• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim narsist olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
imza olayına o kadar güldüm ki :KK70:biz de çocukken kardeşimle çok yapardık 😂😂
Konuya yorumum sadece şu, önünüze gelene narsist diyip durmayın artık bu modayı kim çıkardıysa 🤦🏻‍♀️
Ben demedim psikloğa gidiyorum tükenmişlik sendromum var.psikoloğum koydu teşhisi anlattıklarıma bakarak

Malesef sabrım taşıyor uyamadığım zamanlar oluyor o zamanlarda sen baştan kabul etmiştim otoritemi diyor haklı olarak
haklı falan değil sizi sindirmiş resmen. sizde baştan rengini belli eden bu adamı nasıl kabul ettiniz anlamıyorum hadi bir hatadır kabul edip imzalamışsın sonradan aman başlarım imzana diyemediniz mi

Sevmeden evlenmek mantıksızlığın alası bence
Niye karsılıklı anlasıp mantıklı evliligi yapıp mutlu olan bir suru insan var su hayatta.
Mantıksız olan, sevgi gormedıgi bırının sevmeden Evlendıgıne inanmayan insan olur

Ben de mantık evliliği yaptım, aşık değildim, aşık olma umudum da yoktu, şartları bana uyuyordu,bana değer veriyordu. Ama şu an çok seviyorum iyi ki diyorum.
Yapılan bir arasstırmaya göre severek evlenenlerle
Mantık evliliği, gorucu usulu evlilik yapanlara onaran severek evlenen ler daha cok bosanıyor muş en iyisini yapmışsınız İnsan esini sonra ister istemez sevıyor 😍

Ben demedim psikloğa gidiyorum tükenmişlik sendromum var.psikoloğum koydu teşhisi anlattıklarıma bakarak
Derhal degistirin psikologunuzu. Hicbir psikolog kisiyi gormeden, esinin anlattiklariyla birine teshis koyamaz. Hadi oldu koydu diyelim, bunu size soyleyemez. Ustelik teshis de yanlis offf

Yanlış anlamayın belki benim göremediğim bişeyi görmüşsünüzdür diye söyledim.alınmadım yani dediğinize.
Yanlış anlamadım sorun yok.Ruh hastası mı emin olamam ama bu adam normal değil onu bilin.Sizi sevmesini beklemeyin şahsi fikrim zira sorsanız şuan sizi çok sevdiğini söyleyebilir.Önemli olan size ne hissettirdiği...Değersiz hissettirmiyor mu size?Kırmıyor mu?Gerisinin ne önemi var ki...

Yapılan bir arasstırmaya göre severek evlenenlerle
Mantık evliliği, gorucu usulu evlilik yapanlara onaran severek evlenen ler daha cok bosanıyor muş en iyisini yapmışsınız İnsan esini sonra ister istemez sevıyor 😍
Ya tabi herkes ister seveyim sevileyim çiçekler açsın böcekler uçsun aşık olup evleneyim ama bazen olmuyor :) gönül bazen şaşıyor ota da koka da misali :) ama aklın başındaysa mantık pek yarı yolda bırakmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X