• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim narsist olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok duygusuz soğuk.sanki aramızda bir duvar var gibi.camdan bir duvar var ve brn ona ulamıyorum.sürekli eleştirir eleştirir diken üstündeyim evde.bebeğin altını temizlerim o öyle mi olur eline yakıştır biraz der.empati yapamaz.sosyal arkadaşı hiç yoktur.ne bileyiö mutlu değilim.bir de size saçma gelecek ama evlenirken imam nikahında bana bir anlaşma yapalım imzalayalım demişti yuvanın sağlam temeller üzerine oturması için tartışmalarda nihai kararı o verecek onun dediği olacaktı.otorite olarak onunkabul ediyorum diye kağıt imzalamıştım.ne salağım değil mi?

Böyle bişeyi imzalamayı nası kabul ettiniz ya ben şaka sanardım:KK70:

Evet salaksın sanırım.Bak kendin sormuşsun alınmaca gücenmece yok.Ayrıca b*klu çocuk bezi hangi insanın eline nasıl yakışır yahu?Aldığınla benim ele yakışmıyor ama senin suratına yakışır diyip atsaydın yüzüne.Konunun başlığına geliyorum sen eşi olarak bilemiyorsan biz nerden bilelim?Hele o antlaşma meselesi osmanlı böyle ağır antlaşma imzalamamıştır herhalde.

Evet salaksın sanırım.Bak kendin sormuşsun alınmaca gücenmece yok.Ayrıca b*klu çocuk bezi hangi insanın eline nasıl yakışır yahu?Aldığınla benim ele yakışmıyor ama senin suratına yakışır diyip atsaydın yüzüne.Konunun başlığına geliyorum sen eşi olarak bilemiyorsan biz nerden bilelim?
Ay olur mu asla alınmam haklı diyorsunuz.bayrak çekeniyim hem de salağın

Hayir narsist degil, narsist olsa duramazsiniz. Bu sira da bir narsist modasi var aldi basini gidiyor.
Neyse, esiniz sizi sevmiyor sadece, narsist falan degil
Zamanla sevmez mi peki sizce? Sevmediğini ben de hissediyorum ama belki zamanla sever diye düşünüyorum.

bir de size saçma gelecek ama evlenirken imam nikahında bana bir anlaşma yapalım imzalayalım demişti yuvanın sağlam temeller üzerine oturması için tartışmalarda nihai kararı o verecek onun dediği olacaktı.otorite olarak onunkabul ediyorum diye kağıt imzalamıştım.ne salağım değil mi?
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Saçma mı? Lütfen gerçek olmasın, lütfen gerçek olmasın...

Ya inanın ki gerçek.
Ayrılmak istemiyorsan onun yaptığını yaparak pişman edeceksin ağzını açtığında sende başla valla öyle pişman olacakki ağzını acamayacak hiç birşey dememissin sen anlaşılan kocana ,hayat böyle gitmez kendinin değerini bil bu hayat çekilmez böyle

Zamanla sevmez mi peki sizce? Sevmediğini ben de hissediyorum ama belki zamanla sever diye düşünüyorum.
Zamanla insanlarin mevcut olan sevgisi azaliyor, siradanlasiyor, bitiyor. Durumun tersine islemesi cok zor ama imkansiz degil tabi. Gerci esinizin de oyle bir istegi olmasi gerek, o pek yok gibi iste

Ama bir tartışma olunca sen baştan kabul ettin benim otoritemi diyor

Boyle ruh hastalarini nerden buluyorsunuz? Otorite benim al kagit imzala diyen bir tiple neden evlendiniz Allah askina? Ayrica oyle bir seyin kanunen hicbir gecerliligi yok. Esiniz ruh hastasi.

Çok duygusuz soğuk.sanki aramızda bir duvar var gibi.camdan bir duvar var ve brn ona ulamıyorum.sürekli eleştirir eleştirir diken üstündeyim evde.bebeğin altını temizlerim o öyle mi olur eline yakıştır biraz der.empati yapamaz.sosyal arkadaşı hiç yoktur.ne bileyiö mutlu değilim.bir de size saçma gelecek ama evlenirken imam nikahında bana bir anlaşma yapalım imzalayalım demişti yuvanın sağlam temeller üzerine oturması için tartışmalarda nihai kararı o verecek onun dediği olacaktı.otorite olarak onunkabul ediyorum diye kağıt imzalamıştım.ne salağım değil mi?
İyi boşanma durumda vaat ettiği altın ve paraların da üstüne yatmaz size verir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X