Eşim ne yapıyor

burcin01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2021
17
-11
36
30
Merhabalar eşimle yurtdışında yaşama kararı aldık sonra herşeyi normal şekilde toplandık oda hatıra resmine kadar aldı yüzüğünü aldı takarım diye neyse gitti.ama giderken benle mutlu olmadığını benim sayfamı kapattığını söyledi.boşanalım dedi hatta bensiz çok mutluymuş.evlilikten sorumluktan kaçmış olabilir mi artık kendim için yaşayacağım diyor.şimdi dava açmak İçin bile bekliyor.sinirli öfkeli ve bıkkın gitmiş artık özgürmüş.ne yapmam gerekiyor sizce

Konu yanlış yerde Mune Mune
Bir de daha fazla ayrıntı verebilir misiniz?
Hayatınızda ne gibi sorunlar var? En son ne zaman kavga ettiniz, içine kapanık biri midir gibi gibi uzar gider..

Aynı konuyu daha önce zaten açmıştınız “boşanmak isteyen koca” başlığı ile. Oradaki cevaplar tatmin etmedi mi sizi? Aynı konuyu birden çok açmak yasak. Mune Mune

Konuyu anlayamadım maalesef 🙄 Eşinizle yurtdışında yaşamaya karar verdiniz, toplandınız gerisini anlamadım. 🤔 Taşınma kararı aldıysanız ne ara konu boşanmaya geldi, nasıl tek başına gidebildi? Hatıralarını almış falan...

Daha önce açtınız bu konuyu, tekrarı niye?

Konu yanlış yerde Mune Mune
Bir de daha fazla ayrıntı verebilir misiniz?
Hayatınızda ne gibi sorunlar var? En son ne zaman kavga ettiniz, içine kapanık biri midir gibi gibi uzar gider..
Tabi ki en son bir ay gibi kavga ettik ama giderken bana küsmüş haberim yok.aksine herşeyi çok abartır hemen kükrer biri

Konuyu anlayamadım maalesef 🙄 Eşinizle yurtdışında yaşamaya karar verdiniz, toplandınız gerisini anlamadım. 🤔 Taşınma kararı aldıysanız ne ara konu boşanmaya geldi, nasıl tek başına gidebildi? Hatıralarını almış falan...
Bende anlamadım neden diye içinde biriktirmiş patladı şimdi ne yapacağım çok kararsızım

Yalnız ben konuyu anlayamadım demek istedim. Anlaşılır bir şekilde yazarsanız, belki yardımcı olabiliriz.
Şöyle söylim giderken hatıra diye resim bile alan kişi gittikten sonra neden sensiz mutluyum ayrılmak istiyorum der ? Biz ilk başta gitmeye beraber karar verdik son güne kadar bende varken planında hop diye bunu dedi.bensiz daha mutlu ve benle olan sayfasını kapatmış.yani gerçek mi bu yoksa inat mı üstüne kendisi İnat değil de dedi bir insan bir anda vazgeçer mi

Aklında bu kararı varmış onun ani bir karar değil açın davanızı boşanın sen bensiz değil ben sensiz mutlu olduğumu anladım iyi ki gittin deyin de şoku o görsün

Merhabalar eşimle yurtdışında yaşama kararı aldık sonra herşeyi normal şekilde toplandık oda hatıra resmine kadar aldı yüzüğünü aldı takarım diye neyse gitti.ama giderken benle mutlu olmadığını benim sayfamı kapattığını söyledi.boşanalım dedi hatta bensiz çok mutluymuş.evlilikten sorumluktan kaçmış olabilir mi artık kendim için yaşayacağım diyor.şimdi dava açmak İçin bile bekliyor.sinirli öfkeli ve bıkkın gitmiş artık özgürmüş.ne yapmam gerekiyor sizce
Bu anı verilmiş bı karar gibi gözükmüyor eşin içinde herşeyi bitirmiş sona o şekilde hazırlanmış son dakika da söylemiş yani yapabikecegin birşey yok gibi gözüküyor

Yaaa sanırım gitmiş artık üzülmede

Şöyle söylim giderken hatıra diye resim bile alan kişi gittikten sonra neden sensiz mutluyum ayrılmak istiyorum der ? Biz ilk başta gitmeye beraber karar verdik son güne kadar bende varken planında hop diye bunu dedi.bensiz daha mutlu ve benle olan sayfasını kapatmış.yani gerçek mi bu yoksa inat mı üstüne kendisi İnat değil de dedi bir insan bir anda vazgeçer mi
Ayrılık kararı almış bence eşiniz şuan için yapabileceğiniz çok birşey yok.Anlasmali boşanmaya bakın nafaka, tazminat, düğünde takılan altınları talep edin.Dugun fotoğraflari ve videosu varsa muhafaza edin eğer takıda sorun olursa çekişmeli boşanmada kuyumcu bilirkişi olup kıymet takdir ediyor.

Back
X