Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boş bulunmuştur şaka yapayım derken içine etmiş belli kiİyi geceler arkadaşlar.Size şimdi eşimle olan mini tartışmamız konusunda fikir almak için yazıyorum.Eşim ayaklarını önüme uzatmıştı ben de bir an dikkatlice bakınca ayaklarının annesine benzediğini söyledim.Kendisi "Bilmem daha önce hiç annemin ayaklarına bakmamıştım"dedi.Bunun üzerine ben" aaa insan 30 yıldır nasıl annesinin ayaklarını tanımaz ben annemin ayaklarini tanirim
mesela"dedim.Kendisi "Dost basa düşman ayağa bakarmış" dedi ben şok !! Sonra toparlamaya calisti ." O zaman sen annene de annem de düşmansin " dedi
Mantikli düsünseniz annenizde isin icinde, yani o an öylesine söylemis, yoksa esinizdemi mantiksiz?...![]()
İyi geceler arkadaşlar.Size şimdi eşimle olan mini tartışmamız konusunda fikir almak için yazıyorum.Eşim ayaklarını önüme uzatmıştı ben de bir an dikkatlice bakınca ayaklarının annesine benzediğini söyledim.Kendisi "Bilmem daha önce hiç annemin ayaklarına bakmamıştım"dedi.Bunun üzerine ben" aaa insan 30 yıldır nasıl annesinin ayaklarını tanımaz ben annemin ayaklarini tanirim
mesela"dedim.Kendisi "Dost basa düşman ayağa bakarmış" dedi ben şok !! Sonra toparlamaya calisti ." O zaman sen annene de annem de düşmansin " dedi
İyi geceler arkadaşlar.Size şimdi eşimle olan mini tartışmamız konusunda fikir almak için yazıyorum.Eşim ayaklarını önüme uzatmıştı ben de bir an dikkatlice bakınca ayaklarının annesine benzediğini söyledim.Kendisi "Bilmem daha önce hiç annemin ayaklarına bakmamıştım"dedi.Bunun üzerine ben" aaa insan 30 yıldır nasıl annesinin ayaklarını tanımaz ben annemin ayaklarini tanirim
Eşinizin dediğine çok güldümmmmmmmİyi geceler arkadaşlar.Size şimdi eşimle olan mini tartışmamız konusunda fikir almak için yazıyorum.Eşim ayaklarını önüme uzatmıştı ben de bir an dikkatlice bakınca ayaklarının annesine benzediğini söyledim.Kendisi "Bilmem daha önce hiç annemin ayaklarına bakmamıştım"dedi.Bunun üzerine ben" aaa insan 30 yıldır nasıl annesinin ayaklarını tanımaz ben annemin ayaklarini tanirim
Insanlarin ne guzel dertleri var ya. BEN ŞOK
Uyku öncesi beynin son aktivitelerinin dışa vurumu...
TamamÇoğunu tenzih ederek yazıyorum bazıları ne kadar saçma sapan yorumlar yapıyor o klavyeden iğnelemek egonuzu mu tatmin ediyor ne mantıkla konusuyosunuz gereksiz saçma sapan yorum yapanlar yorum yapmayın istemiyorum
espiri yapmiştr ya hemen alinip buraya konumu açtınız komiksiniz vallaİyi geceler arkadaşlar.Size şimdi eşimle olan mini tartışmamız konusunda fikir almak için yazıyorum.Eşim ayaklarını önüme uzatmıştı ben de bir an dikkatlice bakınca ayaklarının annesine benzediğini söyledim.Kendisi "Bilmem daha önce hiç annemin ayaklarına bakmamıştım"dedi.Bunun üzerine ben" aaa insan 30 yıldır nasıl annesinin ayaklarını tanımaz ben annemin ayaklarini tanirim
Eşinizin dediğine çok güldümmmmmmm![]()