- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
Ay haklısınız da bende duygusalim o ağlayınca bende ağlıyorum
Ya çok tatlısınız.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay haklısınız da bende duygusalim o ağlayınca bende ağlıyorum
Evet disardan bakinca güzeliz ama cok duygusaliz sanırımYa çok tatlısınız.sayımız artmalı duygusal insanlar merhametlidir de. Ama herkesin geçmişte yaraları var tabi depresyona kadar gitmiyorsa sorun edilcek büyük birşey yoksa tabiatı olarak algıladım. Öteki türlü terapi alabilir sadece.
İnşallah hep öyle olur.Birakin el kaldirmayi birsey yaparken beni incitecek diye korkuyor dedim ya fazla ince düşünceli iki senedir hayatımda iki senedir böyle
Doktor desteği ileCinsel sorununuzu nasıl aştınız acaba
Henüz cocugumuz yok ama istiyoruzİnan benim eşimin fazlası var eksiği yok bunlardan, aşırı duygusal benim guldugum şeylere aglayabilirama çok merhametli birisi bence çok önemli, bazı insanlar acımasızdır o daha kötü bence veee bingo kizim da aynı babası neye duygulanip gözleri dolacak belli olmaz, en son bebeklik emzigini görünce gitti odasına biraz ağlayıp geldi, onu görünce eşimin de gözleri doldu Allah'ım ben gülmemek için zor tuttum kendimi,5 yaşında cocuk nasıl bu kadat duygusal olabilir sana çekmiş diyorum...bense çok odun sayılırım onların yaninda
Hamile değilse sorun yok bacım ağlasın açılırBelki buraya hep olumsuz yorumlar yapılıyor belki hep olumsuz konular açılıyor ama hic böyle bir konu açacağım aklima gelmedi esimle cinsel isteksizlik problemimiz vardi çözdük fakat.. Eşim çok asiri duygusal her sözü gecmisi kafasina takiyor çocukluğunu bile dalip gidiyor daha yeni tv izlerken ağladı onu farkedince oturup bende ağladım derdin ne dedim iyi ki seninle evlenmisim yok gönül dagi izledim duygusallaştım israr ettim vallahi öyle diyor aşırı ince düşünceli bir adam herkese karşı üzülüyorum o üzülüncepsikoloğa gidelim dedim abartacak birsey yok dedi napcam yardim edin
![]()
Sadece isteksizlik mi vardı yoksa başka sorunlar var mıydı. İlaçlarla mi düzeldi psikolojik tedaviyle mi. Tam anlamlıyla düzelme sağlandı mı ve ne kadar sürede sağlandıDoktor desteği ile
Bel ağrısı vardı sebebi oymuşSadece isteksizlik mi vardı yoksa başka sorunlar var mıydı. İlaçlarla mi düzeldi psikolojik tedaviyle mi. Tam anlamlıyla düzelme sağlandı mı ve ne kadar sürede sağlandı
Ay adam da mı boğaymış görmemiştim, yorumuma ben de öyleyim yazmıştımBence burcu ile alakali.
Bende bogayim, cok aglak biriyimhaberlerde,diziye,filme aglarim hep
![]()
Evet boğa burcuAy adam da mı boğaymış görmemiştim, yorumuma ben de öyleyim yazmıştım![]()
Zor çocukluk geçirmişCocuklugu aile hayati nasil ?
Yani senin eşin böyle oldu diye herkes böyle olucak diye bir şey yok ki .Çok üzerine gitme. Belli ki çocukluk travmaları var. Ama şöyle düşünme babasından görmüş ders almış yapmaz. Bu duruma ne kadar üzülsede gidip aynısını yapabilir. Çünkü benin eski eşimin babası da annesini defalarca aldatmış. Eski eşim bu duruma çok üzülmüş. Utancından okula gidememiş falan. Ama bana aynısını yaptı. Yani erkeklerin göz yaşlarına fazla inanma.
Ben sadece düşüncemi söyledim. İnşallah olmaz tabi. Genel anlamda da erkeklerin gözyaşlarına inanmam. Buda benim düşüncem.Yani senin eşin böyle oldu diye herkes böyle olucak diye bir şey yok ki .
Ne alakası var canım yani.
Konu sahibi eşin büyük bir travma yaşamış bunun etkisini yaşaması çok normal.
Neyse ki güzel bir evlilik yapmış seninle evlenmiş sende iyi bir kadınsın belli.
Umarım bundan sonra mutlu olursunuz
Olsun...duygusal insandan zarar gelmez. Barzo olmasından iyidir.Belki buraya hep olumsuz yorumlar yapılıyor belki hep olumsuz konular açılıyor ama hic böyle bir konu açacağım aklima gelmedi esimle cinsel isteksizlik problemimiz vardi çözdük fakat.. Eşim çok asiri duygusal her sözü gecmisi kafasina takiyor çocukluğunu bile dalip gidiyor daha yeni tv izlerken ağladı onu farkedince oturup bende ağladım derdin ne dedim iyi ki seninle evlenmisim yok gönül dagi izledim duygusallaştım israr ettim vallahi öyle diyor aşırı ince düşünceli bir adam herkese karşı üzülüyorum o üzülüncepsikoloğa gidelim dedim abartacak birsey yok dedi napcam yardim edin
![]()
Tamam da konu bu değil.Ben sadece düşüncemi söyledim. İnşallah olmaz tabi. Genel anlamda da erkeklerin gözyaşlarına inanmam. Buda benim düşüncem.