Eşim narsist olabilir mi? Bu evlilik mi? Ne yapmam gerekiyor? Gitmek de kalmak da çok zor..

Anne babamız bile yeri geldiğinde bize laf söylediğinde onlara karsı gelebiliyoruz. Bu adamı cekme sebebiniz emek verdim nasıl cekip gidebilirim gibi düsünceler sanırım. Bu adam psikolojinizi bozar. Yuva bir daha kurulur. Benden kücüksünüz ben daha evlenmedim 29 yasındayım. Cevremde ikinci evliliğinde cok mutlu olan insanlar var. Kpssye tekrar girin, o adamdan kurtulun kafanızı da dağıtmıs olursunuz böylelikle

Ya terapiye götür ikna et diyeceğim ama düzeleceğinide pek sanmıyorum Eşininde ailesininde geninde var bunlar değiştiremezsin ve yerinde olsam çocuk yapmayı bile düşünmezdim.. Aklına başına topla bir bebeğin olduğunda eşin çokmu düzelecek sence? Git annenin babanın kahrını çek öyle bir adamı çekeceğine..
Bu arada güzel anılarınızı falan düşünmeyi bırak lütfen..

Son düzenleme:
Boşan hayatını kurtar

Böyle kocan olacagına olmasın daha iyi

Kpss kazandım, eş için gitmedim diye yazdığınızı okuyunca konunun inandırıcılığı benim gözümde bitti. Düşün artık gerisini sen

Allah rızası için ne güzel giyinmişsin. Hakkını vermeye çalışıyorsan ne âlâ.

Lâkin Lafzullah da, başını yerden kaldırma, cama çıkma, evine kimseyi alma, çalışma diye bir emir yok.
Elbette rıza da önemli fakat eşinizin rıza göstermemesinin tek sebebi bencillik.

Sizi ailenizle isteğine göre görüştürüyor, evine almak istemiyor. Siz istemeseniz bile onun ailesi eve gelecek ama. Eve bir buçuk yıl bal almamak ne demek? Sen hiç mi markete gitmedin o kadar süre içerisinde.
Kardeşim sen ne yaşıyorsun yapma bunu kendine, çok daha mutlu olabilirsin, işin gücünde var. Neden bu esir hayatı?

Kimse vazgecilmez değil böyle bir adamı ne diye düzeltme çabası sarfediyorsun? Sen bir yılda bir yıl değil, 5 yıl yaşlanırsın.
Lütfen ama lütfen buradaki yorumları dikkate al, çocuk yapıp o günahsızın da hayatını bu adama katlanmaya mahkum etmeden, Allahın da helal kıldığı gibi BOŞAN.
Boşanmıyorsan da çocuk felan yapma. Bu adam düzelmez.

Bu nedir yaaa gerçekten taniyamamissiniz demekki evlenmeden Allah kurtarsn

Saçmalamayın size engel falan olan yok kendinize gelin yahu!. Boşanmak için daha ne bekliyorsunuz bir insan kendine ve ailesine bunların yapılmasına nasıl izin verir?? Yazık gerçekten umarım gerçek değildir konu...

Ya bilemiyorum ama cocuk icin acele etmeyin bence bu durumda bosanin demesemde cocuk icin bu evlilikte erken cocuk herseyi yoluna koymaz bu sefer cocukla ilgili size karisir yemesine giymesine bakmanıza sizin cok ciddi sorinalriniz var rabbim size bolca sabır versin ve yâr ve yardimciniz olsun

Bu evlilik değil ki bir ömür nasıl geçireceksiniz. Bir de çocuk yapıp aranızdaki bağı kuvvetlendirmeyin lütfen.. Nişanlılık döneminde bir tuhaflık sezmediniz mi

Okurken boğuldum. Pencerenin perdesini çekip sana hava aldırmak istedim. Bacım sen bu adama katlanamıyorsun zoruna gidiyor yaptıkları doğal olarak ki, senin yerine kim olsa çoktan ardına bakmadan bitirirdi bu asareti. Birde çocuk yapmayı düşünüyorsun hadi kendine acımıyorsun, o yavruya da mı acımıyorsun? Ya kendi ailene? Eşiniz muhtemelen psikolojik destek önerseniz onu da kabul etmeyecek. Aileniz sizi okutmuş belli ki meslek sahibi olmanızı istemiş siz bu adam için hep fedekarlık yapmışsınız o ne yapmış sizin için? Eşiniz olması sizin hayatınızı karartma hakkına sahip olması anlamına gelmiyor. Lütfen kendinize bunu reva görmeyin.

Sen bunu evlilik sanıyorsun heralde..

Son durumu ne acaba konu sahibinin inşallah çocuk yapmak gibi bir hataya kalkışmamıştır. Burada yazılanları iyice okuyup boşanma dilekçesini verip özgürlüğüne kavuşmuştur diye temenni ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…