- 14 Mayıs 2020
- 43
- 30
- 1
- 39
- Konu Sahibi denizindalgasesi
-
Birincisi sürekli elestiriyorsa sizde onu eleştirin ikincisi o ne anlaşması yasal olarsk bi önemi var mı yoksa salla gitsin çok saçma olmuş bu fikir ortak karar verilmeliÇok duygusuz soğuk.sanki aramızda bir duvar var gibi.camdan bir duvar var ve brn ona ulamıyorum.sürekli eleştirir eleştirir diken üstündeyim evde.bebeğin altını temizlerim o öyle mi olur eline yakıştır biraz der.empati yapamaz.sosyal arkadaşı hiç yoktur.ne bileyiö mutlu değilim.bir de size saçma gelecek ama evlenirken imam nikahında bana bir anlaşma yapalım imzalayalım demişti yuvanın sağlam temeller üzerine oturması için tartışmalarda nihai kararı o verecek onun dediği olacaktı.otorite olarak onunkabul ediyorum diye kağıt imzalamıştım.ne salağım değil mi?
Yasal olarak hiçbir geçerliliği yokBirincisi sürekli elestiriyorsa sizde onu eleştirin ikincisi o ne anlaşması yasal olarsk bi önemi var mı yoksa salla gitsin çok saçma olmuş bu fikir ortak karar verilmeli
Ama bir tartışma olunca sen baştan kabul ettin benim otoritemi diyorBirincisi sürekli elestiriyorsa sizde onu eleştirin ikincisi o ne anlaşması yasal olarsk bi önemi var mı yoksa salla gitsin çok saçma olmuş bu fikir ortak karar verilmeli
Yani böyle bi kağıt imzalatmak istemesinden belli sizi pek düşünmediği,saygı duymadığı..keşke kabul etmeseydiniz..umarım düzelir,ama ben burdayım diyip kendi varlığınızı hatırlatmadıkça zor gibi..Çok duygusuz soğuk.sanki aramızda bir duvar var gibi.camdan bir duvar var ve brn ona ulamıyorum.sürekli eleştirir eleştirir diken üstündeyim evde.bebeğin altını temizlerim o öyle mi olur eline yakıştır biraz der.empati yapamaz.sosyal arkadaşı hiç yoktur.ne bileyiö mutlu değilim.bir de size saçma gelecek ama evlenirken imam nikahında bana bir anlaşma yapalım imzalayalım demişti yuvanın sağlam temeller üzerine oturması için tartışmalarda nihai kararı o verecek onun dediği olacaktı.otorite olarak onunkabul ediyorum diye kağıt imzalamıştım.ne salağım değil mi?
O zaman takma kafaya istediğini yapYasal olarak hiçbir geçerliliği yok
Neden evlensin ki sevmedenHayır, sadece severek evlenmemiş.
Utusu yapılsın, ozgurce seks yapsın yemeği pıssın arkası toplansın diye olabılır.Neden evlensin ki sevmeden
Malesef sabrım taşıyor uyamadığım zamanlar oluyor o zamanlarda sen baştan kabul etmiştim otoritemi diyor haklı olarakbir yaşıma daha girdim oterite sağlamak için imza attırmış ee uyuyor musunuz bari sözleşmeye
Eline o kağıt geçince karsinina geç çak çakmağı yak gitsin gözünün onundeAma bir tartışma olunca sen baştan kabul ettin benim otoritemi diyor
Ne kadar süredir evlisiniz?Çok duygusuz soğuk.sanki aramızda bir duvar var gibi.camdan bir duvar var ve brn ona ulamıyorum.sürekli eleştirir eleştirir diken üstündeyim evde.bebeğin altını temizlerim o öyle mi olur eline yakıştır biraz der.empati yapamaz.sosyal arkadaşı hiç yoktur.ne bileyiö mutlu değilim.bir de size saçma gelecek ama evlenirken imam nikahında bana bir anlaşma yapalım imzalayalım demişti yuvanın sağlam temeller üzerine oturması için tartışmalarda nihai kararı o verecek onun dediği olacaktı.otorite olarak onunkabul ediyorum diye kağıt imzalamıştım.ne salağım değil mi?
Katlanamıyorum ama çocuk varBen kendi abime katlanamiyorum sürekli eleştirir husisi yanına çağırıp azarlar hicbir şeyi beğenmez,evden ayrilmanin hayaliyle yaşıyorum. Siz elin adamına nasıl katlanıyorsunuz ?
4 yıl olduNe kadar süredir evlisiniz?
Şu çocuk bahanesine de sığınmayın artık. Cocugun özbakımıyla siz ilgileniyorsunuz zaten. O sadeve maddiyati karsiliyordur. Boşanın nafakayla kafaniz rahat etsinKatlanamıyorum ama çocuk var
konu pek gerçekçi gelmemekle beraber adam baştan ben böyle de manyağım demiş sen de altına imzanı atıp severek kabul etmiş çocuk da yapmışsın.şartlara uy devam etÇok duygusuz soğuk.sanki aramızda bir duvar var gibi.camdan bir duvar var ve brn ona ulamıyorum.sürekli eleştirir eleştirir diken üstündeyim evde.bebeğin altını temizlerim o öyle mi olur eline yakıştır biraz der.empati yapamaz.sosyal arkadaşı hiç yoktur.ne bileyiö mutlu değilim.bir de size saçma gelecek ama evlenirken imam nikahında bana bir anlaşma yapalım imzalayalım demişti yuvanın sağlam temeller üzerine oturması için tartışmalarda nihai kararı o verecek onun dediği olacaktı.otorite olarak onunkabul ediyorum diye kağıt imzalamıştım.ne salağım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?