Eşim narsist olabilir mi? Bu evlilik mi? Ne yapmam gerekiyor? Gitmek de kalmak da çok zor..

Çocuk yapmamış ol lütfen

Allah yardımcın olsun. Kırmak için demiyorum ama tam bir görücü usulü evliliği yapmış eşin sen sevdik diyorsun ama burda seven bir tek sensin. Böyle biriyle çocuk düşünme kendine yazık ediyorsun doğacak çocuğa daha çok yazık edersin. Duselmiyorsa ailenle konuş herşeyi mesleğinde var yapma bunu kendine

Allahım sanki çok mutlusunuzda birde mutluluğunuza zavallı bir çocuğu eklemek istiyorsunuz.

allah eşinizide sizide ıslah etsin. Hiçbirşey normal değil birde okumuş etmişsiniz kendinize bunları revamı görüyorsunuz

ailenize diyecek birşey bulamıyorum

kusura bakma ama çarşaf giyen bayanların eşlerinde bu saydıklarının hepsi var. gazete kağıdı cama sardılarını biliyorum tanıdık akrabaların içinde. kız kardeşleriyle bile görüştürmüyorlar. çocuklara suç bulmuyorum çünkü babalarından kaynaklıydı. onlarda eşlerine yapıyor. benim yaşımda olan kız hep camdan bakardı insanlara çocukken. sonra kız ailenin istediğinin tam tersi oldu. zamanla bir kaçı düzeldi alıştılar ama çeken biliyor. saydıklarım kişiler hep kardeş.
Allah yardımcın olsun ama ömür geçmez. insanlığın doğasına ters. islama uygun diye seçiliyor böyle insanlar ama asla islamı temsil etmiyor böyle evlilikler.

Bu narsistlikten çok öte bir durum.
Eşiniz hasta resmen.
Böyle hayatı 1 saat çekmem ben.
Bir de adamdan çocuk mu yapmak istiyorsunuz?
Gitmek için daha ne olması gerekiyor?
Siz evlilik değil esir hayatı yaşıyorsunuz
Ailemi istemeyen adamın ağzına.... anladınız siz.
Kaç kaç kaç

Siz anlatırken ben darlandım burda neden bu hayatı yasamayi tercih ediyorsunuz? Boyle bir adamdan cocuk yapıp bir bireyin daha boyle bir mahkum hayatı mi yasamasini istiyorsunuz? Huylu huyundan vazgecmez sizi üzülüyor diye degismez kocaniz bosuna birgun düzelir diye beklemeyin. Hazir cocukta yokken bitirin bu iliskiyi omrunuzu bu sekilde mi gecirmek istiyorsunuz?

Isiniz var ne guzel.Ama gercekten psikolojik sorunlari var. Dikkat edin.

Cesur ol lütfen kardeşim arkanda ailen de arkanda inan sevinirim benim kızım olsan yaranı sararım gel kızım derim yapma bunu kendine hasta edicek seni

Anne olun tabiki ama yaşınız genç. Bırakın hayat başka yerde şans versin size.

Sonuna kadar okuyamadım sinirlerim zıpladı bak kardeşim aklın varsa boşan bu adamdan sakın çocuk yapma okumuş herşeyin bilincinde birisin o esin asla ama asla değişmez kendi ayakların üzerinde dur kimsenin kölesi olma

Lütfen boşan.Ben de böyle bir adamla evliyim.Turkce öğretmeniyim ve mesleğimi yapmıyorum.Eşim de öğretmen.Biraz farkları olsa da bunlar aynı.Biz kurban olarak seçildik.Onlar için biri gelir diğeri gider.Sayfa sayfa sana neler yaşadıklarını anlatsam çok şaşırdın.Bu isismardan kurtul.Ben anladığım sndan itibaren bıraktı.Bubevlilik değil.Dininiz de erkeğe itaat et bütün psikopatliklarina sabret demiyor.Bu düşünce yapısını bize kim empoze ettiyse artık şu zinciri kıralım.İtaat Allah'a yapılır.İki yuzlu münafık kılıklı kalbinde kin ve nefret barındıran erkek musfettesine değil...Çocuk bu adamın yanında akıl hastası olurTedaviyi kabul etmiyorlar.Narsist hem de farklı paranoyak gibi bir durumu da var.Ne olur yapma.Bak ben çekişmeli boşanıyorum.1 yıl oldu.İstismarin etkilerini yeni yeni atabildim.Bir kere bile ağlamadım.Düsundugum gibi acı çekmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…