his__nana

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
9
-1
1
22
3 yıldır evliyiz bir küçük çocuğumuz var. Mutluyum. Buzamana kadar bir dediğimi iki etmedi sadık güvenilir bir eşim var normal zamanlarda dunya iyisi merhametli ilgili birisi. Yeri geldi çocugumuzla kendi ilgilenir bana yardim eder iyi bi baba. Ancak şöyle bişey var bazen tartişma oluyor aramizda her evlilikte oldugu gibi. Ama eşim hakkli da olsa hakssizda olsa asla özür dilemez. Hatta hamileliğim boyunca onun yüzünden çok stres yaşadim çok ağladim bikere olsun başimi okşamadi dönüp bakmadiben sabahlara kadar ağlarken o sirtini döndü öylece uyudu. Bende kirildigim icin gunlerce konusmadim onla. Ama o bana diyorduki reger konusmayacaksan git annenleri arayalim götürsünler seni.

Hiç unutmam yeni dogum yapmistim haliyle bebek geceleri agliyordu esim diyorduki çocugu goturup yetimhaneye vericem. Ve bikez degil defalarca tekrarliyor bunu. Sinirle söylediğini biliyorum ama sinirlede soylemis olsa çok kirici.

Ben kimseden özür dilemem diyor. Hakklida olsa hakksizda olsa hiç özür dilemez küser birkaç gün ayni evin içinde konuşmaz benle. En kötüsüde sinirlenip beni ne hale getirdin demesi. Naptiysan sen kendi kendine yaptin demesi. Ben sana bişey yapmadim kirmadim sen kendi kendine kiriliyorsun demesi. sanki bütün hata benimmiş gibi. Vicdansizsin dedigimdede kiziyor sinirleniyor bagiriyor sen vicdansiz insan görmemişsin diye .

Hatta dün sinir kirizi geçirdim sinirden butun vucudum titriyordu ama onun umrunda bile olmadi. upuzun saçlarimi kestimdönüp sen naptin diye bakmadi bile. Dünden beri hiçbişey yemedim yiyesim gelmiyor. Oysa benle konusmiyor hatta beni suçluyor

Çok çelişkili bir durum içindeyim.

Son düzenleme:
Narsistliğini bilmemde anormal olduğu kesin.Insan cocugu icin yetimhaneye bırakıcam diyebilir mi ne manyakça birşey.Nedense böle adamları anlatırken ilk sözler hep melek vari.Alta iniyosun ruh hastası.Çelişki burda başlıyo zaten.Sizin yaptıklarınız umru bile değil kendinize boşa zarar veriyorsunuz ağladınız,harap oldunuz, saçlarınızı kestiniz ee kime oldu olan.Değmez vallahi böle adamlara ömür tüketmeye değmez.

Eşiniz hiç de iyi ve güvenilir değil. Tartışma sonrası babanın evine Git diyen birinin neresi güvenilir, hangi konuda güvenilir mesela? Konu özür dilemesi bile değil yani neden bu kadar özür dilemesi gereken şeyler yapıyor? Zaten dilese bile bağışlanmayacak şeyler bunlar. Siz yapsın sonra da özür dilesin devam edeyim mi diyorsunuz? Belki farkında değilsiniz ama anlattığınıza göre artık kendinize zarar vermeye başlamışsınız adamın dikkatini çekmek için. Sizin de psikolojinizi bozmuş, kendinize daha fazla zarar vermeyin, bunun sonu yok. Maalesef sizi sevmiyor (anlattığınızdan kimseyi sevmeyen bir profil oluştu beynimde, kendisi hariç) , umursamıyor ve kendisi de merhametsiz, empatiden yoksun biri.

Sanki kendi başına yaptın cocugu. Siz niye ağlıyorsunuz ki bu tarz insanlara karsı onlar gibi davranmalısınız. siz de ona hakaret edin özür falan da dilemeyin.

Narsist kelimesinden gına geldiğini belirterek yoruma geçiyorum.
Bu adam mı merhametli? Adeta bir merhamet abidesi, çocuğu yetimhaneye vermeyi teklif etmek, özür dilememek, sinir krizi geçiren eşine göz ucuyla bile bakmamak.
Asıl soru şu, narsist ya da değil siz niye hala bu adamla evlisiniz?

Senin kocan merhametsiz bir k.pek ister kusura bak ister bakma umrumda değil! Her pisliğine kılıf uydurmuşsun? Hepimizin bebekleri sabaha kadar ağladı ama kocalarımız aldı baktılar of demediler. Yetimhaneye bırakacam diyen adam inşallah bebek ağladı diye şiddet uygulamaz! Sana git diyor bu adamın merhameti mi var yani? Merak ettim nerede o merhamet?
Ay sinirim bozuldu.

Konun başındaki eşinin bir dediğini iki etmeyen koca nereye kayboldu? Kendi kendize çelişmişsiniz.
Eşiniz iyi falan değil, sadık olması da ekstra bir şey değil.
Adam dümdüz merhametsiz, kötü. Kendi çocuğuyla ilgili söylediği şeyden belli.

Eşin bir baba ve bu babaya güvenip asla çocuğunu bırakamazsın bildiğin merhametsiz bu ne demek çocuk ağlıyor diye yetimhaneye vermek ya yaparken düşüncekti o zaman bunları

Sizi hatırlıyorum…

Ki öyle herkesi hatırlamam da çok yeni cevaplamıştım.

Eşiniz kötü ve merhametsiz bir adam.

Evet hakklisiniz. Ben böyle biri degildim kendine zarar verecek biri hiç değildim. Bütün piskolojim bozuldu kendime engel olamadim

Sizin eşiniz iyi birisi değil, insan çocuğuna merhamet eder babalık duygusu bile sıfır. Her şeyi de kılıfına uydurmuşsunuz. Bence bir an önce gerçekleri görün, açın gözlerinizi. Narsistlik sadece bu davranışlara indirgenemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…