• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ne demek istedi ?

Kaynanasinin ayagini inceleyen biri
Enteresansiniz
Daha neler gorcez bakalim

Bu arada ya annesine benzer ya babasina esiniİn ayaklari hani onlarin cocuklari ya normal yani

Bence buna takilmaya hic gerek yok. Ben de bi kere teyzeme ayakkabilariyla ilgili bi yorum yapmistim o da bana ayni cumleyi kurmustu. Laf diye konusmak yani.

Kaç yıllık evlisinin bilmiyorum ama evlilik çok uzun bir yolculuk gibi ufak tefek şeylere takılırsanıx hem mutsuz olursunuz hemde mutsuz edersiniz bence bu yolculuğun keyfini Çıkarın .. Hayat gercekten çok kısa mutluluğunun huzurunun bozulmasına sakın izin verme heleki bu bizzat sensen ..

karşında kim olursa olsun böyle bi konuşmada bu gereksiz ve asla komik olmayan espiriyi yapardı...
takılmaya gerek yok...

elifksk, post: 37114684, member: 447098"]saçma sapan br konu bnce[/QUOTE]

Sacma sapan birşeyler arıyorsanız yaptığınız yoruma bakmaniz kafi

Bende düşmanım o zaman çünkü bende bakmıştım ve nişanlımın elleri, ayakları da annesine benziyor.. :KK53:

amaann boş konuşmuş eşiniz..
toparlamaya çalışınca da batmış.. takmayın.. üzerinde düşünülmesi gereken bir mevzu değil...
:KK14:

ay saçmalamış eşin niye takıyosun ???
eşim bana iyi geceler dedi kızlar ne demek istedi :KK53:

Son düzenleme:
İyi geceler arkadaşlar.Size şimdi eşimle olan mini tartışmamız konusunda fikir almak için yazıyorum.Eşim ayaklarını önüme uzatmıştı ben de bir an dikkatlice bakınca ayaklarının annesine benzediğini söyledim.Kendisi "Bilmem daha önce hiç annemin ayaklarına bakmamıştım"dedi.Bunun üzerine ben" aaa insan 30 yıldır nasıl annesinin ayaklarını tanımaz ben annemin ayaklarini tanirim
mesela"dedim.Kendisi "Dost basa düşman ayağa bakarmış" dedi ben şok !! Sonra toparlamaya calisti ." O zaman sen annene de annem de düşmansin " dedi
samimiyetle söylediğini düşünmüyorum ben olsam iplemem he anamada ananada düşmanım hatta sanada düşmanım hatta ve hatta bu dünya insanlarına tepki olarak doğmuşum işim gücüm milletin ayaklarına bakmak der güler kenara geçerdim..:-)
ha bu arada benim görümcemde parmaklarımın kısalığını baz alarak gelinin ayağında özür mü var demişliği var ...şimdi ben ölem mi:KK70:

Son düzenleme:
İyi geceler arkadaşlar.Size şimdi eşimle olan mini tartışmamız konusunda fikir almak için yazıyorum.Eşim ayaklarını önüme uzatmıştı ben de bir an dikkatlice bakınca ayaklarının annesine benzediğini söyledim.Kendisi "Bilmem daha önce hiç annemin ayaklarına bakmamıştım"dedi.Bunun üzerine ben" aaa insan 30 yıldır nasıl annesinin ayaklarını tanımaz ben annemin ayaklarini tanirim
mesela"dedim.Kendisi "Dost basa düşman ayağa bakarmış" dedi ben şok !! Sonra toparlamaya calisti ." O zaman sen annene de annem de düşmansin " dedi

amannnnn
sadece laf altında kalamamak adına söylenmiş bir cümle bu

Back
X