• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ne demek istedi ?

Her kelime ve cümleden bir anlam çıkaracak olsaaak ohoo yandık, belli ki öylesine söylemiş, zaten sonra toparlamaya da çalışmış.. üzmeyin kendinizi de eşinizi de

itiraf et haydi, foruma takildin takildin, benim de bi basligim olsun dedin ve bunu uretebildin dmi?

bence takılmayın hepimiz bu sozu mutlaka söyleriz ayağa bakma olaylarında yani eşiniz çok buyuk birşey söylememiş alınacak bir şey yok

iyi ki fetişistmisin dememiş.:KK48:
buna bu kadar tepki verince o zaman ne olurdu bilemedim.

boyle olmadik yerde illa sorun bulup cikaranlari da var ya, islatip dovecen.. huylu derler boylelerine, herseyden huylanan, altinda dişe gelir bi dert arayan..

benim aklıma okur okumaz şu geldi...
1 ayaklarını önüne uzatmış rahat bi şekilde.
2 sonra sen dikatli bi şekilde bakınca ve ayaklarına yorum yapınca, o ayaklarını senin önüne uzatmış olmasından kendi rahatsız oldu çünki sen bu duruma yorum yaptın yani konu oldu.senin bu durumdan rahatsız olduğunu düşündü.
3 sonra sen annene benziyor deyince bi şey söylemiş olmak için ve ilginç de bir şey söylediğin için sana cevap vermek istedi
ayaklarını nereden biliyosun diyerek. ama bu arada ''fonda'' ayaklarını uzatmış olmasından senin rahatsız olduğunu düşündü ve bu duruma kendi de rahatsız oldu sana biraz kızdı içinden
4 sana düşmansın diyerek de sana laf sokmak istedi biraz hıncını çıkardı diyelim
5 sonrada kıvırdı çünki yaptığı çok saçma ve ayaklarını uzatmış olmaktan kendi rahatsız oldu.

anne manne konu değil burda canım hiç kafana takma dillendirmede bu konuyu.
ha bu meseleleri bööle dert edinme sakın sakın bunlardan çok olacak daha tatlım
şakaya vurmayı öğren dalgaya al sende bunu alışkanlık haline getir çoooooooook rahat edersin inan bana
benim gibi geç kalanlardan olma =)))))

Allahımmmmm gulmekten karnıma ağrı girdi yorumlara bittim,yav kk bayanlarının esprili ve zeki yorumlarına sahiden bayılıyorum..Kk de stress atıyorum yeminle :=))))))). hahahaha

konuya gelirsek; ya eşiniz belli ki espri yapmış bu kadar uzerinde durmaya değmez arkadaşımm ya ....

gerçekten komik yani böyle bir konuyu yazmak gece gece.Burada insanların ne dertleri oluyor bir okusanız gerçekten ne kadar gereksiz bir konu olduğunu anlardınızz :KK66:

Sakadan da mi anlamiyorsunuz ya, konu beni de sok etti acikcasi.
Isiniz var sizin bu hayatta. Bu sekilde fazla surmez, bosanirsiniz siz. Esinizde bu sakacilik, sizde bu dert sevdasi varken, daha cook tartisirsiniz.

Bende geçen gün sevgilime
-Sesin travesti gibi çıkıyo dedim
Abooo :110:

Arada bunuda kullanırım ama alınmaz güler geçer :D
Veya alınırda ben anlamam :KK53:

Eşiniz şaka yapmı ya cidden dert etmeyin bi sıkıntı yoktur :)
Sizinde regl döneminiz yakınsa ondan alınmışsınızdır :)
Ben bi gün reglimin 1.gününde sevgilim bi konuda bana trip atıyodu oturdum ağladım
-sen beni istemiyosunnnn sen benden soğudunnnnn :KK61::KK61: :KK70:
Garip huylarım peydah oluyo arada :KK55:

Back
X