Eşim ne yapacağımı bilmiyorum

Ay haklısınız da bende duygusalim o ağlayınca bende ağlıyorum

Ya çok tatlısınız. 🫠🫶 sayımız artmalı duygusal insanlar merhametlidir de. Ama herkesin geçmişte yaraları var tabi depresyona kadar gitmiyorsa sorun edilcek büyük birşey yoksa tabiatı olarak algıladım. Öteki türlü terapi alabilir sadece.

Ya çok tatlısınız. 🫠🫶 sayımız artmalı duygusal insanlar merhametlidir de. Ama herkesin geçmişte yaraları var tabi depresyona kadar gitmiyorsa sorun edilcek büyük birşey yoksa tabiatı olarak algıladım. Öteki türlü terapi alabilir sadece.
Evet disardan bakinca güzeliz ama cok duygusaliz sanırım

İnan benim eşimin fazlası var eksiği yok bunlardan, aşırı duygusal benim guldugum şeylere aglayabilir 😁 ama çok merhametli birisi bence çok önemli, bazı insanlar acımasızdır o daha kötü bence veee bingo kizim da aynı babası neye duygulanip gözleri dolacak belli olmaz, en son bebeklik emzigini görünce gitti odasına biraz ağlayıp geldi, onu görünce eşimin de gözleri doldu Allah'ım ben gülmemek için zor tuttum kendimi,5 yaşında cocuk nasıl bu kadat duygusal olabilir sana çekmiş diyorum...bense çok odun sayılırım onların yaninda

İnan benim eşimin fazlası var eksiği yok bunlardan, aşırı duygusal benim guldugum şeylere aglayabilir 😁 ama çok merhametli birisi bence çok önemli, bazı insanlar acımasızdır o daha kötü bence veee bingo kizim da aynı babası neye duygulanip gözleri dolacak belli olmaz, en son bebeklik emzigini görünce gitti odasına biraz ağlayıp geldi, onu görünce eşimin de gözleri doldu Allah'ım ben gülmemek için zor tuttum kendimi,5 yaşında cocuk nasıl bu kadat duygusal olabilir sana çekmiş diyorum...bense çok odun sayılırım onların yaninda
Henüz cocugumuz yok ama istiyoruz 😄 olursa cok ağlak olacağı kesin

Belki buraya hep olumsuz yorumlar yapılıyor belki hep olumsuz konular açılıyor ama hic böyle bir konu açacağım aklima gelmedi esimle cinsel isteksizlik problemimiz vardi çözdük fakat.. Eşim çok asiri duygusal her sözü gecmisi kafasina takiyor çocukluğunu bile dalip gidiyor daha yeni tv izlerken ağladı onu farkedince oturup bende ağladım derdin ne dedim iyi ki seninle evlenmisim yok gönül dagi izledim duygusallaştım israr ettim vallahi öyle diyor aşırı ince düşünceli bir adam herkese karşı üzülüyorum o üzülünce 😪 psikoloğa gidelim dedim abartacak birsey yok dedi napcam yardim edin 😪
Hamile değilse sorun yok bacım ağlasın açılır 😅😅

Çok üzerine gitme. Belli ki çocukluk travmaları var. Ama şöyle düşünme babasından görmüş ders almış yapmaz. Bu duruma ne kadar üzülsede gidip aynısını yapabilir. Çünkü benin eski eşimin babası da annesini defalarca aldatmış. Eski eşim bu duruma çok üzülmüş. Utancından okula gidememiş falan. Ama bana aynısını yaptı. Yani erkeklerin göz yaşlarına fazla inanma.
Yani senin eşin böyle oldu diye herkes böyle olucak diye bir şey yok ki .
Ne alakası var canım yani.
Konu sahibi eşin büyük bir travma yaşamış bunun etkisini yaşaması çok normal.
Neyse ki güzel bir evlilik yapmış seninle evlenmiş sende iyi bir kadınsın belli.
Umarım bundan sonra mutlu olursunuz

Eşimin çocukluk travması falan yok gayet normal bi hayat yaşamış bende öyle çok şükür, ama gönül dağını izlerken bizimde gözlerimizin yaşardığı çok zaman oldu, başka filmlerde de eşimin ağlamışlığı var, bazı filmlerin duygusal yoğunluğu çok fazla oluyor. Eşiniz film izlerken duygulandı diye değil ama madem ki çocukluk travmaları varmış bunlar için bi psikoloğa getirebilirsiniz.

Yani senin eşin böyle oldu diye herkes böyle olucak diye bir şey yok ki .
Ne alakası var canım yani.
Konu sahibi eşin büyük bir travma yaşamış bunun etkisini yaşaması çok normal.
Neyse ki güzel bir evlilik yapmış seninle evlenmiş sende iyi bir kadınsın belli.
Umarım bundan sonra mutlu olursunuz
Ben sadece düşüncemi söyledim. İnşallah olmaz tabi. Genel anlamda da erkeklerin gözyaşlarına inanmam. Buda benim düşüncem.

Belki buraya hep olumsuz yorumlar yapılıyor belki hep olumsuz konular açılıyor ama hic böyle bir konu açacağım aklima gelmedi esimle cinsel isteksizlik problemimiz vardi çözdük fakat.. Eşim çok asiri duygusal her sözü gecmisi kafasina takiyor çocukluğunu bile dalip gidiyor daha yeni tv izlerken ağladı onu farkedince oturup bende ağladım derdin ne dedim iyi ki seninle evlenmisim yok gönül dagi izledim duygusallaştım israr ettim vallahi öyle diyor aşırı ince düşünceli bir adam herkese karşı üzülüyorum o üzülünce 😪 psikoloğa gidelim dedim abartacak birsey yok dedi napcam yardim edin 😪
Olsun...duygusal insandan zarar gelmez. Barzo olmasından iyidir.

Ben sadece düşüncemi söyledim. İnşallah olmaz tabi. Genel anlamda da erkeklerin gözyaşlarına inanmam. Buda benim düşüncem.
Tamam da konu bu değil.
Sen aldatilip affetme yolunu secmissin bu senin seçimin .
Her erkek aldatmıyor yani böyle bir şey yok.
Yapan var mı var çok mu çok ama illa ki olucak diye bir şey yok.

Back
X