- 30 Kasım 2019
- 12.446
- 39.944
- 598
- Konu Sahibi denizindalgasesi
Sevecek diye bir ömür böyle ruh hastası bir adamı çekecek misin?Zamanla sevmez mi peki sizce? Sevmediğini ben de hissediyorum ama belki zamanla sever diye düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevecek diye bir ömür böyle ruh hastası bir adamı çekecek misin?Zamanla sevmez mi peki sizce? Sevmediğini ben de hissediyorum ama belki zamanla sever diye düşünüyorum.
Ben demedim psikloğa gidiyorum tükenmişlik sendromum var.psikoloğum koydu teşhisi anlattıklarıma bakarakimza olayına o kadar güldüm kibiz de çocukken kardeşimle çok yapardık
Konuya yorumum sadece şu, önünüze gelene narsist diyip durmayın artık bu modayı kim çıkardıysa![]()
haklı falan değil sizi sindirmiş resmen. sizde baştan rengini belli eden bu adamı nasıl kabul ettiniz anlamıyorum hadi bir hatadır kabul edip imzalamışsın sonradan aman başlarım imzana diyemediniz miMalesef sabrım taşıyor uyamadığım zamanlar oluyor o zamanlarda sen baştan kabul etmiştim otoritemi diyor haklı olarak
Yani neden ruh hastası dediniz anlamadım?Sevecek diye bir ömür böyle ruh hastası bir adamı çekecek misin?
Merakla bekliyorum bu soruya cevabını.Boyle ruh hastalarini nerden buluyorsunuz? Otorite benim al kagit imzala diyen bir tiple neden evlendiniz Allah askina? Ayrica oyle bir seyin kanunen hicbir gecerliligi yok. Esiniz ruh hastasi.
Çünkü ruh hastası gibi davranışlar sergilemiş.Ne diyeyim çok kibar centilmen biri mi diyeyim?Yani neden ruh hastası dediniz anlamadım?
Ya ben etkilenmiş hoşlanmıştım ondan imzalamazsam evlenmez benimle diye düşündüm.çok aptalım çokMerakla bekliyorum bu soruya cevabını.
Yanlış anlamayın belki benim göremediğim bişeyi görmüşsünüzdür diye söyledim.alınmadım yani dediğinize.Çünkü ruh hastası gibi davranışlar sergilemiş.Ne diyeyim çok kibar centilmen biri mi diyeyim?
Yani diyebileceğim tek şey artık gözünü açtıysan boşan. Tamam çocuğun var ama böyle bir adamla o çocuğun aklı selim yetişeceğini sanmıyorum.Ya ben etkilenmiş hoşlanmıştım ondan imzalamazsam evlenmez benimle diye düşündüm.çok aptalım çok
Niye karsılıklı anlasıp mantıklı evliligi yapıp mutlu olan bir suru insan var su hayatta.Sevmeden evlenmek mantıksızlığın alası bence
Yapılan bir arasstırmaya göre severek evlenenlerleBen de mantık evliliği yaptım, aşık değildim, aşık olma umudum da yoktu, şartları bana uyuyordu,bana değer veriyordu. Ama şu an çok seviyorum iyi ki diyorum.
Derhal degistirin psikologunuzu. Hicbir psikolog kisiyi gormeden, esinin anlattiklariyla birine teshis koyamaz. Hadi oldu koydu diyelim, bunu size soyleyemez. Ustelik teshis de yanlis offfBen demedim psikloğa gidiyorum tükenmişlik sendromum var.psikoloğum koydu teşhisi anlattıklarıma bakarak
Yani neden ruh hastası dediniz anlamadım?
Yanlış anlamadım sorun yok.Ruh hastası mı emin olamam ama bu adam normal değil onu bilin.Sizi sevmesini beklemeyin şahsi fikrim zira sorsanız şuan sizi çok sevdiğini söyleyebilir.Önemli olan size ne hissettirdiği...Değersiz hissettirmiyor mu size?Kırmıyor mu?Gerisinin ne önemi var ki...Yanlış anlamayın belki benim göremediğim bişeyi görmüşsünüzdür diye söyledim.alınmadım yani dediğinize.
imza olayına o kadar güldüm kibiz de çocukken kardeşimle çok yapardık
Konuya yorumum sadece şu, önünüze gelene narsist diyip durmayın artık bu modayı kim çıkardıysa![]()
Kağıdı yak demiştim ama mali mülkü altınların hepsini verecegini yazdıysa vazgeçtin kocasindan gizli saklasın belki işe yarar ilerdeİyi boşanma durumda vaat ettiği altın ve paraların da üstüne yatmaz size verir
Ya tabi herkes ister seveyim sevileyim çiçekler açsın böcekler uçsun aşık olup evleneyim ama bazen olmuyor :) gönül bazen şaşıyor ota da koka da misali :) ama aklın başındaysa mantık pek yarı yolda bırakmıyor.Yapılan bir arasstırmaya göre severek evlenenlerle
Mantık evliliği, gorucu usulu evlilik yapanlara onaran severek evlenen ler daha cok bosanıyor muş en iyisini yapmışsınız İnsan esini sonra ister istemez sevıyor![]()
Özel bir şirkette çalışıyor satış temsilcisiSoran oldu mu bilmiyorum ama eşinizin mesleği
Nedir?