten dilese bile bağışlanmayacak şeyler bunlar. Siz yapsın sonra da özür dilesin devam edeyim mi diyorsunuz? Belki farkında değilsiniz ama anlattığınıza göre artık kendinize zarar vermeye başlamışsınız adamın dikkatini çekmek için. Sizin de psikolojinizi bozmuş, kendinize daha fazla zarar vermeyin, bunun sonu yok. Maalesef sizi sevmiyor (anlattığınızdan kimseyi sevmeyen bir profil oluştu beynimde, kendisi hariç) , umursamıyor ve kendisi de merhametsiz, empatiden yoksun biri.
Evet . Diger konuyu silecektim silemedigim icin yeni bir konu açtimSizi hatırlıyorum…
Ki öyle herkesi hatırlamam da çok yeni cevaplamıştım.
Eşiniz kötü ve merhametsiz bir adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?