Eşim ne demek istedi ?

muammaa

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
92
12
18
İyi geceler arkadaşlar.Size şimdi eşimle olan mini tartışmamız konusunda fikir almak için yazıyorum.Eşim ayaklarını önüme uzatmıştı ben de bir an dikkatlice bakınca ayaklarının annesine benzediğini söyledim.Kendisi "Bilmem daha önce hiç annemin ayaklarına bakmamıştım"dedi.Bunun üzerine ben" aaa insan 30 yıldır nasıl annesinin ayaklarını tanımaz ben annemin ayaklarini tanirim
mesela"dedim.Kendisi "Dost basa düşman ayağa bakarmış" dedi ben şok !! Sonra toparlamaya calisti ." O zaman sen annene de annem de düşmansin " dedi

Şakamı bu ! Bir derdiniz var oda bumu ?

takılmayın bence bu lafa...lafın akışına göre konuşmuş...kırmak laf sokmak için dememiştir...erkek nede olsa düz mantık...

Elbette öyle ama ne bileyim annesine karşı böyle olduğumu falan mı düşünüyor diye takildim açikçası

Mantikli düsünseniz annenizde isin icinde, yani o an öylesine söylemis, yoksa esinizdemi mantiksiz?...

Espri yapmış enişte. Bu arada ''O zaman sen annene de annem de düşmansin " ne demek? Tam anlayamadım orayı.

[QUOTanaJesenska, post: 37114140, member: 584708"]Espri yapmış enişte. Bu arada ''O zaman sen annene de annem de düşmansin " ne demek? Tam anlayamadım orayı.[/QUOTE]

Ben annemin ayaklarina bakmamistim daha önce diyince bende nasil farketmezsin otuz yildir ben annemin ayaklarini tanirim mesela dedim bu sebeple olayi toparlamak icin anneme ve annene düsmansin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…