- 7 Ocak 2016
- 10.353
- 49.951
- 598
- Konu Sahibi denizindalgasesi
-
Boşanmak için bu sebepler yeter mi sizce?Şu çocuk bahanesine de sığınmayın artık. Cocugun özbakımıyla siz ilgileniyorsunuz zaten. O sadeve maddiyati karsiliyordur. Boşanın nafakayla kafaniz rahat etsin
Ya inanın ki gerçek.konu pek gerçekçi gelmemekle beraber adam baştan ben böyle de manyağım demiş sen de altına imzanı atıp severek kabul etmiş çocuk da yapmışsın.şartlara uy devam et
Çok duygusuz soğuk.sanki aramızda bir duvar var gibi.camdan bir duvar var ve brn ona ulamıyorum.sürekli eleştirir eleştirir diken üstündeyim evde.bebeğin altını temizlerim o öyle mi olur eline yakıştır biraz der.empati yapamaz.sosyal arkadaşı hiç yoktur.ne bileyiö mutlu değilim.bir de size saçma gelecek ama evlenirken imam nikahında bana bir anlaşma yapalım imzalayalım demişti yuvanın sağlam temeller üzerine oturması için tartışmalarda nihai kararı o verecek onun dediği olacaktı.otorite olarak onunkabul ediyorum diye kağıt imzalamıştım.ne salağım değil mi?
Yeterli tabi daha nolucak ?Boşanmak için bu sebepler yeter mi sizce?
Ay olur mu asla alınmam haklı diyorsunuz.bayrak çekeniyim hem de salağınEvet salaksın sanırım.Bak kendin sormuşsun alınmaca gücenmece yok.Ayrıca b*klu çocuk bezi hangi insanın eline nasıl yakışır yahu?Aldığınla benim ele yakışmıyor ama senin suratına yakışır diyip atsaydın yüzüne.Konunun başlığına geliyorum sen eşi olarak bilemiyorsan biz nerden bilelim?
Zamanla sevmez mi peki sizce? Sevmediğini ben de hissediyorum ama belki zamanla sever diye düşünüyorum.Hayir narsist degil, narsist olsa duramazsiniz. Bu sira da bir narsist modasi var aldi basini gidiyor.
Neyse, esiniz sizi sevmiyor sadece, narsist falan degil
MantıkNeden evlensin ki sevmeden
bir de size saçma gelecek ama evlenirken imam nikahında bana bir anlaşma yapalım imzalayalım demişti yuvanın sağlam temeller üzerine oturması için tartışmalarda nihai kararı o verecek onun dediği olacaktı.otorite olarak onunkabul ediyorum diye kağıt imzalamıştım.ne salağım değil mi?
Sevmeden evlenmek mantıksızlığın alası benceMantık
Ayrılmak istemiyorsan onun yaptığını yaparak pişman edeceksin ağzını açtığında sende başla valla öyle pişman olacakki ağzını acamayacak hiç birşey dememissin sen anlaşılan kocana ,hayat böyle gitmez kendinin değerini bil bu hayat çekilmez böyleYa inanın ki gerçek.
Malesef gerçek
Saçma mı? Lütfen gerçek olmasın, lütfen gerçek olmasın...
Ben de mantık evliliği yaptım, aşık değildim, aşık olma umudum da yoktu, şartları bana uyuyordu,bana değer veriyordu. Ama şu an çok seviyorum iyi ki diyorum.Sevmeden evlenmek mantıksızlığın alası bence
Zamanla insanlarin mevcut olan sevgisi azaliyor, siradanlasiyor, bitiyor. Durumun tersine islemesi cok zor ama imkansiz degil tabi. Gerci esinizin de oyle bir istegi olmasi gerek, o pek yok gibi isteZamanla sevmez mi peki sizce? Sevmediğini ben de hissediyorum ama belki zamanla sever diye düşünüyorum.
Ama bir tartışma olunca sen baştan kabul ettin benim otoritemi diyor
İyi boşanma durumda vaat ettiği altın ve paraların da üstüne yatmaz size verirÇok duygusuz soğuk.sanki aramızda bir duvar var gibi.camdan bir duvar var ve brn ona ulamıyorum.sürekli eleştirir eleştirir diken üstündeyim evde.bebeğin altını temizlerim o öyle mi olur eline yakıştır biraz der.empati yapamaz.sosyal arkadaşı hiç yoktur.ne bileyiö mutlu değilim.bir de size saçma gelecek ama evlenirken imam nikahında bana bir anlaşma yapalım imzalayalım demişti yuvanın sağlam temeller üzerine oturması için tartışmalarda nihai kararı o verecek onun dediği olacaktı.otorite olarak onunkabul ediyorum diye kağıt imzalamıştım.ne salağım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?