- 6 Eylül 2015
- 5.738
- 4.515
- 173
- Konu Sahibi Hayatin Asli
Bence kendini gerçekletirememis ve kendinin farkında olmayan ve ne istedigini bilmeyen birisin,birde kendi içindeki yolculuğu bitirmeden hayatına bir kişiyi daha sokarak işleri daha da zorlaştırmıssın.Hep kendini ispatlama çabasına girmişsin ve değerli olduğunun farkına varılmasını istemişsin anlattigina göre.Ancak kendine güvenirsen ve inanirsan değerli olduğunun farkına varabilirsin.Önce ki yazılarında hep aileme yardım ettim beni önemsemediler,ya da iyi eş olmak için eşimin her dediğini yaptım ama yaranamadim demişsin. Baskalarina kendini ispatlamak ya da yaptığın şeylerden taktir görmek zorunda değilsin.Sen yaptıklarının doğru olduguna inaniyorsan tamamdir.Kim ne derse desin.Sana doğru gelmeyen bir seyi yapma zaten.Özgür iradeli bir birey ol. Ayrıca kimse zorla sana bir şey yaptiramaz.Öncesinde eşinde sorun gördüm ki zaten sorunlu bir adam o ayrı.Sende de hata var,kendini ona köle etmekle sen de hatalisin.Bir silkelen.Kendine gel ne oluyoruz de kendine.Dünya ya bir kere geliyorsun,saçma sapan insanlar yüzünden ruh hastası olmaya da gelmedik.Başkası için hayatımızı heba etmeye gelmedik.Bu senin hayatin,senin seçimlerin...Ilk önce kendini sev ,saygı göster.Sonra bağımsız bir birey olmayı öğren.Ailen de olsa eşinde olsa sana saygı duymalı.Kisacasi sen onlara bu firsat verdiğin için en büyük hata sende.